Forum > Περιγράψτε την πτήση σας

Αλίαρτος Πτήση

<< < (2/2)

kotzilelos:

--- Παράθεση από: vagelis στις 2012, Νοεμβρίου 11, 21:08:47 μμ ---Γειά σας ρε μοσκιτο-ομάδα, ευτυχώς υπάρχουν και τα βιντεάκια σας και σας βλέπω!
Ωραίο το βίντεο ωραία και η μουσική, πάντα τέτοια να βάζεις Μαρούφ για να μην μας το λογοκρίνει εδώ, και να μπορούμε να σας βλέπουμε.
Καλές πτήσεις και καλές προσγειώσεις!

--- Τέλος παράθεσης ---
Δοκίμασε αυτό Βαγγελη.
http://www.labnol.org/internet/youtube-blocked-video-not-available-in-your-country/2680/

Κώστας Μητρατζάς:

''Φοβερη συμπτωση ρε παιδια, μολις προχθες περασαν κατι τρελλαμενα γκομενακια απο την δουλεια και ρωτουσαν αν ειχαμε κανονισει καμια πτηση.......''

Ρε απάτη Μπίλλη,
αυτά τα ίδια γκομενάκια σε περίμεναν και στο Τατόι στην Γιορτή της Αεροπορίας να πετάξεις και τρελάθηκαν που τα κορόιδεψες και δεν ήρθες τελικά...........ντροπή ρε..

Γιώργος Μπίλλης:
Κανεις λαθος, ηταν παρουσες σε πτηση που εκανα και τρελλαθηκανε κανονικα. Παραθετω και μια φωτογραφια τους πριν τη πτηση....

Γιαννης Καλογεροπουλος:
Ρε Μπίλλη...πάλι μπαρούφες φωτο μας περνάς....
Αφού μαζί τις τραβήξαμε στην απογείωση...και μόλις εσύ ξεκίνησες την πτήση, εγώ δεν ήμουν που έκανα πορτρέτα;;
Ιδού οι αληθινές με τα γκομενάκια του Μπίλλη..
Σημειωτέον πως στο τέλος τραβομαλλιθήκανε για πάρτη του....και εγώ τα πήρα, που πάλι έμεινα μπουκάλα :cuss:
Παραθέτω τα κορίτσια..

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση