Forum > Οργάνωση πτήσης

Ψηφηστε θερμικο

<< < (2/2)

Κωνσταντίνος Καραγιάννης:
Όλοι θα πάμε στα Σέρβια φέτος .... ο θεός μόνο ξέρει αν και πότε θα ξαναπάμε  :sm_biggrin:

... Βαγγέλη σε περιμένουμε, η νύχτα είναι μεγάλη στην Κοζάνη (τάδε έφη Γιώργος Διότης)!!

Γιώργος Μπίλλης:
Γιαννη: με χαρα να πληρωσω τους φορους που μου αναλογουν για την σωτησρια της πατριδας

Αντωνη: εχω ενα φοβερο μαγνητακι για το ψυγειο, κραταει μεχρι και 10 απληρωτους λογαριασμους χωρις προβλημα

Τασο: ελπιζω να βρεθουμε απο κοντα και να πεταξουμε, για εμενα το ταξιδι στην Κρητη φανταζει δυσκολο

Βαγγελη: το οτι γκαντεμιασες κοτζαμ παγκοσμιο και την βγαλατε με τσουληθρες επι ενα 10ημερο στο Monte Cucco δεν το υπολογιζουμε.....  Αντε να δουμε και την καταρακωση του Γερμανικου αιωροπτερισμου τωρα λογω της παρουσιας σου στις απογειωσεις

Γιαννης Καλογεροπουλος:
Απίστευτη φορολογική συνείδηση...μπράβο Μπίλλη!!!  :msn1:
Αν δεν τά 'μαθες...η εταιρία του Βαγγέλη θα τον στείλει στην Σουηδία για έξι μήνες του χρόνου για δουλία οπότε όπως καταλαβαίνεις ο Γερμανικός αιωροπτερισμός δεν έχει να φοβάται τίποτα..ενώ στη Σουηδία νέα επέλαση Ελλήνων πρωταθλητών και πιστοποιημένων εκπαιδευτών με πτητική εμπειρία 5.069.783.338.548.567 δευτερολέπτων πτήσης πρόκειται να φέρουν νέα στάνταρ στο άθλημα εκεί στον παγωμένο βορρά.
Μην ξεχάσεις να φέρεις τα ψαρικά σου σύνεργα!  :psarema:

Γιώργος Μπίλλης:
Ο αετος βρισκεται πανω στο αμαξι. Ειναι κανεις για Πλαταιες μεσα στην εβδομαδα ? Το κινητο μου ειναι 6930-862603 και σταθερο 22990-27221.

Γιώργος Μπίλλης:
Αυριο λεμε να παμε Πλαταιες (εμεις οι λιγοι που εχουμε μεινει μπουκαλα στην Αττικη). Αν εχει ξεμεινει κανας κακομοιρος που εχει ορεξη για πτησουλα, ας παρει τη μιζερια του να κανουμε παρεα στο βουνο.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση