Forum > Πρωτάθλημα 2009
Σκέψεις, προτάσεις, κ.α.
Giorgos Kapsimalis:
Ίσως να είναι λίγο νωρίς αλλά τι σκεφτόμαστε για τους αγώνες το 2009?
Είμαστε για Σέρβια και 10ήμερο αγώνων ή για κάποιον άλλο συνδυασμό τοποθεσίας και αγωνιστικών ημερών?
Σταμάτης Παπαγεωργίου:
:mosh:Σέρβια...
kotzilelos:
Προσωπικά εγώ δέν μπορώ να λείψω απο την δουλειά μου μία ολόκληρη εβδομάδα εκείνη την εποχή.
Για νά πάω στα Σέρβια τριήμερο μου πέφτει λίγο μακριά.Το έκανα φέτος και ήταν πολύ κουραστικό.
Αυτός είναι και ο κύριος λόγος που πολλοι πιλότοι απο Αθήνα δέν έρχονται στα Σέρβια αλλα θα πηγαίναν κάπου πιό κοντά πχ Πλαταιές η Αμφίκλεια.
Ισως θα έπρεπε να το ξανασκεφτούμε για τα Σέρβια.....
Σταμάτης Παπαγεωργίου:
Είναι στ' αλήθεια κρίμα που δεν βολεύει την Αθήνα. Βολεύει όμως Θεσσαλονίκη, Σέρρες, Καρδίτσα, Λάρισα, και Βέροια. Βέβαια είναι και το θέμα των συμμετοχών γιατί αν με το να γίνουν οι αγώνες πιο κοντά στην Αθήνα αυξηθούν και οι συμμετοχές, τότε αλλάζει το πράγμα. Αλλά από την άλλη μεριά πρέπει οι αρμόδιοι να εξετάσουν ποιο είναι το ζητούμενο στη σχέση συμμετοχών μελών ή αερολεσχών. Εγώ πάντως έρχομαι και Πλαταιές άμα αποφασίσετε, ή όπου αλλού θέλετε. Νομίζω όμως για τους πιλότους που γνωρίζω ανά την Ελλάδα και που πετάνε πλέον αραιά ο καθένας για τους δικούς του λόγους, πως η απόσταση έιναι ένας καθοριστικός παράγοντας για την προσέλευση τους έστω για λόγους αναψυχής. Τα Σέρβια επίσης εξυπηρετούν και τους ανθρώπους που θέλουν κάποιες ανέσεις λόγω ηλικίας ή οτιδήποτε.
Μαραγκός Άγγελος:
Το δικό μου πρόβλημα είναι η ημερομηνία επειδή 6,7,8ος είναι μήνες αδειών θα πρέπει να διαθέσω όλη την καλοκαιρινή μου άδεια στους αγώνες και μετά παπαλα μπάνιο το καλοκαίρι . Πιστεύω ότι Απρίλιο η Μάιο είναι εξίσου καλοί μήνες για αγώνες
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση