Forum > Οργάνωση πτήσης

"ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΩΝΤΑΣ" ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙΤΛΟ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΤΗΣΗΣ

<< < (2/8) > >>

Γιαννης Καλογεροπουλος:
την επιλογη ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ γιατι δεν την συμπεριλαμβανετε;  ..εγω εχω λυσαξει να πεταω το τηλεκατευθυνομενο cessna μου και να σπαω ενα μοτοανεμοπτερο προσπαθωντας να το κανω να θερμικαρει :sm_mad: ετσι για να βαυκαλιζομαι πως κατι κανω.....που 'σαι ρε τζιμ τζιμ....χαρα που την εχει!!!!!!!!! :police:

Σταμάτης Παπαγεωργίου:
Μια επιλογή επίσης που κανένας δεν την αναφέρει, είναι να πηγαίνετε να βοηθάτε στην εκπαίδευση.

Είναι μια διαδικασία πολύ ευχάριστη, σχεδόν τόσο ευχάριστη όσο τότε που κάνατε εκπαίδευση και εσείς οι ίδιοι. Κι ο εκπαιδευτής της περιοχής σας θα το εκτιμήσει.

Στην εκπαίδευση περνάμε καλά.

Μπορεί και να πετάξετε λιγάκι άμα θέλετε. Ναι είναι γνωστό πως κανένας δεν θέλει να πετάει από τον εκπαιδευτικό λόφο επειδή δεν έχει ύψος, αλλά άμα δεν θέλετε δεν το κάνετε.
Δεν θα σας βάλει κανένας να το κάνετε με το ζόρι.

Εκτός κι αν το θέλετε.

Το μόνο που θα κάνετε θα είναι να μοιράζεστε τις γνώσεις σας με τους νεότερους, σαν παλαιότεροι που είστε, (παλιοσειρούλες), και θα βελτιώνετε τις μικροατέλειες σας και εσείς μιας και όλοι μας τα έχουμε τα ελατώματά μας.

Δώστε λοιπόν κίνητρα στον εκπαιδευτή σας, στους φίλους σας, σε γνωστούς και αγνώστους, βγάλτε τους στο βουνό για βόλτα, μπορεί έτσι να σώσετε ζωές, μπορεί να χαρίσετε ζωντάνια και ομορφιά και αθλητισμό στους ανθρώπους γύρω σας.

Γίνετε βοηθοί εκπαιδευτή για μια μέρα και διαδώστε το ότι το κάνατε. Είναι όμορφο.

Όπως ακριβώς αξίζει σε ένα άθλημα που σας χαρίζει ομορφιά, δράση, χαρά κι ελπίδα.

ΚΑΛΑ  ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ

Γιάννης Βασάκης:
επισης μια καλη δραση αυτο τον καιρο..
λυστε τον αετο σας.. ψαχτε τον, καθαριστε τον δειτε τον καλα,
την παραμικρη λεπτομερεια..θα περασετε καποιες κυριακες ετσι..
και που θα παει.. θα φτειαξει κι ο καιρος..
τον δικο μου τον εχω λυμενο και δεν τον δενω για να εχω να ασχολουμαι οποτε περισευει καμια ωριτσα..
ετσι σου φευγουν και καποιες αμφιβολιες που ισως εχεις για κατι που ισως φανταζεσαι πως δεν παει καλα
με τον αετο σου..

k1kostas:

--- Παράθεση από: Γιαννης Καλογεροπουλος στις 2009, Δεκεμβρίου 22, 21:08:53 μμ ---την επιλογη ΔΕΝ ΠΕΤΑΜΕ γιατι δεν την συμπεριλαμβανετε; 
--- Τέλος παράθεσης ---

ΓΕΙΆ ΣΟΥ Γιάννη, τα'πες ολα κοινός ελυσες το πρόβλημα. :sm_smile:

k1kostas:

--- Παράθεση από: Γιάννης Βασάκης στις 2009, Δεκεμβρίου 22, 22:52:39 μμ ---τον δικο μου τον εχω λυμενο και δεν τον δενω για να εχω να ασχολουμαι οποτε περισευει καμια ωριτσα..
ετσι σου φευγουν και καποιες αμφιβολιες που ισως εχεις για κατι που ισως φανταζεσαι πως δεν παει καλα
με τον αετο σου..

--- Τέλος παράθεσης ---

ΓΙΑΝΝΗ Η Η Η Η Η Η . . . . .    (οπως λεμε ακακιεεε)
και μη ξεχάσης τα παξιμάδια να ειναι ασφασλείας

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση