0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Και επειδη σας εχει παρει λιγο απο κατω με κριση-ανεργια-σαπιλα σας παραθετω και ενα βιντεακι απο τα παρασκηνια της πτησης που ανεβασα χτες, για να γελασει λιγο το πικραμενο χειλι σας κτλ κτλ. Εχει παθος, δραση, αρκετο αισθημα και βεβαια καταπληκτικο μονταζ σε μια υπερπαραγωγη που θα παρει πολλες υποψηφιοτητες.
χαχα, τυπικο για την Γερμανια? Ο μπαγλαμας και το μπουζουκι ειναι πλεον απαγορευμενα στο τζερμανι :sm_biggrin:χαχαΒαγγελη που στην Γερμανια εχεις εγκατασταθει?Γιωργο τα χιονια τι γινανε? Λιγο νωρις δεν ειναι?
Παράθεση από: tasos στις 2012, Μαρτίου 29, 08:02:09 πμχαχα, τυπικο για την Γερμανια? Ο μπαγλαμας και το μπουζουκι ειναι πλεον απαγορευμενα στο τζερμανι :sm_biggrin:χαχαΒαγγελη που στην Γερμανια εχεις εγκατασταθει?Γιωργο τα χιονια τι γινανε? Λιγο νωρις δεν ειναι?Μπαγλαμάδες και μπουζούκια είχε και το κόψανε, απίστευτο.Πρός το παρόν είμαι Φρανκφούρτη Τάσο αλλά θα πρέπει να βρώ σπίτι στην νοτιοδυτική Γερμανία.Εγώ από εδώ προτείνω στον Θωμά Δρόσο να ηχογραφίσει τα δικά του κομμάτια με το κλαρίνο και να μας τα παραχωρίσει για τα βίντεο με πτήσεις μας. Έτσι θα είμαστε και νόμιμοι και αυθεντικοί.
Παράθεση από: vagelis στις 2012, Μαρτίου 29, 12:20:23 μμΠαράθεση από: tasos στις 2012, Μαρτίου 29, 08:02:09 πμχαχα, τυπικο για την Γερμανια? Ο μπαγλαμας και το μπουζουκι ειναι πλεον απαγορευμενα στο τζερμανι :sm_biggrin:χαχαΒαγγελη που στην Γερμανια εχεις εγκατασταθει?Γιωργο τα χιονια τι γινανε? Λιγο νωρις δεν ειναι?Μπαγλαμάδες και μπουζούκια είχε και το κόψανε, απίστευτο.Πρός το παρόν είμαι Φρανκφούρτη Τάσο αλλά θα πρέπει να βρώ σπίτι στην νοτιοδυτική Γερμανία.Εγώ από εδώ προτείνω στον Θωμά Δρόσο να ηχογραφίσει τα δικά του κομμάτια με το κλαρίνο και να μας τα παραχωρίσει για τα βίντεο με πτήσεις μας. Έτσι θα είμαστε και νόμιμοι και αυθεντικοί. Εχω οικογενεια στο Μοναχο, αμα θες κανενα χερακι. Για βολτα για μπυρα για οτιδηποτε....
Ωραίος ρε Μπίλλη. Τό βίντεό σου άξιζε τις υποχρεωτικές διαφημήσεις που έφαγα.αποτελεσμα της acta & της pipa βαγγελη μου,(video that can not uploaded), για τις διαφημισεις ουτε λογος Με τρέλανε όμως εκείνο το κόλπο του ”Τιτανικού” που έκανες στο 1.50.δεν ειναι κολπο, ειναι αποτελεσμα του ka-boom, ο αετος ζηταει αμεση ζυγοσταθμιση & ευθυγραμμιση (γι αυτο "παιρνει" δεξια)