Forum > "FreeFly Cup 2013"
Αλλαγή κανονισμού ως πρός την υποβολή πτήσης
Giannis Mitropoulos:
Απεφασίσθει στο Δ.Σ της παρασκευής:
1. Επτά μέρες για την υποβολή της πτήσης.
2. Διάρκεια 1 Απριλίου έως και 31 Δεκεμβρίου.
Τα υπόλοιπα όπως και το 2012.
ΤΣΟΥΡΙΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ:
Θα έπρεπε όμως να επανεξετάσουμε και το θέμα των αγωνιστικών. Δέκα είναι υπερβολικά πολλές! Η εμπειρία από πέρυσι, έδειξε πως ελάχιστοι πιλότοι (τρείς !) είχαν καλές 10ες πτήσεις! Κοιτάξτε λίγο την βαθμολογία: ο 4ος , 5ος , 6ος του πρωταθλήματος είχαν μόλις 66,23,51 βαθμούς αντίστοιχα στις 10ες πτήσεις τους! Το θέμα είναι να επιβραβεύουμε πιλότους με πραγματικά σημαντικές επιδόσεις…
Αυτά τα λέω φυσικά χωρίς προσωπικό όφελος, μια και με το σύστημα των 6 αγωνιστικών που προτείνω (και ακλουθείται και στο εξωτερικό) , εγώ θα ήμουν 4ος το 2012…..
tasos:
Αφου ειναι free fly δεν θα ηταν συνετο να μεινουν ανοιχτες οι υποβολες και κατα το περας, ή τελευταια μερα να κλεισουν και να μετρηθουν μονο οι 10 καλυτερες ή ακομα και το συνολο? Στο θεμα ανταγωνισμου οποιος το ακολουθει σοβαρα δεν θα αλλαξει τιποτα...Οι αθλητες ακομα θα επιδιωκουν υψηλοτερες βαθμολογιες μεχρι την τελευταια μερα.
Το οτι δεν κανει καποιος 1 μεγαλη πτηση δεν σημαινει οτι δεν προσπαθει.
Φωτα? :cumulus:
Giannis Mitropoulos:
--- Παράθεση από: ΤΣΟΥΡΙΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ στις 2013, Μαρτίου 13, 10:49:14 πμ ---
Θα έπρεπε όμως να επανεξετάσουμε και το θέμα των αγωνιστικών. Δέκα είναι υπερβολικά πολλές! Η εμπειρία από πέρυσι, έδειξε πως ελάχιστοι πιλότοι (τρείς !) είχαν καλές 10ες πτήσεις! Κοιτάξτε λίγο την βαθμολογία: ο 4ος , 5ος , 6ος του πρωταθλήματος είχαν μόλις 66,23,51 βαθμούς αντίστοιχα στις 10ες πτήσεις τους! Το θέμα είναι να επιβραβεύουμε πιλότους με πραγματικά σημαντικές επιδόσεις…
Αυτά τα λέω φυσικά χωρίς προσωπικό όφελος, μια και με το σύστημα των 6 αγωνιστικών που προτείνω (και ακλουθείται και στο εξωτερικό) , εγώ θα ήμουν 4ος το 2012…..
--- Τέλος παράθεσης ---
Σου θυμίζω Κωστή ότι ο στόχος του συγκεκριμένου αγώνα δεν είναι η ανάδειξη του πρωταθλητή ούτως ώστε να αρκούν σε κάποιον οι 6 αγωνιστικές για να δείξει την αξία του. Ο σκοπός είναι να προσπαθούν οι πιλότοι να κάνουν όσο γίνεται περισσότερες XC πτήσεις.
Θα σου φέρω ένα ακραίο παράδειγμα για να καταλάβεις καλύτερα αυτό που θέλω να πω:
Έστω ότι έχουμε δύο πρωτ. FFC-1 και FFC-2 το ένα μετράει μία αγωνιστική και στο 2 μετρούν 100 αγωνιστικές. Ένας πιλότος για να πάρει την πρώτη θέση στο 1ο του αρκεί μία καλή πτήση και είναι ΟΚ. Στο 2ο όμως θέλει σίγουρα όμως πάνω από 100 πτήσεις, έστω και αν είναι πιλοταράς όλο και κάποια στραβή θα του κάτση.
Μην μπερδεύεις το OLC και τα υπόλοιπα γιατί απλώς, άλλος είναι ο στόχος τους, το μόνο κοινό που έχουν είναι ότι όλα είναι ελεύθερα.
Νομίζω ότι οι 10 πτήσεις είναι ένας καλός αριθμός γι' αυτό που θέλουμε να πετύχουμε.
ΥΣ: Ποτέ δεν σκέφθηκα ότι τα λες για προσωπικό όφελος, ούτε ότι και εμείς το κάνουμε με αυτό το σκοπό
ΤΣΟΥΡΙΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ:
Σκοπός είναι να επιβραβεύσουμε πιλότους με καλές XC πτήσεις. Δεν συμφωνώ πως ο στόχος πρέπει να είναι διαφορετικός από το OLC! Γιατι να είναι? Τα περυσινά αποτελέσματα έδειξαν ξεκάθαρα πως οι 10 πτήσεις είναι υπερβολή . Όπως είπα παραπάνω δες τις πτήσεις 8-10 στην κατάταξη από τον περυσινό τέταρτο και κάτω...Εκτός κι αν θεωρείς καλή πτήση XC μια πτήση 23 βαθμών (13 - 15 χλμ! ) .....
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση