Χρήστες σε σύνδεση

233 Επισκέπτες, 0 Χρήστες

Αποστολέας Θέμα: Ο απρόθυμος στην απογείωση.  (Αναγνώστηκε 2166 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Σταμάτης Παπαγεωργίου

• Πιλότος Α' Κατ.
  • Κάρμα: +4/-1
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • O Αιωροπτερισμός στη Θεσσαλονίκη.
Ο απρόθυμος στην απογείωση.
« στις: 2009, Αυγούστου 06, 13:44:04 μμ »
Ένας απλός δοκιμασμένος εδώ και καιρό τρόπος, για να ξεκαρφώσετε τα πόδια ενός απρόθυμου αιωροπτεριστή.

(Άμα δεν σας ανοίγει ούτε εσάς τότε ακολουθήστε τον παρακάτω σύνδεσμο.)

http://4.bp.blogspot.com/_CI7tPm9vcm8/SnVpUkiiJJI/AAAAAAAACkc/Enzv2PVKolc/s1600-h/%CE%91%CF%80%CF%81%CF%8C%CE%B8%CF%85%CE%BC%CE%BF%CF%82+strip.jpg
« Τελευταία τροποποίηση: 2009, Αυγούστου 06, 13:47:31 μμ από Σταμάτης Παπαγεωργίου »

Πέτα να σωθείς.

Αποσυνδεδεμένος Γιαννης Καλογεροπουλος

• Πιλότος Β' Κατ.
  • Κάρμα: +3/-0
  • Πετάτε γιατί χανόμαστε
    • Προφίλ
Απ: Ο απρόθυμος στην απογείωση.
« Απάντηση #1 στις: 2009, Αυγούστου 06, 18:43:16 μμ »
Ξερουμε καποιον -που τον αγαπαμε πολυ- ο οποιος θα παραταγε τον αετο και θα εφευγε τρεχατος για τις μπριζολες....
Μαλιστα το γεγονος που αναφερω ειναι πραγματικο...
Σε μια απο τις πρωτες μου ψηλες, μπαινει στο αυτοκινητο λεγοντας μου  "λοιπον απογειωσου και κανε τσουληθρα για την προσγειωση..εγω φευγω να σε περιμενω κατω για να σε κατευθυνω..."
Απογειωνομαι λοιπον και παω τσουληθρα στην προσγειωση  :sm_sleep:....προσγειωνομαι....αλλα ο φιλος μου πουθενα...  :sm_sigh:
αρχιζω να μαζευω το φτερο, και μετα απο λιγο νασου τον!!! :sm_confused:
-Που εισουνα και αργησες???
-Να κατεβαινοντας πηρε η μυτη μου κατι μυρωδιες απο τις ψησταριες και πηγα να ελεγξω!!  :chairshot:
Ονοματα δεν λεμε αλλωστε οσοι γνωριζουν καταλαβαν και παρακαλω μην μαρτυρησουν.....κακοοοοοο! :sm_cool:

Αποσυνδεδεμένος Σταμάτης Παπαγεωργίου

• Πιλότος Α' Κατ.
  • Κάρμα: +4/-1
    • Προφίλ
    • O Αιωροπτερισμός στη Θεσσαλονίκη.
« Απάντηση #2 στις: 2009, Αυγούστου 06, 19:18:02 μμ »
Και σε εμένα τον ίδιο έτυχε κάτι παρόμοιο αλλά λέω ονόματα γιατί Θεσσαλονίκη ένεκεν τα λέμε όλα και συμφέρει.

Κάποτε πετούσαμε 5-6 και παρ΄όλα αυτά σε κάποια στιγμή που ήμουνα ο μόνος στον αέρα ακούω στο VHF μια φωνούλα να λέει:
"Άντε γ...σου Bob κατέβα να πάμε για μπύρες"
Αυτόν που είπε αυτό το πράγμα στον ασύρματο τον φωνάζουμε πλέον "Νεκρομάντη" και παλιότερα "Οδοστρωτήρα" ή κατ' ευφημησμό "Εμψυχωτή".
Το θέμα είναι πως μέχρι εκείνη την ώρα η μέρα δούλευε μια χαρά, αλλά από τη στιγμή που ο Νεκρομάντης έδωσε τον Χρησμό όλα τα φαινόμενα υπάκουσαν, όλα τα θερμικά έσβησαν ως δια μαγείας, ο αετός αρνιότανε να κυκλώσει άλλο πια και όπως καταλαβαίνετε, σύντομα προσγειώθηκα σούμπιτος.
Οι μπύρες βέβαια δροσερές, οι μπριζόλες πεντανόστιμες κλπ.
Άμα θέλετε στέλνω και φωτογραφίες.
Δεν είναι τυχαίο το comic. Κρύβει γνώση ριζωμένη βαθιά στο δεσοξυριβοζονουκλεικό μας οξύ.
Πέτα να σωθείς.

Αποσυνδεδεμένος Giannis Mitropoulos

• Διαχειριστής
  • Κάρμα: +48/-1
  • ΕΘΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ 2017.
    • Προφίλ
    • Αιωροπτερισμός στην Ελλάδα
« Απάντηση #3 στις: 2009, Αυγούστου 07, 00:36:34 πμ »
Νεκρομάντης
Οδοστρωτήρας
Εμψυχωτής

Ποιος να είναι........ ποιος να είναι !!!!!!!!
SV1ATM....
Μια εβδομάδα πτήσεων σε αγώνες αξίζει το ίδιο με μήνες ελεύθερων πτήσεων, ως προς την εμπειρία.
Όροι χρήσης του φόρουμ..