Χρήστες σε σύνδεση

12 Επισκέπτες, 0 Χρήστες

Αποστολέας Θέμα: Δώστε τέλος στο τηλεφωνικό SPAM  (Αναγνώστηκε 1814 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Τσακμάκης Γιάννης

  • Πιλότος Α' Κατ.
  • *****
  • Μηνύματα: 47
  • Κάρμα: +0/-0
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Δώστε τέλος στο τηλεφωνικό SPAM
« στις: 2007, Σεπτέμβριος 01, 00:39:48 πμ »
απο http://www.dpa.gr/

Βαρεθήκατε τα καθημερινά τηλεφωνήματα  για να σας πουλήσουν φίλτρα, τηλεφωνία, κάρτες και δάνεια κ.α. που σας εκνευρίζουν και σας κάνουν να χάνετε πολύτιμο χρόνο;

Προκειμένου να μην περιλαμβάνεστε σε αρχεία, τα οποία έχουν ως σκοπό την προώθηση προμήθειας αγαθών ή την παροχή υπηρεσιών εξ΄αποστάσεως, μπορείτε να συμπληρώσετε και να αποστείλετε στην υπηρεσία μας την παρακάτω αίτηση (άρθρο 13 του Ν.2472/97) :

http://www.dpa.gr/Documents/Gre/Com/AITISI.doc

Οι υπεύθυνοι επεξεργασίας των σχετικών αρχείων έχουν την υποχρέωση να συμβουλεύονται πριν από κάθε επεξεργασία το εν λόγω μητρώο και να διαγράφουν από το αρχείο τους τα ανωτέρω πρόσωπα.

Αν παρά ταύτα συνεχίσουν την ανεπιθύμητη προώθηση των προϊόντων τους και των υπηρεσιών υπόκεινται, κατόπιν σχετικής καταγγελίας των προσώπων που ενοχλούνται και περιλαμβάνονται στο πιο πάνω μητρώο, σε κυρώσεις που μπορεί να επιβάλει η Αρχή.

Για ενημέρωση σας μπορείτε επίσης να δείτε  την απόφαση 050/2000 που αφορά στους όρους για την νόμιμη επεξεργασία δεδομένων προσωπικού χαρακτήρα για τους σκοπούς της άμεσης εμπορίας ή διαφήμισης, καθώς και το κεφάλαιο Γ του Ν. 2472/97 που αφορά στα δικαιώματα των υποκειμένων των δεδομένων. 

Powered by EzPortal