Forum > Πρωτάθλημα 2009

Σκέψεις, προτάσεις, κ.α.

<< < (2/5) > >>

ΤΣΟΥΡΙΝΑΚΗΣ ΚΩΣΤΗΣ:
Τα Σέρβια έχουν αποδειχτεί καλή τοποθεσία αλλά έχω να παρατηρήσω τα εξής

- Είναι πολύ μακρυά από την Αθήνα. Παρότι ευνοεί τη συμμετοχή βοριοελλαδίτων πιλοτων, αυτή ήταν πάρα πολύ μικρή (απλά κοιτάξτε τις συνολικές αγωνιστικές ανά πιλότο το 2008). Αν είναι λοιπόν να μετέχεουν Αθηναίοι κατά 90%, ας τους κάνουμε και πιο κοντά στην Αθήνα. Έτσι τουλάχιστον θα προσελκύσουμε και περισσότερες συμμετοχές τα 2 Σαββατοκύριακα - γιατί για Σ/Κ είναι τρομερή κούραση να έρθει κάποιος από την Αθήνα!!
 - Το μέρος το έχουμε μάθει. Θα ήθελα να πετάξω και σε άλλα μέρη. 3 χρονια στη σειρά ήταν πολλά !  Ας πάμε και κάπου αλλού όπου αποτελέι προκληση για τους πιλότους
 - Προτείνω τα Καλάβρυτα που είναι κοντά, έχει καλές δυνατότητες πτήσεις και είναι και πολύ ωραίο μέρος (θα δώσει το κίνητρο να έρθουν και αυτοί που δεν καίγονται για τους αγώνες)

Ευθυμιάδης Παναγιώτης:
      (:1

Γεια σας,
διαβαζω με πολυ προσοχη τις προτασεις σας για αλλαγη περιοχης  διοργανωσης του  Πρωταθληματος, με αλλους συμφωνω κ με αλλους οχι σεβομαι τις αποψεις σας.
Αλλα θελω να σας αντιπαραθεσω την αποψι μου. Οποιος μπορεσει για το πρωταθλημα του 2009, να εξασφαλησει ΔΩΡΕΑΝ υπνο για 20 τουλαχιστον πιλοτους, προχειρα
γευματα (σαντουιτς), αναψυκτικα, νερα,φορτηγο για την απογειωση κ περισυλογη, δυο τραπεζοματα (μασα), ασθενοφορο, πληρωμη γιατρου (1600ε μετρητα),  θα
συμφωνησω μαζι του(ακομα κ στην Παρνηθα).

Υ.Γ.
Οικονομικη ενισχηση απο  Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία - Γ.Γ.Α δεν υπαρχει ουτε σεντ εδω κ αρκετα χρονια!!!

Γιώργος Μπίλλης:
Μα τι λετε κ. Παναγιωτη, πληρωνει ο Τσουρινακης.

kotzilelos:
Εγώ θα συμφωνήσω για τα Καλάβρυτα.
Αν κάποιος θέλει να την βγάλει οικονομικά μπορεί να μένει σε σκηνή.
Αρκετά πετάξαμε στα Σέρβια.Χρειάζεται και λίγη ποικιλία για να μας κρατάει σε ενδιαφέρον.
Πιστεύω οτι οι συμετοχές θα είναι πολύ λιγότερες του χρόνου άν οι αγώνες ξαναγίνουν στα Σέρβια.
Αλλωστε και πτητικά το μέρος δέν προσφέρει πολλά (τα τάσκ πάνω κάτω είναι ίδια), σε αντίθεση με τον Ολυμπό που έχει πολλές δυνατότητες..
Ο Καραχάλιος που ξέρει απο Καλάβρυτα ας το κοιτάξει λίγο μήπως μπορέσει ο δήμος εκεί να μας παραχωρήσει τίποτα ευκολίες.

Giorgos Kapsimalis:
Είμαι ικανοποιημένος σε μεγάλο βαθμό από το συνολικό πακέτο που δίνουν τα Σέρβια σαν τοποθεσία, παροχές και οτιδήποτε περιλαμβάνει το αγωνιστικό και το μη αγωνιστικό κομμάτι.

Μιλώντας για τον εαυτό μου και μόνο θα ήθελα να πετάξω αγωνιστικά και σε Αμφίκλεια, Καλάβρυτα, Κόνιτσα.
Υποστηρίζω θερμά να γίνεται το πρωτάθλημα σε 10 συνεχόμενες αγωνιστικές συναντήσεις γιατί είναι το βέλτιστο τόσο σε αγωνιστικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο διοικητικής υποστήριξης.

--- Παράθεση από: Ευθυμιάδης Παναγιώτης στις 2008, Νοεμβρίου 18, 20:25:46 μμ ---Υ.Γ.
Οικονομικη ενισχηση απο  Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία - Γ.Γ.Α δεν υπαρχει ουτε σεντ εδω κ αρκετα χρονια!!!

--- Τέλος παράθεσης ---
Θα υποστήριζα έντονα μία αλλαγή σε τοποθεσία γιατί πηγαίνω στα Σέρβια 3 χρόνια τώρα αλλά με δεδομένο το παραπάνω σχόλιο του Παναγιώτη και τις παροχές που δίνουν τα Σέρβια, φοβάμαι ότι δεν έχω δυνατά επιχειρήματα.

Ίσως αν μια λέσχη τοπική λέσχη σε συνεργασία με τον αντίστοιχο Δήμο βοηθούσαν ώστε να έχουμε αντίστοιχες παροχές θα ήταν δυνατή η αλλαγή τοποθεσίας.
Άλλη λύση θα ήταν αν αυξάναμε το κόστος συμμετοχής ώστε να καλύψουμε κάποια έξοδα των αγώνων. Αυτό θα μπορούσε να έχει και αρνητικά αποτελέσματα βέβαια γιατί έχουμε συνηθίσει να πληρώνουμε μικρή συμμετοχή μέχρι τώρα.

Τα Σέρβια δεν είναι κοντά στην Αθήνα σε καμία περίπτωση αλλά θα πήγαινα σε οποιοδήποτε μέρος και αν γινόντουσαν οι αγώνες για 10 ημέρες.
Απουσίες πιστεύω ότι θα υπάρχουν οπουδήποτε και αν γίνουν οι αγώνες όπως άλλωστε υπήρχαν τα τελευταία χρόνια που παρακολουθώ τους αγώνες.

Υ.Γ. Παρακαλώ να αφήσουμε το spammıng για άλλα θέματα.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση