Λοιπόν να μερικά από αυτά που έχω να θυμάμαι από φέτος. Αν μου έρθουνε και άλλα θα τα γράψω.
- Όχι άλλο Γούλες (Από το όχι αλλο Νταλάρα, Πάριο και Αλεξίου του Τζιμάκου)
- Πρωινό με παρέα. Την καλύτερη παρέα
- Έλα...Έλα...Έλα...λίγο ακόμα....αααααχχχχχχ. Μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό. Ήτανε λόγια συναθλητή όταν προσπαθούσε να πιάσει πυρήνα και το VHF του ήταν κολλημένο στο VOX.
- Αννούλα... Αχχχ
- Ροχαλητά. Οι μετρ γνωστοί χρόνια τώρα. Μέχρι που τους ηχογαφήσαμε για να ξέρουν σε ποιες νότες παίζουν.
- Γνωστός συναθλητής έχει σπάσει τα νεύρα άλλου συναθλητή επειδή ροχάλιζε. Ο τσατισμένος φωνάζει μερικά γαλλικά. Το άλλο πρωι ο τσατισμένος ετοιμάζεται
να την "μπεί" στον συναθλητή "μουσικό". Κατευθυνώμενος προς το μέρος του δεν προλαβάινει να ανοίξει το στόμα του και του λέει ο "μουσικός" -Ρε συ παραμιλάς οταν κοιμάσαι το ξέρεις? Κοκκαλο ο "τσατισμένος"
- Η φάση στην Λεπτοκαρυά με το βαρυτικό πεδίο
- Η βόλτα στη Λεπτοκαρυά
- Η ομάδα που έγινε γνωστή σαν "Πετοσαυράκια" ή αλλιώς η ομάδα "Πυ Πυ Πυραυλος" αποτελούμενη από τους Σοφό, Σπυρέλη, Παπακώστα και Καψιμάλη
- Λευκα κακή και αααπονηηηη, Λευκα ξεφτιλισμέεεεενη. Τραγούδι βγαλμένο από τα βάσανα και τις κακουχίες της ζωής.
- 120 κιλά. Βρε συ'σαι σπουργιτάαααακι. Άλλο τραγούδι βγαλμένο από τα βάσανα και τις κακουχίες της ζωής.
- Μουσικές τα βράδυα
- Είναι καλό το θερμικό το που κυκλώνεις? Τώρα το πήρα δεν ξερω ακόμα. (συζήτηση στα 100 μετρα υψος)
- Αμαν με τα πολύπλοκα εργαλεία σας. το MLR τόσα χρόνια κιχ δεν έχει κάνει. Έκανε όμως εκείνη την ημέρα και ο Σπύρος πήρε μεγάλη κρυάδα. Αουτς
- Ο τραυματισμός του άλλου Σπύρου.
- Δεύτερη μέρα στον πίσω κάμπο. 6 πιλότοι προσγειώνονται στο ίδιο χωράφι ανεξάρτητα από την απόσταση που κάνανε. Με το που προσγειώνονται οι 2 πρώτοι έρχονται και τα οχήματα της περισυλλογής και στήνεται ανεμούριο για τους υπόλοιπους. Αυτό μετράει για cross country προσγείωση?
- Αν δεν μπορείς να γλιτώσεις την "κάρφα" τότε πέτα όσο μπορείς μέσα της. Team Salonika
- Πασχάλη μετά το Γκολ ραντεβού στην πισίνα. ΟΚ? ΟΚ. Βγάζει γκολ ο πασχάλης και είναι ο μόνος που έχει βγάλει γκολ. Οι υπόλοιποι έχουμε ήδη μαζέψει και είμαστε στην πισίνα. Παίρνει ο Πασχάλης τηλέφωνο άλλον συναθλητή. Εχω κάνει γκόλ αλλα δεν έχει καμία πισίνα εδώ. Εκείνη την μέρα το γκόλ ήτανε στον πίσω κάμπο και φυσικά η πισίνα είναι στα Σέρβια
- ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΓΟΥΛΕΣ (Από το όχι αλλο κάρβουνο)
Έχουμε και συνέχεια