Forum > Δημόσιο βήμα
Η ΕΠΕΞΗΓΗΣΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ .... part 3
k1kostas:
EΞΥΠΝΑΔΕΣ του Γιάννη Καλογερόπουλου :msn1:
Παπακωνσταντίνου: Εξυπνότερος του Αϊνστάιν.
Tον Αϊνστάιν βρεθήκανε και δέκα άνθρωποι που τον καταλάβανε, αυτόν δεν τον κατάλαβε ακόμα κανείς!
* Θα ήθελα να σας πω την ιστορία για τους 40 κλέφτες, αλλά προφανώς δεν σας ενδιαφέρει η πολιτική.
* Η μόνη φορά που πάμε μπροστά στην Ελλάδα είναι όταν βάζουμε τα ρολόγια μας μια ώρα μπροστά!
* Εμείς χρωστάμε, οι επιχειρήσεις χρωστάνε, το κράτος χρωστάει. Τελικά που πήγαν τα λεφτά ρε παιδιά;
* Δεν ήρθαν οι εταίροι μας για να μας ελέγξουν. Για να ξεσηκώσουν το σχέδιο ήρθαν. Όλοι θέλουν να κλέψουν, αλλά δεν ξέρουν τον τρόπο.
* Τα φτηνά χέρια δίνουν ακριβό ξύλο.
* Το ΠΑΣΟΚ Είναι σαν τον κουρασμένο σαραντάρη. Στην εφηβεία ήθελε να αλλάξει τον κόσμο και στα σαράντα θέλει να αλλάξει τα έπιπλα στη βίλα του.
* Αισχροκέρδεια, κλεψιά και τω θεώ δόξα. H γυναίκα μου νομίζει πως μισό κιλό φέτα ζυγίζει τριακόσια γραμμάρια!
* Όσο πάει και παχαίνει το φιλαράκι μου ο Πάγκαλος. Tις προάλλες στο λεωφορείο, ευγενικός, σηκώθηκε και παραχώρησε τη θέση του σε 4 κυρίες. Σε όλα τα ασανσέρ που υπάρχουν στο υπουργείο έχουν κρεμάσει ταμπέλες: ΑΤΟΜΑ 5, ΠΑΓΚΑΛΟΣ ΕΝΑΣ.
* Αν σκεφτεί κανείς πόσο στοίχισε στον Αδάμ και στην Εύα ένα μήλο, τα φρούτα σήμερα είναι πάμφθηνα.
* Ένα μυστήριο. Έρχεσαι από το σούπερ μάρκετ με δυο τσάντες και το βράδυ έχεις τρεις σακούλες σκουπίδια!
* Οι μόνοι που έχουνε μετρητό σήμερα, είναι οι ζητιάνοι.
* H κατάστασή μας έχει φτάσει στο απροχώρητο. Χθες σφάξαμε το γουρουνάκι-κουμπαρά της κόρης μου!
* Τις προάλλες πήγα σε ένα διαγνωστικό κέντρο για τσεκ απ και το πρώτο πράγμα που μου εξετάσανε ήταν το πορτοφόλι μου!
* Ένα φίλος μου αγόρασε μια 600άρα Μερσεντές τοις μετρητοίς. Την βενζίνη την αγοράζει με δόσεις!
* Υπάρχουν πολιτικοί που δεν τους άλλαξαν χαρακτήρα τα βουλευτιλίκια και τα υπουργιλίκια. Kαραγκιόζηδες ήταν και καραγκιόζηδες παρέμειναν.
* Αν νομίζεις ότι όλοι σε έχουν ξεχάσει, άφησε για δύο μήνες απλήρωτη την πιστωτική σου κάρτα.
* Ο άνθρωπος μπορεί να ζήσει χωρίς οξυγόνο κάποια λεπτά, χωρίς νερό μέρες, χωρίς τροφή εβδομάδες και χωρίς ηθικούς φραγμούς μια ολόκληρη ζωή!
* Oι ηλίθιοι πολιτικοί και οι βλάκες ψηφοφόροι είναι γεννημένοι ο ένας για τον άλλον..
* Η διαφορά μεταξύ ελληνικής οικονομίας και Τιτανικού: Στον Τιτανικό είχε και ορχήστρα.
* Ελλάδα, η χώρα των δυο ταχυτήτων. Νεκρά και όπισθεν!
* Μόνο στην Ελλάδα θα μπορούσε να συμβεί: 5.100 δημόσιοι υπάλληλοι στην κρατική ραδιοτηλεόραση χωρίς να υπάρχει κρατική ραδιοτηλεόραση!
* Επιστήμονες της NASA, προκειμένου να μελετήσουν τα όρια της αντοχής του ανθρώπου, ζήτησαν δείγμα Έλληνα συνταξιούχου!
* Η Ελλάδα ποτέ δεν πεθαίνει. Ξέρετε πόσο στοιχίζει μία κηδεία σήμερα;
* Δεν υπάρχουν πλέον αριστεροί και δεξιοί. Εργαζόμενοι και άνεργοι υπάρχουν.
* Είμαι ευτυχής που ζω σε μια δημοκρατική χώρα, όπου μπορεί κανείς να κάνει ελεύθερα οτιδήποτε θελήσει το ΔΝΤ !
Γιαννης Καλογεροπουλος:
Οχι αυτά δεν τα είπα εγώ....
οσο για το κλείσιμο του θέματος για τους ίδιους λόγους που έκλεισε το προηγούμενο...
1) λόγω φόρτισης της σελίδας?
2) λόγω μικρού ενδιαφέροντος σε σχέση με το κεντρικό θέμα?
3) λόγω κάποιου άλλου??
Οσο για την κατάσταση που δραματοποιείται συνέχεια..
1) Κ1 καλά πας.. συνέχισε έτσι!
2) εγώ εξακολουθώ να είμαι αισιόδοξος ίσως και γιατί προς το παρόν δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω!
3) στεναχωριέμαι που έχουν καταφέρει να διαιρέσουν την κοινωνία σε τόσα πολλά στρώματα και συμφέροντα που ούτε συγκροτημένη αντίδραση υπάρχει
ούτε ενδιαφέρον για το συνολικό μας μέλλον.
Καψιμάλη πότε θα σε δούμε στο βουνό?? αντε κατά τις 28 καιρού θέλοντος θα ανεβούμε..κοίτα να είσαι εκεί..σε πεθυμήσαμε! :greensmiles:
k1kostas:
Ανθρωποι ειμαστε λαθη κανουμε,....γραφεται κι αναποδα,....any way,....ας κανουμε ενα μικρό μουσικο διαλειμα
Ήταν κάποτε μία οικογένεια ευτυχισμένη,θεοσεβούμενη,μέχρι την ημέρα που η 10χρονη κόρη έκανε στο τραπέζι την ακόλουθη ανακοίνωση:
-Δεν είμαι πια παρθένα! Μία θανατική σιγή απλώθηκε σε όλο το σπίτι.Νέκρα.Κι ύστερα άρχισαν οι φωνές,οι επιπλήξεις,οι μαχαιριές και το ξεκατίνιασμα.
Πρώτος φώναξε ο μπαμπάς στη μαμά:
-Δεν ντρέπεσαι μωρή; Εσύ φταίς! Μάνα είσαι εσύ ή γυναίκα του δρόμου; Mιά πουτάνα είσαι! Mιά τσούλα! Δεν ντρέπεσαι που ντύνεσαι σαν πόρνη και βάφεσαι σαν γουρούνα με οίστρο; Για να μην αναφερθώ στο λεξιλόγιό σου.Λες συνέχεια βρωμόλογα και πετάς σεξουαλικά υπονοούμενα μπροστά στη μικρή!
Μετά ο μπαμπάς τα 'χωσε και στην 20χρονη αδερφή της μικρής:
-Κι εσύ μωρή,πουτανάκι πολυτελείας,που πηδιέσαι στον καναπέ μ' εκείνον τον μαλλιά με τα σκουλαρίκια κάθε φορά που λείπουμε απ' το σπίτι και όλα αυτά μπροστά στη μικρή! Τις προάλλες βρήκα μωρή σπέρμα πάνω στο μαξιλάρι που κάθησα.Για να μη μιλήσω για το δονητή που έχεις κρυμμένο στο συρτάρι σου.Ή νόμιζες πως δεν το ήξερα;
Μετά ακούστηκε και η μαμά,που ούρλιαξε στον μπαμπά:
-Για μιά στιγμή! Για μιά στιγμή! Μιλάς εσύ που ξοδεύεις το μισό μισθό σου σε ροζ τηλέφωνα και αλλοδαπές και τις χαιρετάς και μπροστά στο σπίτι μας και δε σου καίγεται καρφί που η μικρή είναι μπροστά και τις βλέπει; Που γυρνάς κάθε Παρασκευή με σημάδια από κραγιόν στο λαιμό και κόκκινα ρουφήγματα; Κι από τότε που βάλαμε στο σπίτι μας δορυφορική κάθεσαι και βλέπεις τσοντοκάναλα πρωί βράδυ κι όλα αυτά μπροστά στη μικρή! Για να μην πω για την πουτάνα τη γραμματέα σου,που έμαθα ότι σου παίρνει και εγώ δεν ξέρω τι,και κάθε τόσο τηλεφωνάει σπίτι και σε ζητάει με την αισθησιακή φωνή της και πολλές φορές απαντάει η μικρή!
Η μητέρα τέλος,ιδιαιτέρως συμπονετική μαλακώνει και με μάτια δακρυσμένα απευθυνόμενη στη μικρή ψελλίζει:
-Πώς σου συνέβη αγγελούδι μου; Ήταν πρωκτικό ή κολπικό; Σε βίασαν ή αποφάσισες εσύ να πας με κάποιο συμμαθητή σου; Πες τα όλα στη μαμά.
Έκπληκτη η μικρή απαντάει:
-Όχι μαμά.Απλώς η δασκάλα άλλαξε το ρόλο που μου είχε αναθέσει για το σκετσάκι των Χριστουγέννων και από Παρθένα Μαρία θα είμαι βοσκοπούλα!
k1kostas:
:sm_sigh: Ηuman civilization & the capitalist system....
...το συγκεκριμένο πηγάδι δεν εχει πάτο :sm_confused:
Κωνσταντίνος Καραγιάννης:
μιας και σκέφτομαι να μετακομίσω στην Γαλλία, σας στέλνω ένα σχετικό βίντεο ... με μεγάλο νόημα, απολαύστε το!!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση