Forum > FreeFly-Cup 2011

Ένας αγώνας Πανελλήνιος χωρίς ιδιαίτερες απαιτήσεις οργάνωσης

(1/3) > >>

Giannis Mitropoulos:
Τα πάντα είναι εύκολα και χωρίς ιδιαίτερες προετοιμασίες.
[+]Βρίσκετε τουλάχιστον άλλους δύο πιλότους.
[0]Αποφασίζετε για το κατάλληλο μέρος για πτήση.
[0]Ανοίγετε τους αετού σας και το GPS σας.
[+]Υπογράψτε και οι τρεις σας (ή 4,5,6 όσοι είσαστε) μια υπεύθυνη δήλωση.
[0]Πετάτε προσπαθώντας να καλύψετε την μεγαλύτερη δυνατή απόσταση σε ευθεία.
[0]Προσγειώνεστε με το καλό.
[+]Στείλτε τα tracklog και την υπεύθυνη δήλωση στο freeflycup [at] hang-gliding [dot] gr (όπου [at] βάζετε @ και όπου [dot] βάζετε .)
[/list]

Τόσο απλά,
δοκιμαστικά μπορείτε να χρησιμοποιήσετε και το Leonardo Live.

Καλές πτήσεις και ελπίζω σπάσουμε τα 200km

Christos_Kanatas:
Καλές πτήσεις και ελπίζω σπάσουμε τα 200km

Όλοι μαζί ή ο καθένας μόνος του; χαχαχα!

Αν θες τη γνώμη μου πάντως Γιάννη, αν και μερικοί, όπως εγώ, το ξέραμε ότι θα γίνει κάτι σαν free cup κάπου στον Ιούνη, το όλο πράγμα ανακοινώθηκε πολύ αργά και κάποιοι από μας μπορεί να έχουν ήδη κανονίσει οτιδήποτε αλλά για το ΣΚ που δεν είναι απλώς ΣΚ αλλά ΣΚΔ, τριήμερο δηλαδή.

Επίσης προσπαθώ να κατεβάσω τον κανονισμό αλλά δεν μ' αφήνει αναφέροντας ότι πρέπει να είμαι εγεγγραμμένος...

Christos_Kanatas:
"οτιδήποτε άλλο"
 εννοούσα..

Giannis Mitropoulos:
το σ/κ αυτό είναι η πρώτη αγωνιστική θα γίνουν κι' άλλες μέσα στο 2011 όπως θα δεις και στον κανονισμό.

Όσο για το ότι δεν σε αφήνει να το κατεβάσεις το ξαναλέω ότι το Φόρουμ και το σίτε είναι δύο ξεχωριστοί ιστότοποι, πρέπει να τα αντιμετωπίζετε σαν δύο διαφορικούς τόπους.
Έχεις λοιπόν έναν λογαριασμό με ένα userName και ένα password που συνδέεσαι στο φόρουμ.
Έχεις και ένα άλλο λογαριασμό με ένα userName και ένα password που συνδέεσαι στο σιτε.
Μπορείς να έχεις το ίδιο userName και Password και στα δύο αν θέλεις αναλόγως πώς άνοιξες τον λογαριασμό σου.

Τώρα για να έχεις όλες τις δυνατότητες στο σιτε πρέπει να συνδεθείς στο σιτε, αν ανοίξεις δύο παράθυρα ένα με το σιτε και ένα με το φόρουμ πρέπει να κάνεις σύνδεση και στα δύο.

Giannis Mitropoulos:
Απ' ότι είδα δεν έχεις γραφτεί καθόλου στο σιτε;

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση