Χρήστες σε σύνδεση

244 Επισκέπτες, 0 Χρήστες

Αποστολέας Θέμα: ON TELECOMS ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ  (Αναγνώστηκε 5720 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Μαραγκός Άγγελος

• Πιλότος Α' Κατ.
  • Κάρμα: +5/-0
    • Προφίλ
Μετά από τέσσερις μήνες που έχω σύνδεση με την εν λόγο εταιρεία έχω απογοητευθεί εντελώς και ας πούμε τους λογούς.
α) όταν ξεκίνησα να έχω επαφή με την ΟΝ ήταν πάρα πολύ εξυπηρετικοί μαζί μου με έπαιρναν τηλέφωνο σε προγραμματισμένα ραντεβού για να μην με απασχολούν από την δουλεία μου και να μην με χρεώνουν. Αυτό μέχρι που έγινα πελάτης . Μετά περίμενα άπειρες ώρες για να με εξυπηρετήσουν σε διάφορα προβλήματα που είχε η σύνδεση και φυσικά με χρέωση του τηλεφώνου μου.
Β)Όταν έγινε η σύνδεση έγινα μόνο όσον αφορά το τηλέφωνο. Το internet  συνδέθηκε μετά από δυο εβδομάδες  και αυτό μετά από πάρα πολλά τηλεφωνήματα δικά μου.
γ)Όταν ολοκληρώθηκε επιτέλους η σύνδεση στην αρχή όλα πήγαιναν καλά, μετά τον πρώτο μήνα άρχισε να έχει πρόβλημα μια η τηλεόραση μια το internet και μια το τηλέφωνο .Πχ. όταν έβλεπα τηλεόραση δεν μπορούσα να μπω στο internet και το αντίθετο και πότε η φωνή στο τηλέφωνο ακουγόταν με πολλές διακοπές.
δ)Τέλος τις δυο πρώτες εβδομάδες του Οκτωβρίου διακόπηκε η παροχή του internet χωρίς λόγο και αφού μετά από άπειρες  ώρες αναμονής και χρεώσεις του τηλεφώνου μου κατάφερα να μιλήσω με κάποιον τεχνικό (και όχι τεχνική υποστήριξη)που είναι πραγματικά δυσεύρετη συνδέθηκα και πάλι στο internet  την ίδια μέρα διακόπηκε η παροχή του τηλεφώνου και μέχρι σήμερα 20 μέρες μετά δεν έχω ακόμα τηλέφωνο και ενώ πήγα στα κεντρικά της ΟΝ είδα ότι υπήρχαν πάρα πολλά προβλήματα σε πολύ κόσμο ενώ η τεχνική υποστήριξη ήταν μόνο 7 άτομα για χιλιάδες γραμμές.
Υ.Γ.
Οι αναμονές για την τεχνική υποστήριξη  που ουσιαστικά αναφέρουν το πρόβλημα στους τεχνικούς  και σου δίνουν κάποιες  συμβουλές του τύπου βγάλε βάλε το splitter είναι το λιγότερο 40 λεπτά για περίπου.
 ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

«Το να νικάς τον εαυτό σου, απ’ όλες τις νίκες είναι πρώτη και καλύτερη.»
Πλάτων

Αποσυνδεδεμένος kotzilelos

• Πιλότος Α' Κατ.
  • Κάρμα: +2/-0
  • Φύλο: Άντρας
  • ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 2017.
    • Προφίλ
Απ: ON TELECOMS ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΕΙΡΟΤΕΡΕΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΑΡΟΧΗΣ ΙΝΤΕΡΝΕΤ
« Απάντηση #1 στις: 2007, Νοεμβρίου 18, 11:15:06 πμ »
Μπα.
Και εγώ που πήρα το hi-box της Hol έκαναν 4 μήνες να με συνδέσουν.
Περίμενα μέχρι και 40 λεπτά στο τηλέφωνο στην αναμονή για να με συνδέσουν με την τεχνική υποστήριξη κλπ κλπ.
Ολες οι εταιρίες τα ίδια σκατά είναι.

Αποσυνδεδεμένος Γιώργος Μπίλλης

• Πιλότος Β' Κατ.
  • Κάρμα: +2/-0
  • πεταει πεταει
    • Προφίλ
    • MAKE ME FLY
« Απάντηση #2 στις: 2007, Νοεμβρίου 18, 21:03:53 μμ »
Οχι και ολες. Εγω ειμαι με την Banhoff και εχω συνδεση 100Mb η οποια μου κοστιζει λιγοτερο απο 2 ευρω το μηνα. Δεν εχει ποτε προβλημα και δεν χρειαζεται ποτε να επικοινωνω με το τμημα υποστηριξης. Ολα αυτα στη Σουηδια βεβαια.....

Αποσυνδεδεμένος Giannis Mitropoulos

• Διαχειριστής
  • Κάρμα: +48/-1
  • ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 2017.
    • Προφίλ
    • Αιωροπτερισμός στην Ελλάδα
« Απάντηση #3 στις: 2007, Νοεμβρίου 18, 23:04:57 μμ »
Παρακαλώ να τιμωρηθεί άμεσα ο κύριος  ::)
Αυτό είναι θράσος.
SV1ATM....
Μια εβδομάδα πτήσεων σε αγώνες αξίζει το ίδιο με μήνες ελεύθερων πτήσεων, ως προς την εμπειρία.
Όροι χρήσης του φόρουμ..

Αποσυνδεδεμένος Giorgos Kapsimalis

• Πιλότος Α' Κατ.
  • Κάρμα: +14/-1
  • Pilotino on Board
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 2007, Νοεμβρίου 19, 13:13:28 μμ »
Κρεμάστε τον !!!!!!

Κάψτε τον!!!!!

100αρα συνδεση  ??? ??? ??? ???