Forum > Δημόσιο βήμα

Βιντεο

(1/3) > >>

Γιώργος Μπίλλης:
Το καταλαβαινω να μην ειναι διαθεσιμες οι διευθυνσεις του Skype στο ευρυ κοινο, αλλα τωρα και τα βιντεο δεν μπορει να τα δει κανεις αν δεν ειναι εγγεγραμμενος και συνδεδεμενος ? Γιατι ?

kotzilelos:
Η απάντησή σου έιναι εδώ  http://forum.hang-gliding.gr/index.php?topic=282.0

Σταμάτης Παπαγεωργίου:
Υπάρχουν άνθρωποι που δείχνουν ενδιαφέρον για τον αετό και είναι αποτρεπτικό το να έρχονται σε επαφή με το σκληρό χιούμορ μιας απογείωσης ξεκρέμαστος ή ενός αποτυχημένου loop που καταλήγει σε σπάσιμο του αετού και περιδίνηση. Αυτά είναι καλύτερο να απευθύνονται σε ώριμο αιωροπτεριστικό κοινό, που ξέρουν τα όρια μεταξύ κινδύνου, ασφάλειας, ρίσκου κλπ. Οι μαθητές και γενικώς οι ενδιαφερόμενοι στον Ελλαδικό χώρου δεν είναι σωστό να έρχονται σε επαφή με αυτό το υλικό και μιας και το site είναι ο επίσημος φορέας και παρουσιαστής του αθλήματος στην Ελλάδα, καλό είναι να υπάρχει κάποιος περιορισμός στο ποιος βλέπει τι και γιατί. Θα πει κάποιος πως το διαδίκτιο βρίθει από θεάματα και δεν μπορεί να υπάρξει τέτοιου είδους φιλτράρισμα. Σωστό κι αυτό. Όμως όσο περνάει από το χέρι μας είναι καλό να προσέχουμε τους νέους γιατί αυτοί είναι το μέλλον μας. Όλα συζητήσιμα είναι και κανείς δεν επιβάλλει τίποτε σε κανέναν.  Όποιος έχει αντίρηση να σηκώσει το χέρι. Εγώ πάντως είπα την γνώμη μου και κίνητρό μου είναι η αγάπη για τους νέους ενδιαφερόμενους μαθητές. Όποιος λοιπόν δεν είναι καταγεγραμμένος αιωροπτεριστής ας μην βλέπει τρομακτικά βίντεο, και το βράδυ να αφήνει και ένα φωτάκι ανοιχτό.

Γιώργος Μπίλλης:
Ειναι κατα μεγαλο μερος σωστο αυτο που λες, αλλα το να μην δημοσιευεται κανενα βιντεο θυμιζει λιγο λογοκρισια τυπου Ταλιμπαν. Δηλαδη οπως λες το διαδικτυο βριθει με βιντεακια και εμεις κλεινουμε τα ματια. Κατα την γνωμη μου θα επρεπε να δημοσιευονται για ολους τα "κανονικα" βιντεακια και να υπαρχει χωριστη στηλη για τα μελη οπου θα μπορουμε να δημοσιευουμε ολα τα υπολοιπα (σπασιμο αετου, πτωσεις, κακες προσγειωσεις, τραυματισμοι πιλοτων, εκρηξεις, κατεδαφισεις, την μαυρη μας την μοιρα κτλ).
Αν παλι αυτο ειναι δυσκολο και περιπλεκει τα πραγματα, τοτε να συμφωνηθει να μην δημοσιευει κανενας τρομακτικα και αποτρεπτικα βιντεο απο εδω και εμπρος. Πιθανως να υπαρχει ηδη αυτο στους κανονες λειτουργειας του φορουμ, ισως διατυπωμενο αλλιως, και ωα το εχουμε αγνοησει (προσωπικα δεν εχω διαβασει ποτε τους κανονες του φορουμ αλλα υποθετω οτι προβλεπουν κατι τετοιο).
Παντως το να μην δημοσιευουμε απολυτως τιποτα για τους μη-χρηστες ειναι ριζοσπαστικη λυση σε ενα προβλημα που επιδεχεται διορθωση.

Μαραγκός Άγγελος:
+ 1 για τον Μπιλη  :sm_smile: :sm_smile: :sm_smile: :sm_smile: :sm_smile: :sm_smile: :sm_smile: :sm_smile:

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση