0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγκλονιστική η μονομαχία που γίνεται για την 3η θέση του freefly cup 2012 μεταξύ Κωστή Τσουρινάκη (Ένωση Αιωροπόρων Αθηνών) και Δημήτρη Ιωαννίδη (ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΗΜΑΘΙΑΣ). http://www.hang-gliding.eu/ranks/103.1/season2012/brand:all,club:allΟ Δημήτρης ήταν πρώτος μέχρι το Σάββατο όπου ο Κωστής με την καλύτερη φετινή του πτήση τον πέρασε για 4 βαθμούς. Όμως ο Δημήτρης "ξαναχτύπησε" τη Δευτέρα κάνοντας μια πολύ καλή πτήση στα Σέρβια όπου βελτίωσε το σκορ του κατά 20 βαθμούς και είναι πάλι μπροστά με 16 βαθμούς. Βέβαια αυτό δεν φαίνεται στην παραπάνω κατάταξη, για κάποιο λόγο δεν ενημερώνεται σε κάποιους πιλότους αυτόματα το σκόρ τους, που εισάγουν τις πτήσεις τους από άλλους ιστότοπους όπως το sky.gr. Πχ. ο Δημήτρης Ιωαννίδης τώρα τελευταία πρωτοφάνηκε στην κατάταξη ενώ ο Σάκης Αντωνιάδης από τη Δράμα δεν φαίνεται καθόλου ακόμα. Δεν ξέρω εάν υπάρχουν και άλλοι πιλότοι με αυτό το θέμα.Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία να δούμε πως θα εξελιχθεί η μονομαχία μέχρι το τέλος της σαιζόν που είναι σύμφωνα με τον κανονισμό στις 31/10/2012, δηλαδή σε 20 μέρες!
Παράθεση από: Christos_Kanatas στις 2012, Οκτώβριος 10, 11:11:28 πμΣυγκλονιστική η μονομαχία που γίνεται για την 3η θέση του freefly cup 2012 μεταξύ Κωστή Τσουρινάκη (Ένωση Αιωροπόρων Αθηνών) και Δημήτρη Ιωαννίδη (ΑΕΡΟΛΕΣΧΗ ΗΜΑΘΙΑΣ). http://www.hang-gliding.eu/ranks/103.1/season2012/brand:all,club:allΟ Δημήτρης ήταν πρώτος μέχρι το Σάββατο όπου ο Κωστής με την καλύτερη φετινή του πτήση τον πέρασε για 4 βαθμούς. Όμως ο Δημήτρης "ξαναχτύπησε" τη Δευτέρα κάνοντας μια πολύ καλή πτήση στα Σέρβια όπου βελτίωσε το σκορ του κατά 20 βαθμούς και είναι πάλι μπροστά με 16 βαθμούς. Βέβαια αυτό δεν φαίνεται στην παραπάνω κατάταξη, για κάποιο λόγο δεν ενημερώνεται σε κάποιους πιλότους αυτόματα το σκόρ τους, που εισάγουν τις πτήσεις τους από άλλους ιστότοπους όπως το sky.gr. Πχ. ο Δημήτρης Ιωαννίδης τώρα τελευταία πρωτοφάνηκε στην κατάταξη ενώ ο Σάκης Αντωνιάδης από τη Δράμα δεν φαίνεται καθόλου ακόμα. Δεν ξέρω εάν υπάρχουν και άλλοι πιλότοι με αυτό το θέμα.Αναμένουμε λοιπόν με αγωνία να δούμε πως θα εξελιχθεί η μονομαχία μέχρι το τέλος της σαιζόν που είναι σύμφωνα με τον κανονισμό στις 31/10/2012, δηλαδή σε 20 μέρες!Το έχω ξαναπεί ότι μόνο αν στέλνεις τις πτήσεις στο hang-gliding.eu εμφανίζονται και στο sky.gr και στο paraglidingforum αυτόματα (αν τις ανβάσεις στο sky εμφανίζονται μόνο στο sky και στο paraglidingforum και αν τις ανεβάσεις στο paraglidingforum εμφανίζονται μόνο εκεί). Ο λόγος που δεν φαινόταν ο Ιωαννίδης είναι γιατί ανεβάζει τις πτήσεις του στο sky.gr και όχι στο hang-gliding.eu το ίδιο και ο Σάκης. Ανέβασα εγώ τις πτήσεις του Ιωαννίδη πρίν από καμιά 20ριά ημέρες γι' αυτό εμφανίστηκαν ξαφνικά.Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορώ να ψάχνω να βρω ποιος ανέβασε και ποιος όχι πτήσεις.Αν κάποιος έχει πρόβλημα και για οποιονδήποτε λόγο δεν μπορεί, ή δεν ξέρει να τις ανεβάσει στο hang-gliding.eu είμαι στην διάθεσή του να τον βοηθήσω.