0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα έπρεπε όμως να επανεξετάσουμε και το θέμα των αγωνιστικών. Δέκα είναι υπερβολικά πολλές! Η εμπειρία από πέρυσι, έδειξε πως ελάχιστοι πιλότοι (τρείς !) είχαν καλές 10ες πτήσεις! Κοιτάξτε λίγο την βαθμολογία: ο 4ος , 5ος , 6ος του πρωταθλήματος είχαν μόλις 66,23,51 βαθμούς αντίστοιχα στις 10ες πτήσεις τους! Το θέμα είναι να επιβραβεύουμε πιλότους με πραγματικά σημαντικές επιδόσεις…Αυτά τα λέω φυσικά χωρίς προσωπικό όφελος, μια και με το σύστημα των 6 αγωνιστικών που προτείνω (και ακλουθείται και στο εξωτερικό) , εγώ θα ήμουν 4ος το 2012…..
Μιας και κάνετε αυτήν την συζήτηση θα ήθελα να σας πώ πως έχουν τα πράγματα εδώστο Γερμανικό πρωτάθλημα Leonardo-XC με μια γρήγορη ματιά που έριξα.Υπάρχουν πρωταθλήματα/Κύπελλα για όλα τις περιπτώσεις.-Πρωτάθλημα Worldwide για πτήσεις που γίνονται σε όλο τον κόσμο (6 καλύτερες πτήσεις)-Πρωτάθλημα Γερμανίας για πτήσεις που γίνονται εντός Ευρώπης (3 καλύτερες πτήσεις εκ των οποίων η μία στην Γερμανία)-Κύπελλο Γερμανίας για πτήσεις που γίνονται εντός Γερμανίας (6 καλύτερες πτήσεις)-Πρωτάθλημα Σωματείων (μόνο τα Σαβ/Κυριακα) όπου μετράνε οι τρείς καλύτερες πτήσεις των πιλότων του κάθε Σωματείου. Η χρονική διάρκεια είναι από 16 Σεπτεμβρίου έως 15 Σεπτεμβρίου του επόμενου χρόνουπλήν του πρωταθλήματος των Σωματείων που είναι από 1 Μαρτίου εως 15 Σεπτεμβρίου.Η υποβολή της πτήσης πρέπει να γίνει σε 14 ημέρες από την πραγματοποίησή της και έως 48 ώρες μετά την λήξη του πρωταθλήματος.Θα ήθελα να επίσης να θέσω ένα ερώτημα:Με εμάς τους απ έξω τί θα γίνει? Όπως είναι ο κανονισμός του Free fly cup δεν μπορούμε να λάβουμε μέρος.Υπάρχει περίπτωση να αλλάξει κάτι ή να δημιουργηθεί νέα κατηγορία?Με λίγα λόγια, υπάρχει λόγος να ανεβάζουμε τις πτήσεις μας στο Ελληνικό Leonardoή θα πρέπει να αναζητήσουμε για τους αετούς μας καινούργια φωλιά?Θα ήθελα ακούσω την γνώμη σας.
Θα μου επιτρέψετε και εμενα να συμφωνήσω με τον Τσουρινάκη.Για να κάνεις 10 καλές πτήσεις cross-country θα πρέπει να επιχειρήσεις σε τουλάχιστον 15 πράγμα πολύ δύσκολο αν υπολογίσεις οτι θα πρέπει να αγγαρεύεις ατομα να σου κάνουν συνεχώς περισυλλογή.
άντε τότε να είμαστε καλά να κάνω και της 6 Μουζακι ...... μια 600 αρα +......και όταν θέλω κάτι παραπάνω, θα παίρνω και κολατσιό για να βγάλω άλλο ένα πέρα δώθε . ΟΚ με βολεύει αυτό ..