Από που να ξεκινήσω...
Καταρχάς είσαι σίγουρος ότι θέλεις όργανο 2 σε 1? Μπορείς να βολευτείς με το Varıo σου και να έχεις ξεχωριστό GPS.
Είναι πολύ δημοφιλές το GPS 76 και οι παραλλαγές του. Έτσι θα έχεις και GPS για χρήση εκτός αετού.
Για τα Digifly δεν ξέρω να σου πω κάτι γιατί δεν ξέρω κανέναν γνωστό μου να το έχει δοκιμάσει.
Έχει γράψει όμως κάτι σχετικό το sky.gr που ίσως σου λύσει αρκετές απορίες.
http://www.sky.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=163:digifly-leonardo-pro&catid=41:user-articles&Itemid=63Το thermal snıfer δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο γιατί από αυτό που περιγράφουν οι αρχές λειτουργίας του καταλαβαίνω ότι είναι κάτι που το κάνουμε έτσι και αλλιώς.
Δηλαδή να αντιλαμβάνεσαι όταν μπαίνεις στο καθοδικό του θερμικού ότι υπάρχει και το ανοδικό κάπου δίπλα.
Φαίνεται ιδιαίτερα ελκυστικό και από τις προδιαγραφές του και από την τιμή του και αν το είχε κάποιος γνωστός θα ήθελα πολύ να το δοκιμάσω.
Όσον αφορά το compeo ρώτα ότι θέλεις. Είμαστε 3 που πετάμε με compeo και 1 με compeo plus.
Πες μας τι χρειάζεσαι για να μπορέσουμε να σε βοηθήσουμε.
Προσωπικά θέλω πέρα από το compeo να πάρω και το 76αρι σαν συμπληρωματικό όταν τα οικονομικά το επιτρέψουν.