Forum > Δημόσιο βήμα

HD camera για όλους

<< < (2/4) > >>

k1kostas:
http://plus3.gr/index.php?cPath=76&sort=6a&page=2

μια γνωμη θα ηθελα να την ακουσω απο οποιον εχει αυτην

Giannis Mitropoulos:
Κώστα νομίζω ότι αυτή που έχεις είναι στην ίδια τιμή με την Gopro;
Με κάποια υπέρ και κάποια κατά και από τις δύο πλευρές, εξαρτάται τι προτεραιότητες βάζεις.
Αλλά με τι σκεπτικό μιλάς για "ακριβή" φιλοσοφία της GoPro.

Δεν είμαι και σίγουρος αλλά νομίζω ότι η ποιότητα από τα βιντεάκια που είδα δεν φτάνει την gopro (Με μια επιφύλαξη).
Ανέβασε κάποιο βίντεο να δούμε.

Θ συμφωνήσω ότι δεν είναι ότι καλύτερο ούτε η μία ούτε η άλλη, αλλά πάντα το καλύτερο είναι σχετικό και με άλλα πράγματα.
Νομίζω όμως ότι σε μια σχέση απόδοσης/τιμής είναι κοντά στην κορυφή.

Μαραγκός Άγγελος:
Υπαρχει και η Contour + με GPS και φακο 170 μοιρες http://contour.com/camera/contour_plus νομιζω η καλυτερη απ'ολες !!!!

Maroufidis_Costas:
Και το καλυτερο ειναι οτι εχει bluetooth και βλεπεις εικονα στο κινητο σου για να τσεκαρεις την θεση της

Κωνσταντίνος Καραγιάννης:
Φίλε Γιάννη,
την Drift 170 HD Stealth την επέλεξα ανάμεσα από άλλες συμπεριλαμβανομένης και της GoPro για τους παρακάτω λόγους:

1. Ενσωματωμένη έγχρωμη οθόνη LCD (για να βλέπεις την γωνία λήψης πριν την πτήση - επιπλέον κόστος με την GoPro)
2. Τηλεχειριστήριο RF (όχι IR) μέχρι 5μ (για να ξεκινάς και να σταματάς την κάμερα εν πτήση - έρχεται με επιπλέον κόστος για την GoPro)
3. Περιστρεφόμενος φακός 180 μοίρες (για να ρυθμίζεις εύκολα την γωνία λήψης χωρίς μετακίνηση της κάμερας - πολύ καλή καινοτομία)
4. Τεχνικά χαρακτηριστικά ίδια με της GoPro (συμπεριλαμβανομένης της δυνατότητας 720p / 60fps).
5. Πολύ καλό μενού ρυθμίσεων σε γραφικό περιβάλλον.
6. Κόστος 350€ (από www.mysconto.gr on-line από Θεσσαλονίκη) για όλα τα παραπάνω συν τρεις βάσεις στήριξης.

Βίντεο θα ανεβάσω σύντομα σε 720p & 1080p - τα επεξεργάζομαι (...δεν το έχω ξανακάνει και θέλει το χρόνο του).

Οι Contour HD & η Oregon ATC9K HD είναι επίσης πάρα πολύ καλές κάμερες (συμφωνώ με Άγγελο & Κώστα) με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής (τις έχω δει στην Ανάβυσσο σε μηχανές MotοCros) .

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση