Forum > CROSS COUNTRY
Σεπτέμβριος09 - Cross-Country
Giorgos Kapsimalis:
--- Παράθεση από: Μαραγκός Άγγελος στις 2009, Ιουνίου 04, 20:30:49 μμ ---χμ πως να το πω τωρα ΚΑΨ δεν ενοουσα εσενα οταν ελεγα Γιωργακη . Παντος ευχαριστω για το καρμα :sm_upset:
--- Τέλος παράθεσης ---
Είπες "μικρότερο" και με μπέρδεψες :sm_biggrin:
--- Παράθεση από: Γιάννης Μητρόπουλος στις 2009, Ιουνίου 04, 11:18:23 πμ ---@ Γιώργος : Δεν είναι ανάγκη να ανακοινώνεις τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας, αυτά τα βλέπουν μόνο αυτοί που έχουν ψηφίσει.
--- Τέλος παράθεσης ---
Sorry δεν είδα την ρύθμιση
Στο Θέμα μας πάλι τώρα
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ/bamb:
Τον μικρότερο είπε ρε ΚΑΨ.
Εγώ ξέρεις ότι είμαι 23.
Άρα το γνωρίζει ο άνθρωπος ότι είμαι ο μικρότερος.
Υ.Γ. Άγγελε 5 μπύρες κερασμένες από μένα. :mosh:
Σταμάτης Παπαγεωργίου:
Πάντως και σχετικά με τις μπύρες αλλά περισσότερο για το σχόλιο του Παναγιώτη, έχω να πω ότι κι ο Θεός είναι μάλλον αμετανόητος Αετατζής.
Και την 7η μέρα είπεν ο Θεός:
"Πάμε για πτήση; Έχει και γαμώ τους καιρούς."
Και εγένετω ούτως. Και είδεν ο Θεός ότι καλόν εστί. Και είπεν ο Θεός
"Ποιήσωμεν άνθρωπον κατ΄εικόναν και καθ΄ομοίωσιν", και δέδωκας αυτώ πτέρυγας ινα πετασθήσεται είδεν ότι καλόν εστί.
Και είπεν ο Θεός:
"Ποιήσωμεν σεμινάρια XC εν Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία."
Και εγένετω ούτως.
Και είδον άπαντες ότι καλόν εστι.
Και ανεφώνησαν άπαντες.
Ζη Κύριος ο αληθινός Θεός και Ζήτω τα σεμινάρια της Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία.
Αμήν.
Giorgos Kapsimalis:
Μακάριοι οι θερμικά βρίσκοντες διότι ούτοι θα ανέλθουν ως την βάση των νεφών.
Μακάριοι οι πρώτοι που θα κατευθύνουν στην πηγή των θερμικών διότι αυτοί θα οδηγήσουν και τους λοιπούς
Μακάριοι οι χρήστες της κατάλληλης ταχύτητας πτήσεως διότι αυτοί θα κατολισθαίνουν βέλτιστα στον ορισθέντα προορισμό.
Μακάριοι οι ορθάν σκεπτόμενοι ούτοι που εγκαταλείπουν το θερμικό στον ορθόν χρόνο διότι θα ποιήσουν ορθά.
Μακάριοι αυτοί που θα συνεργασθούν ώστε να εντοπίσουν το θερμικό διότι θα ανέλθουν άπαντες ως την βάση των νεφών.
Μακάριοι οι ολοκληρώσαντες το task διότι ούτοι βαθμολογηθήσαντες επαρκώς.
Μακάριος αυτός που θα ολοκληρώσει το task στον ελάχιστο χρόνο διότι αυτός θα οδηγήσει την βαθμολογία της ημέρας
Έχω και άλλα όμως σκότωσα ήδη τα ελληνικά και λέω να μην συνεχίσω :^:
Σταμάτης Παπαγεωργίου:
Εύγε Γεώργιε! Εξαιρετικοί οι μακαρισμοί σου.
Είθε ο Κύριος να σου αποκαλύψει τη θέση των θερμικών όπως αποκαλύπτει στα μεταναστευτικά του πλάσματα τη ακριβή γνώση των μεταναστευτικών τους προσδιορισμών.
Και επειδή συν Αθηνά και χείρα κείνει, όλοι ανεξαιρέτως βουτιά στην πιατέλα με τα Σεμινάρια της Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία.
Όποιος δεν πάει θα το πω στον oozz να σχολιάζει τις αναρτήσεις σας.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση