Forum > Σχολές
Εκπαίδευση
Giannis Mitropoulos:
Είναι απίστευτο αυτό που συμβαίνει !!!!!!
Έβαλε ο Γιώργος ένα βιντεάκι με έναν μαθητή που έκανε την πρώτη πενηντάρα του ...
Προσωπικά (με τα λίγα που ξέρω) είδα έναν μαθητή να κάνει στην πρώτη πενηντάρα του με άψογη απογείωση - άψογη πτήση - άψογη προσέγγιση - και άψογη προσγείωση.
Αντί λοιπόν να επαινεθεί κατ' αρχάς ο μαθητής αλλά και ο εκπαιδευτής του αρχίσατε ορισμένοι την κριτική.
Μπράβο λοιπόν στους Γιώργηδες και στον Γραμματικόπουλο για την πτήση του και στον Καραχάλιο που τον έμαθε να πετάει έτσι.
Συμφωνώ και επ' αυξάνω με τον Γιώργο τον Παπαδόπουλο και με τον Κώστα τον Μιτρατζά σε αυτά που είπαν.
Ας κοιτάξει ο καθένας να βελτιώσει την δική του πτητική ικανότητα και ας αφήσει τούς εκπαιδευτές να κάνουν τη δουλειά τους όπως ξέρουν αυτοί καλύτερα.
Σταμάτης Παπαγεωργίου:
Εμένα πάντως να με συγχωρέσετε άμα είπα τίποτε παραπανίσιο ή που δεν έπρεπε.
Είμαι στις μαύρες μου αυτό τον καιρό. :vrexome:
Ελπίζω να μην ακούστηκε τίποτε στραβά.
k1kostas:
Προς: Giorgos Kapsimalis / Κώστας Μητρατζάς
Οταν θα κατεβασετε το ΕΓΩ σας θα μπορειτε να αισθανεσται
Οταν θα μπορειτε να αισθανεσται θα μπορειτε να βλεπετε
Οταν θα μπορειτε να βλεπετε θα μπορειτε να καταλαβαίνεται
ΟΛΑ τ'αλλα ειναι εκ του πονηρου,πάντος εαν θελετε το συζηταμε.... το θέμα :sm_wink:
Γιώργος Γραμματικόπουλος:
Γειά χαρά και από εμένα,
Να πω με τη σειρά μου ότι πρέπει να μάθουν κάποιοι ότι σε όλα τα "θέματα" υπάρχει η κατάλληλη στιγμή και ο κατάλληλος τρόπος για να συζητηθούν. Στη συγκεκριμένη περίπτωση μάλλον η "κατάλληλη στιγμή" είναι το πρόβλημα... καλοπροαίρετα πάντα
Ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια! Έχω να μάθω πολλά ακόμα! Καλές πτήσεις να έχουμε!
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση