Forum > ΝΕΑ
Μάγος Καρκατσέλας
karkatselas:
ΕΥΧΑΡΗΣΤΩ ΠΟΛΛΥ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ ΤΕΛΙΚΑ ΘΑ ΚΑΤΣΩ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΚΑΡΑΒΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑΜΕ.....ΝΑ ΤΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ.....
ΚΑΙ ΕΓΩ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΑ ΜΑΓΙΚΑ ΜΟΥ :^: ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΤΡΕΧΑΤΕ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΜΟΥ!!!!! :~)
Τσακμάκης Γιάννης:
Ξέρω και ακόμη έναν που φωνάζει γιούχου στην απογείωση αλλά θέλω χίλια (1000) ευρώ για να τον καρφώσω :sm_cool:
Σταμάτης Παπαγεωργίου:
Tελικά το ένα από τα τέσσερα πλοία εξαφανίστηκε. (...) Ένα ακόμα μυστήριο που μένει να λυθεί. Ολοκληρώθηκε πάντως η αποστολή μας και με την παρουσία του Γιώργου του Παπαδόπουλου (Γιώργο είσαι αρχηγός και δημιουργός εναλλακτικών πραγματικοτήτων άξιων να παραμείνουν στον χρόνο και τη μνήμη), και του Μάγου, (καμμία σχέση με την εξαφάνιση του πλοίου), (ελπίζω), περάσαμε μια αξέχαστη βραδιά με μουσική(you, I wanna take you to a gay bar)(ναι το έπαιξε κι αυτό), μπύρες, τζιν, βότκες, τεκίλες, και ένα χαμένο πλοίο. Μαζί μας ήταν επίσης και ο εκπρόσωπος και εκπαιδευτής του ανεμοπτέρυγου της Θεσσαλονίκης, Σάββας Κακκουλίδης που μας έδωσε νέο αέρα με τη συντροφιά του και το αιθέριο πλάσμα που έφερε στην παρέα. Θόδωρε μπορεί να μην πετάξαμε λόγω καιρού (κάθε μέρα βροχή στις αρχές Αυγούστου;), (καλύτερα ίσως γιατί πέρισυ τέτοιο καιρό μας είχανε συλλάβει στην προσγείωση) αλλά οι μέρες που περάσαμε στη Θεσσαλονίκη νομίζω ότι θα τις θυμάμαι εξίσου με τον αν πετούσαμε καθημερινά.
Σταμάτης Παπαγεωργίου:
--- Παράθεση από: Τσακμάκης Γιάννης στις 2009, Αυγούστου 07, 22:20:12 μμ ---Ξέρω και ακόμη έναν που φωνάζει γιούχου στην απογείωση αλλά θέλω χίλια (1000) ευρώ για να τον καρφώσω :sm_cool:
--- Τέλος παράθεσης ---
Να ρωτήσουμε Γιάννη μήπως παίζει καμμιά επιχορήγηση από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία, αλλιώς όλοι θα βάλουμε από κάτι. Αν πρόκειται για τον δεύτερο που φωνάζει γιούχου στην απογείωση. Καλή φάση. Καμμιά καλύτερη τιμή;
Τσακμάκης Γιάννης:
Λοιπόν επειδή είμαι καλός άνθρωπος θα σας δώσω μια εναλλακτική. Πιέστε τον μάγο να σας πει από πού το ΄΄έκλεψε΄΄ το εν λόγω επιφώνημα :sm_wink:
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση