Forum > FAI Sporting Licence

ΑΙΤΗΣΗ ΕΚΔΟΣΗΣ FAI Sporting Licence

<< < (3/5) > >>

Christos_Kanatas:
Γεια σας κι από μένα!

Πιθανόν να υπάρχουν κάποιοι που να έχουν την παλιά ταυτότητα (χωρίς λατινικούς χαρακτήρες) και να μην έχουν βγάλει ποτέ διαβατήριο για να δουν πως γράφεται το ονοματεπώνυμο τους στα λατινικά. Ο Άγγελος για παράδειγμα έχει λάθος και όνομα και επώνυμο. Το Άγγελος  γίνεται Angelos και το Μαραγκός: Maragkos.
Υπάρχει αυτή η σελίδα:

http://www.lexicon.com.gr/el/tools/elot743.php#translated

που μετατρέπει σύμφωνα με το πρότυπο ΕΛΟΤ 743 τους ελληνικούς χαρακτήρες σε λατινικούς. Όταν πληκτρολογήσει κάποιος το όνομά του του ζητείται σε ένα popup παράθυρο να πληκτρολογήσει έναν τριψήφιο αριθμό. Κατόπιν εμφανίζεται η "μετάφραση" στα λατινικά. Έτσι ακριβώς αναγράφονται σε λατινικούς χαρακτήρες τα ονόματά μας σε ταυτότητα και διαβατήριο.

Christos_Kanatas:
Επίσης Σπύρος, Γιώργος, Δημήτρης, Σταμάτης, Γιάννης, Αντώνης, Νίκος στις ταυτότητες μάλλον θα είναι Σπυρίδων, Γεώργιος, Δημήτριος, Σταμάτιος, Ιωάννης, Αντώνιος, Νικόλαος αντίστοιχα, το Σάκης δεν ξέρω από που βγαίνει κλπ, κλπ.

Christos_Kanatas:
Μπάϊ δε γουαίη, το δικό μου είναι οκ!

Σάκης Ζάρο:

--- Παράθεση από: Christos_Kanatas στις 2014, Φεβρουαρίου 03, 19:39:58 μμ ---Επίσης Σπύρος, Γιώργος, Δημήτρης, Σταμάτης, Γιάννης, Αντώνης, Νίκος στις ταυτότητες μάλλον θα είναι Σπυρίδων, Γεώργιος, Δημήτριος, Σταμάτιος, Ιωάννης, Αντώνιος, Νικόλαος αντίστοιχα, το Σάκης δεν ξέρω από που βγαίνει κλπ, κλπ.

--- Τέλος παράθεσης ---

Χρήστο το Σάκης μπορεί να βγαίνει από το Αθανάσιος, Διονύσιος, Αναστάσιος, Ισαάκ(το έχω συναντήσει και αυτό)

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ:
Γιάννη η αερολέσχη Ημαθείας τα δουλεύει, θα τα έχετε τις επόμενες μέρες.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση