Forum > CROSS COUNTRY

Σεπτέμβριος09 - Cross-Country

<< < (3/6) > >>

Giorgos Kapsimalis:

--- Παράθεση από: Μαραγκός Άγγελος στις 2009, Ιουνίου 03, 22:52:20 μμ ---Στον Γιωργάκη  (σαν μικρότερο για τις επισημάνσεις του )

--- Τέλος παράθεσης ---

Δεν έχω κάνει τίποτα Άγγελε. Σε αυτούς που "τρέχουν" τα πράγματα αξίζει μπράβο

--- Παράθεση από: ΣΟΦΟΣ ΣΠΥΡΟΣ στις 2009, Ιουνίου 03, 22:30:15 μμ ---
Ειναι η καλυτερη ιδεα και προταση των 10 τελευταιων χρονων                                                                      

--- Τέλος παράθεσης ---

Για αυτό που είπες πάρε +1 κάρμα  :sm_wink:

Ευθυμιάδης Παναγιώτης:
 (:1ΕΥΓΕ Γιαννη,
δεν ειναι δυνατον να απουσιασω απο μια τετοια προσπαθεια δεινοσαυρων (εστω κ με την παρουσια μου) ,
εξαλου ΘΕΟΣ πιλοτος δεν ειμαι αρα μπορει να ..........βελτιωθω ακομα !!!!!!!!!!!!!!!

Giannis Mitropoulos:

--- Παράθεση από: Γιώργος Καψιμάλης στις 2009, Ιουνίου 03, 21:45:47 μμ ---@ Γιάννης : Την επιλογή "Δεν ενδιαφέρομαι" γιατί την χρειαζόμαστε? Αυτοί που δεν ενδιαφέρονται μπορούν απλά να μην ψηφίσουν.

--- Τέλος παράθεσης ---
Αυτό σε πείραξε, για να δούμε πόσοι είναι οι αρνητικοί ή οι πιλοταράδες που δεν έχουν ανάγκη από κάτι τέτοιο.

--- Παράθεση από: Γιώργος Καψιμάλης στις 2009, Ιουνίου 03, 21:45:47 μμ ---@ Γιάννης2: Μπορούμε να γράψουμε θέματα που θα θέλαμε να συζητηθούν στο σεμινάριο πέρα από το πτητικό κομμάτι? Αν όχι σε αυτό το topic τότε που μπορούμε να κάνουμε μία πρώιμη συζήτηση για αυτά?

--- Τέλος παράθεσης ---
Τα θέματα του σεμιναρίου θα τα ορίσει αυτός που θα το κάνει.
Μπορούμε όμως να ανοίξουμε ένα άλλο τόπικ με θέματα που θέλουμε να συζητηθούν σε σεμινάρια, να τα οργανώσουμε σε ομάδες και να συμπεριληφθούν σε επόμενα σεμινάρια. Θα το κάνω το Σ/Κ

@ Γιώργος : Δεν είναι ανάγκη να ανακοινώνεις τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, αυτά τα βλέπουν μόνο αυτοί που έχουν ψηφίσει.

vagelis:
Αυτό έλειπε να είμασταν και αρνητικοί σε κάτι τέτοιο. Προσωπικά το περίμενα πώς και πώς! Αμήν και πότε, να μην μείνει στα λόγια μόνο!!!!

Μαραγκός Άγγελος:
χμ πως να το πω τωρα ΚΑΨ δεν ενοουσα εσενα οταν ελεγα Γιωργακη . Παντος ευχαριστω για το καρμα  :sm_upset:

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση