Forum > Βελτίωση τεχνικής

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ VG

(1/4) > >>

Μαραγκός Άγγελος:
Πότε , αν και με πόσο VG απογειωνόμαστε και προσγειωνόμαστε ?
Με όλους τους αετούς ισχύει το ίδιο η όχι ? παρακαλώ απαντήσεις θα ήθελα από κάποιους που έχουν πετάξει με αρκετούς αετούς με VG

Giorgos Kapsimalis:
Έχω την εμπειρία μόνο από 1 αετό με VG αλλά επέτρεψε μου να σου απαντήσω.

Κάθε κατασκευαστής διευκρινίζει πόσο VG χρειάζεται κάθε αετός και για την προσγείωση και για την απογείωση.
Συνήθως χρησιμοποιούν τις εξής διαβαθμίσεις 1/3, 2/3, full VG.
Οπότε έχεις την πρώτη απάντηση.

Στην πράξη χρειάζεσαι περισσότερο VG στην προσγείωση παρά στην απογείωση. Δηλαδή 2/3 για την προσγείωση και 1/3 για την απογείωση.

Στον XS έχω διαβάθμιση 1/4, 2/4, 3/4 και full VG. Απογειώνομαι με 1/4 και προσγειώνομαι με 2/4 συνήθως και σπανιότερα με 3/4. Έχω προσγειωθεί ακόμα και με full VG από βιασύνη μου χωρίς να έχω πρόβλημα.

Η θεωρία πάντως για την προσγείωση λέει ότι το φλερ βγαίνει ποιο εύκολα όταν προσγειώνεσαι με VG

Πάντα βέβαια κοιτάς και τι σου λέει ο κατασκευαστής. 

Μαραγκός Άγγελος:
θα ήθελα να μου παραθέσεις αν γίνεται μια σελίδα στο internet η έστω κάποιο manual αετού που να επιβεβαιώνει αυτά που λες κάτι δεν μου ακούγεται καλά . Το ΠΟΤΕ δεν το αναφέρεις καθόλου και θεωρώ ότι είναι πολύ σημαντικό + ότι το δικό μου το manual του αετού δεν αναφέρει κάτι τέτοιο :sm_confused: :sm_confused:

kotzilelos:
Για τον καινούριο μου αετό (CombatL) το λέει εδώ :
http://www.aeros.com.ua/manuals/Combat07V04.12.07.pdf
σελίδα 14.

Giorgos Kapsimalis:
Στο δικό μου manual αναφέρει ότι απογείωση και προσγείωση πρέπει να γίνεται με το  VG-off.
Σε νεότερα manual αναφέρει λεπτομέρειες για το πόσο ακριβώς χρειάζεται.

Παιδεύτηκα πολύ με τον αετό μου για να δω αν θέλει και πόσο VG στην απογείωση και προσγείωση.

Θα σου βρω αργότερα αποσπάσματα από manual άλλων κατασκευαστών που διευκρινίζουν το θέμα.

Το ΠΟΤΕ που ρωτάς  έχει να κάνει με την ένταση του ανέμου, αν έχεις τυρβώδες ροή ή και δράση θερμικών. 

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση