CHHG Forum

ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ => Σχολές => Μήνυμα ξεκίνησε από: Σάκης Ζάρο στις 2012, Απριλίου 28, 22:13:36 μμ

Τίτλος: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Αποστολή από: Σάκης Ζάρο στις 2012, Απριλίου 28, 22:13:36 μμ
Κάποιος που να γνωρίζει άριστα το πακετάρισμα εφεδρικού (ή να γνωρίζει κάποιον άλλον) ώστε να μας θυμίσει ξανά την διαδικασία γιατί κάτι δε μου βγαίνει σωστά.
Τίτλος: Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Αποστολή από: Γιώργος Καραχάλιος στις 2012, Απριλίου 29, 07:29:08 πμ
Σάκη  το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να απευθυνθείς στον Dealer που το πήρες
να γίνει υπεύθυνα το δίπλωμα για το συγκεκριμένο εφεδρικό
Τίτλος: Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Αποστολή από: Σάκης Ζάρο στις 2012, Απριλίου 29, 14:04:09 μμ
Γιώργο δεν πρόκειται για το δικό μου αλλά για του πατέρα μου ο οποίος ύστερα από 20 χρόνια αποφάσισε να το ανοίξει για να δει την κατάστασή του.Το εφεδρικό είναι της Apco Aviation Ltd. η οποία απ' ότι έψαξα δραστηριοποιείται πλέον μόνο με το αλεξίπτωτο πλαγιάς.Όμως θα ψάξω όπως είπες τον αντιπρόσωπο μήπως και με βοηθήσει στο σημείο όπου κωλύομαι.
Τίτλος: Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Αποστολή από: ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΑΝΑΓΝΟΣ στις 2012, Απριλίου 29, 18:58:35 μμ
Betty_Pfeiffer_chute_packing_seminar.avi (http://video.google.com/videoplay?docid=1467366296668431923)
Τίτλος: Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Αποστολή από: Γιάννης Βασάκης στις 2012, Απριλίου 29, 21:47:37 μμ
http://www.apcoaviation.com/support/manuals/manual_mayday.pdf (http://www.apcoaviation.com/support/manuals/manual_mayday.pdf)
Τίτλος: Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Αποστολή από: Σάκης Ζάρο στις 2012, Απριλίου 29, 22:32:11 μμ
Κατατοπιστικότατες οι πληροφορίες του σεμιναρίου στο βίντεο Θεόδωρε, οι οποίες αφορούν το δικό μου αλεξίπτωτο και της ιστοσελίδας της Apco Γιάννη, οι οποίες είναι αυτές που έψαχνα για το αλεξίπτωτο του πατέρα μου.Σας ευχαριστώ και τους δύο,με διευκολύνατε και στις δύο περιπτώσεις.
Τίτλος: Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Αποστολή από: Giannis Mitropoulos στις 2012, Μαΐου 01, 00:12:39 πμ
Σάκη 20 ετών αλεξίπτωτο (αν 20 είχε να το ανοίξει- και πόσα πριν ήταν αγορασμένο!!) μάλλον θέλει πέταμα, πρέπει να γίνουν διάφοροι έλεγχοι (πανί αρτάνες κ.λ.π) για να είσαι σίγουρος. Μάλλον πρέπει να το βάλετε στο μουσείο της λέσχης και να το αντικαταστήσης.




ΥΣ: Σου άλλαξα το άβαταρ γιατί είχες βάλει ένα τεράστιο, αν θέλεις διάλεξε κάτι άλλο απο το προφίλ σου. (ή επιλογή ήταν τυχαία και δεν υπονοεί τίποτα)
Τίτλος: Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Αποστολή από: Σάκης Ζάρο στις 2012, Μαΐου 01, 09:58:44 πμ
Γιάννη έφερα ένα φίλο μου, ο οποίος κάνει πολλά χρόνια ελεύθερη πτώση, να το ελέγξει καλύτερα και μου είπε:
'' Σάκη το αλεξίπτωτο είναι σε καλή κατάσταση λόγω άριστης αποθήκευσης από τον πατέρα σου αλλά λόγω των ετών θα ήταν καλό να το άφηνες.Η επιλογή δική σου.''
Οπότε είπα και τον πατέρα μου ας το αφήσουμε...
Ήθελα να σε ρωτήσω Γιάννη, με αφορμή το βίντεο του Θεόδωρου, υπάρχουν κατά καιρούς τέτοια σεμινάρια στην Ελλάδα που θα μπορούσαμε να τα παρακολουθήσουμε;Προσωπικά εμένα θα με ενδιέφερε πάρα πολύ.
Όσο για το τεράστιο άβαταρ, δεν το έβαλα εγώ αλλά μπήκε από μόνο του.Εγώ προσπαθώ να βάλω μία φωτογραφία από τον υπολογιστή αλλά δεν τη δέχεται.Μπορείς να με βοηθήσεις σ'αυτό;
Τίτλος: Απ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ
Αποστολή από: Giannis Mitropoulos στις 2012, Μαΐου 04, 00:43:12 πμ
Εντάξει Σάκη μάλλον σωστά αποφασίσατε.
Μια μέρα που θα έχουμε χρόνο στα Σέρβια να κάνουμε ένα για την συσκευασία εφεδρικού.
για το άβαταρ αν δεν μπορείς στείλε μου την φωτό να στην βάλω.