Forum > Δημόσιο βήμα
Καλό ταξίδι Λίλλιαν
(1/1)
Giannis Mitropoulos:
Σήμερα η οικογένεια Αιωροπτερισμού έχασε μια φίλη και πολύτιμο παράγοντα του αθλήματος
Η Λίλλιαν Λεμπλάνκ μας άφησε σήμερα το πρωί.
Είμαστε όλοι σοκαρισμένοι από τα νέα του ξαφνικού θανάτου της... και θα θέλαμε να εκφράσουμε τα συλλυπητήρια μας.
Καλό ταξίδι Λίλλιαν θα σε θυμόμαστε πάντα..
Giorgos Kapsimalis:
Γράφω τα παρακάτω κάτω από μεγάλη συναισθηματική φόρτιση
Η Λιλλιαν προσέφερε τόσο πολλά στο άθλημα μας που δεν φτάνουν λίγες γραμμές για να περιγραφούν. Πραγματικά ένας Άνθρωπος της προσφοράς.
Για μένα προσωπικά ήταν ο πρώτος άνθρωπος που μίλησα για τον αιωροπτερισμό και ένας πολύτιμος φίλος και σύμβουλος που με βοήθησε σε πολλές και δύσκολες στιγμές.
Σήμερα είναι μία μαύρη μέρα για όλους μας. Η κοινότητα μας από σήμερα είναι πολύ ποιο φτωχή.
Νιώθω θλίψη αλλά κυρίως ευγνωμοσύνη για το ότι γνώρισα έναν Άνθρωπο σαν την Λίλλιαν και νιώθω ποιο πλήρης σκεπτόμενος το παράδειγμα που έδωσε.
Giannis Mitropoulos:
Η κηδεία θα γίνει το Σάββατο στις 12 το μεσημέρι στο νεκροταφείο Ζωγράφου.
Για όλους εμάς θα είναι κοντά και θα την θυμόμαστε πάντα, σαν μάνα, σαν αδελφή, σαν φίλη.
Κωνσταντίνος Καραγιάννης:
Καλό ταξίδι στην Λίλλιαν και από εμένα, πραγματικά ένας άνθρωπος της προσφοράς με μεγάλη αγάπη και αφοσίωση στον "αετό" και στην μικρη "κοινωνία" μας.
Σίγουρα θα μας λείψει.
Giannis Mitropoulos:
Το μνημόσηνο της Λίλλιαν θα γίνει 13 Δεκ. ημέρα Κυριακή και ώρα 10:00 στον ιερό ναό Προφήτη Ηλία Ροδοπόλεως.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση