Forum > Οργάνωση πτήσης

Πτηση καθημερινες 31 Μαρτιου με 16 Απριλιου

<< < (4/5) > >>

Γιώργος Μπίλλης:
Φοβερη μερα σημερα, ημασταν 7 αετοι και ολοι πεταξαν με τις ωρες. Σηκωνε παντου.

Γιαννης Καλογεροπουλος:
Θυμασαι που ευχηθηκα να ελθεις και να φερεις την αλλαγη στον καιρο??
Νασαι καλα και ναρχεσαι συχνοτερα!

Σταμάτης Παπαγεωργίου:
Ποιοι και ποιοι Γιώργο πετάξατε? Κάτσε να μαντέψω... Κοτζιλέλος, Καλογερόπουλος,(σίγουρα) Καραχάλιος, Μπίλλης(σίγουρα), Αντώνης, Μητρόπουλος, Γονατάς? Που πετάξατε? Κιθαιρώνα? Να ξες θα τα πω όλα την τρίτη "στον αέρα".
Στα Σέρβια πετάξατε Παπαδόπουλε?
Στη Δράμα Σάκη Αθανασιάδη πετάξατε?

Γιώργος Μπίλλης:
Το Σαββατο πεταξαν Θωμας-Παπακωστας-Κοτζιλας-Τσουρινακης-Γονατας-Καλογεροπουλος-Μαραγκος και καποιος ακομα που μου διαφευγει. Ο Παπακωστας εγραψε 4 ωρες στον αερα, θελει να κανει αποσβεση τα λεφτα που πληρωσε για τον αετο.

Την Κυριακη ημασταν Ταλιμπαν-Ανδρικοπουλος-Μαραγκος-Καραχαλιος (με 3 μαθητες) και εγω.

Και οι δυο μερες ηταν μπομπα. Θερμικαραν και οι πετρες.

Σου φτανουν αυτα ως υλικο για την εκπομπη ή να γραψω και για την τσουληθρα της Παρασκευης ? Αν ειναι, μπορω να την ανεβασω στο Leonardo. Απλα πραματακια, 5 λεπτα κατολισθηση χωρις να χτυπησει το βαριο ουτε μια φορα. Αξεχαστη πτηση.

Σταμάτης Παπαγεωργίου:
Ευχαριστώ Γιώργο.
Ωραίο το σχόλιο για τις τσουλήθρες αν και είμαι κομπλέ από τις δικές μου τις φετινές. Επίσης κομπλέ είμαι από πήγα και ούτε άνοιξα.

Καλογερόπουλε άκουσα το σχόλιο σου για τον καιρό σε σχέση με τον Μπίλη.
Γι αυτό λέω.
Μήπως θα πρεπε Γιώργο να έρθεις κι από Θεσσαλονίκη να φτιάξει και εδώ ο καιρός λίγο? Γιατί πέρα από μερικές εξαιρέσεις που τις πιάνουν μόνο όσοι έχουν τσαντήρι στην απογείωση, κατά τα άλλα εδώ έχουμε ακόμα μέσα Ιανουαρίου.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[#] Επόμενη σελίδα

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση