0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ΦΟΒΕΡΟΣ, μας εφτιαξες χειμωνιακτικα. Μπραβο (αλλα κριμας που δεν ειχες την καμερα στον αετο).
Μπράβο Τάσο, θα ήταν απίθανη πτήση είμαι σίγουρος. Όταν είχα δεί το μέρος από το Google earth με αφορμή το προηγούμενό σου θέμα ´´Φαλάσσαρνα 0312 `` μου άρεσε πάρα πολύ και σχεδίασα στο μυαλό μου ακριβώς αυτήν την πτήση που έκανες. Είσαι super. Δυστυχώς λόγω απόστασης εγώ τουλάχιστον δεν θα μπορέσω να πετάξω Φαλασσαρνα αν και μου έχει καρφωθεί στο μυαλό. Πάντα τέτοια.
μπραβο Τασο !!!πραγματι πρεπει να ειναι πολυ περιεργος ο τοπος απο πανω..αγριευτικος...κρητικος δηλαδη...Βαγγελη ποτε δεν ξερεις...
Μπράβο Τάσσο ωραία πτήση !!!Τάσσο βάλε τις τσικουδιές μην βάλεις το σπίτι Κάντο και θα σου έρθουμε με charter Βάλε αν μπορείς φωτογραφίες από το μέρος. Άκουσα πολλά και ζήλεψα
Tασο, εχω μια λυση για βαση καμερας.http://www.e-moraitis.com/index.php?act=viewProd&productId=3064Μπορεις να την βρεις σε καταστηματα με ηλεκτρονικα ειδη. Στριβει σε 3 διαστασεις και δεχεται οποιαδηποτε συμβατικη καμερα ή φωτογραφικη μηχανη.Το μονο που θελει ειναι να διαμορφωσεις την βαση της για να στερεωθει στο keel . Εγω χρησιμοποιησα κομματι πλαστικης σωληνας αποτετευσης Φ60 και μπολικη κολλα. Θα ανεβασω και φωτο οταν παω σπιτι.Υ.γ Ξερω απο τωρα που θα παω διακοπες το καλοκαιρι
Πολύ ωραία Τάσο. Έτσι να σε χαιρόμαστε. Αλήθεια ποιος σε έμαθε να πετάς?