25-06-20011 Σάββατο Πλαταιές
Για κάποια τεχνικά προβλήματα που έχω με το Λεονάρντο και δεν μπορώ να ανεβάσω την πτήση μου, θα προσπαθήσω να την περιγράψω.
Το τασκ το έβγαλε ο Σπύρος Γονατάς έτσι μόνος [αποφασίζω και διατάζω]--1ος πυλώνας καλαμάκι [η Δυτική άκρη του Κιθαιρώνα] 2ος Δαφνούλα και όσο ποιο νότια ,μπορούσαμε προς Πύλη 3ος Ύπατος και πίσω να κλείσουμε το τρίγωνο.
Γονατάς -εγώ και Παπακώστας μετά τον πρώτο πυλώνα σχεδόν πετάξαμε μαζί μέχρι και της ερυθρές, εγώ έφυγα μπροστά πιστεύοντας πως θα έβρισκα καλά θερμικά πάνω από το καραφλό, δεν έκανα λάθος μπροστά από το καραφλό ένα με πήγε στα 2139 στη βάση σε ένα μικρο κουμουλάκι που έγινε και όπως δεν είχα νερό μαζί μου είχα πολύ ανάγκη την δροσιά του.
Στη Δάφνη με έφτασε ο Βαγγέλης και πετάξαμε μαζί μέχρι και λίγο πριν την Καλλιθέα, εκεί ένα θερμικό μας χώρισε και εγώ έφυγα για τον Ύπατο,
Ήμουνα στο νταμάρι στα 1600 περίπου και είπα ας πάω μέχρι τον λόφο [είχα ραντεβού για να κάνω εκπαίδευση] αλλά οι μαθητές δεν ήταν εκεί και εγώ ήμουνα στα 1350,όπως θα έκανε και κάθε πιλότος έτσι έκανα και εγώ έφυγα για Θήβα μετά για Λουτούλι για ΝΔ από Μελησσοχώρι --Καπαρέλι και Καλαμάκι για να κλείσω το τρίγωνο,
Προσγειώθηκα Νότια από το Καπαρέλι κοντά στο δρόμο για να έχουμε ένα λόγο να ρίξουμε μια βουτιά στο καλαμάκι, να πιούμε τις μπύρες εκεί
Και ήταν υπέροχα