Forum > Δημόσιο βήμα

Σκετη απογοητευση

(1/3) > >>

sotkon:
Καταρχην χαιρετω ολα τα παιδια εδω μεσα , και λεω δημοσια ενα μεγαλο ευχαριστω που τελικα υπαρχουν παιδια πανω στο χομπυ με ειλικρινια, φιλοτιμο, και πανω απο ολα.αξιοπρεπεια, γιατι χωρις αυτα θα ειχα παρατηση ειδη το χομπυ εδω κ πολυ.καιρο.

Παντα ειχα αυτη  την αισθηση του αερα απο μικρος κατι με ετρωγε παντα και αυτος ηταν ο λογος που βρηκα το φορουμ πριν 3,4 μηνες περιπου. Ομολογω σαν νεος, πρωταρης  (ακομα ειμαι ) εκατσα διαβαζα οσα μπορουσα , προσπαθουσα να μην εχω κενα οσο αναφορα τα θεωρητικα κτλ , ομως η πικρη αληθεια του σπορ οσο κ να διαβασεις αν δεν εχεις γυρω σου σωστα ατομα να σε συμβουλευουν και να σε καθοδηγησουν μπορεις ευκολα να την πατησεις.. κ τι εννοω με αυτο :

Πριν περιπου 2 μηνες εκανα μια αγορα απο εδω μεσα (οι περισοτεροι το γνωριζετε ειδη ) ενος laminar st  , o κατοχος του ηταν ο ζαρογιαννης , τον πηρα σαν εκπαιδευτικο γιατι δεν γνωριζα , απλα ακουγα σαν .. πιστο σκυλι τα λογια κ τις συμβουλες του Σακη Ζαρογιαννη.τον ρωτησα μαλιστα διαφορα ο ο οποιος μαλιστα με καθοδηγουσε κ μου ελεγε κ πως θα τον πεταξω...

Πλεον μετα απο 1.2 μηνες κ με σωστη καθοδηγηση εβγαλα.κ εγω σαν ανθρωπος καποια συμπερασματα κ θελω εσεις να μου πειτε αν κανω λαθος

1 Ο laminar καταρχην που μ εδωσε ανηκει σε κατηγορια advanced πραγμα που για αρχαριο ειναι μια πραγματικη σκοτωστρα ( 1σφαλμα)
 2 Ηξερε πολυ.καλα.οτι δεν ειχα ιδεα απο το αθλημα παρολαυτα ηθελε τον σπρωξει προφανως για να μην του μεινει στο ραφι... (2σφαλμα)
3 Με εναντιοποιησε με τον κ.Καραχαλιο λεγοντας μ ταχαμου οτι θελει ν παιρνει μονο λεφτα κ να εξυπηρετει μονο συλλογους κτλ , πραγμα εντελως ακυρο (3σφαλμα)

και τελος θελω να θεσω σε ολους εδω μεσα τα τελικα μου συμπερασματα  κ πειτε μ ειλικρινα αν κανω λαθος γιατι ανθρωποι ειμαστε μπορει να αδικησουμε λιγο η πολυ.παραπανω 

το οτι ειμαι ζωντανος οφειλετε στην κριση μου κ μονο ,και 1.2 ατομ.ακομα που μου ανοιξαν τα ματια.
Αυτο που δεν μπορω να καταλαβω ειναι οτι αν εγω ημουν στην θεση του ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να δωσω εναν τετοιο αετο σε εναν αρχαριο , γιατι πολυ απλα θα το χρακτηριζα ως καθαρη ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ.
Ευχαριστω τα παιδια που με εσωσαν
Κ ευχαριστω κ τον κ.καραχαλιο για τις συμβουλες.του  (εξαλου θα τα πουμε.σεπτεβρη)
παντος πραγματικ.πολυ.λυπαμαι που υπαρχουν τετοιοι ανθρωποι μεσα.στο φορουμ

ο συγκεκριμενος ειναι και αστυνομικος υπηρετει... την  δικαιοσυνη
ο λογος δικος σας

vagelis:
Απορούσα Σωτήρη μεσα απο τα μηνύματά σου, μιας και κατάλαβα οτι είσαι νέος πιλότος, πως έφτασε αυτό το φτερό στα χέρια σου. Ειλικρινά λυπάμαι αν γινανε έτσι τα πράγματα.
Και αν κατάλαβα πήγες να μάθεις να πετάς αετό μόνος σου?
Δεν γνωρίζω που μένεις αλλά το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να γραφτείς σε ένα αεραθλητικό σωματείο. Αν ανήκες σε μια Αερολέσχη δεν θα είχε συμβεί αυτό. Θα σε βοηθήσει να κάνεις τα βηματά σου σωστά.

Γιώργος Μπίλλης:
Σωστο αυτο που λες ΒΒ μου αλλα παντα υπηρχαν, υπαρχουν και θα υπαρχουν ατομα που αγοραζουν εξοπλισμο πριν επικοινωνησουν με καποια λεσχη και/ή ξεκινησουν μαθηματα. Αυτο σημαινει οτι διαφοροι πιλοτοι (ευτυχως οχι πολλοι) θα βρουν την ευκαιρια να κανουν μια αρπαχτη και να πουλησουν ενα ακαταλληλο φτερο σε καποιον ο οποιος δεν γνωριζει τον χωρο. Αυτη ειναι η σαπια πραγματικοτητα.

Η αγοροπωλησια φτερων στο αθλημα μας θα επρεπε να αντιμετωπιζεται με ευθυνη - δεν υπαρχουν περιθωρια για λαμογιες. Ουτε απο αποψη ασφαλειας και σιγουρα ουτε απο αποψη ανωνυμιας. Δεν υπαρχει περιπτωση να γινει αγοροπωλησια χωρις να μαθευτει. Ειτε απο στομα σε στομα, ειτε απο τηλεφωνο, ειτε μεσω του διαδυκτιου.

Αν ο τροπος αυτης της αγοροπωλησιας αληθευει εστω και κατα 50% τοτε προφανως εχουμε να κανουμε με ατομο που δεν ενδιαφερεται ουτε για την ασφαλεια του συνανθρωπου & συναθλητη, ουτε για τη φημη του αθληματος και σιγουρα ουτε για το δικο του το ονομα. Υποθετω οτι ο απογοητευμενος χρηστης κατονομαζει τον Ζαρογιαννη γιατι παραπλανηθηκε περαν πασης αμφιβολιας (απο τα γραφομενα δεν φαινεται να υπηρξαν συστασεις/υποδειξεις του πρωην ιδιοκτητη σχετικα με τον Laminar ST, μια γνωστη σκοτωστρα απο τις αρχες του 2000).

Οποτε επιστερφουμε στο κλασσικο τριπτυχο αρπαχτη/λαμογια/μηδεν αξιοπρεπεια.   

sotkon:
Να ειστε σιγουροι ο μονος λογος που το γραφω δεν ηταν το οικομομικο , ηταν καθαρα η σκεψη  κ πραξη

Σάκης Ζάρο:
Κάποιος στο τηλέφωνο μου είπε ότι γίνεται μια εκτενής αναφορά στο πρόσωπο μου εδώ στο φόρουμ και μετά λύπης το διαπίστωσα ιδίοις όμμασι.Σαν κωλόμπατσος που είμαι(για να λέμε σωστά την ελληνική ορολογία ρε Σώτο), σαν δολοφόνος, σαν ψεύτης, σαν ανήθικος, σαν ασυνείδητος, σαν αφιλότιμος, σαν αξιολύπητος, σαν σάπιος, σαν λαμόγιο, σαν αναξιοπρεπής, σαν κωλόπαιδο, σαν αυτούς που κάνουν αρπαχτές και πολλά άλλα κοσμικά επίθετα, δεν θα γνωστοποιήσω στους προλαλήσαντες αλλά και σ' όλα τα μέλη του φόρουμ πόσα ακόμα κενά πρέπει να συμπληρωθούν στο συμβάν και αυτό όχι γιατί αποδέχομαι τα όσα λες και τέρμα αλλά γιατί ένας νέος θα πρέπει να μπαίνει με τις καλύτερες εντυπώσεις στο άθλημα και όχι με τις χειρότερες προϋποθέσεις.Οπότε ας κάνω εγώ πίσω, ας φανώ το μαύρο πρόβατο προκειμένου να αυξηθούμε έστω και ένας γιατί πάμε κατά διαόλου...Εγώ για να σε διευκολύνω και στον οικονομικό λόγο, θα σου στείλω πίσω τα χρήματα σου για να μην μείνεις καθαρά στην σκέψη και στην πράξη και να γεμίσω και το ράφι μου ξανά.Σου εύχομαι ολόψυχα καλή εκπαίδευση και με το καλό η πρώτη σου «ψηλή» αλλά και όλες οι υπόλοιπες.
Δεν θα επανατοποθετηθώ για το θέμα ό,τι κι αν γραφτεί.
Θα ήθελα απο τον διαχειρηστή να μεριμνήσει για την οριστική απομάκρυνση μου από το φόρουμ μιας και το προσπάθησα παλιότερα χωρίς αποτέλεσμα και δεν γνωρίζω το γιατί.Νομίζω πως έχω όλο το δικαίωμα.

Σημείωση προς γνώση:Η αστυνομία δεν υπηρετεί την δικαιοσύνη.Αυτό το κάνουν οι δικαστές.Η αστυνομία είναι όργανο του κράτους με αποστολή τη διαχείριση της εθνικής και δημόσιας ασφάλειας, την τήρηση της δημόσιας τάξης και την άσκηση της αστυνόμευσης.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση