CHHG Forum
ΑΓΩΝΕΣ - ΠΤΗΣΕΙΣ => Οργάνωση πτήσης => Μήνυμα ξεκίνησε από: Γιώργος Μπίλλης στις 2014, Μαΐου 08, 21:39:08 μμ
-
Η φτωχεια θελει καλοπεραση. Αυτο τον Ιουλιο (οπως και καθε Ιουλιο) θα κατεβουμε καμια 10αρια πιλοτοι απο τη Σουηδια στις Γαλλικες Αλπεις. Θα εχουμε μαζι μας αετατζηδες ολων των επιπεδων, απο αρχαριους που θα κανουν τις πρωτες ψηλες τους εως πεπειραμενους που ερχονται για Cross Country. Αν υπαρχουν καποιοι που θελουν να ερθουν Γαλλια και να πεταξουν μαζι μας τοτε κανονιστε εγκαιρα!!! Πρωτη πτηση 6 Ιουλιου και αναχωρηση εως 20 Ιουλιου.
Για πεπειραμενους: θα πεταξουμε σε πολυ γνωστα και καλα μερη οπως St André Les Alpes και Laragne αναλογα με τι καιρο θα μας κανει. Διαμονη σε οργανωμενο καμπινγκ. Θα μαθετε και Σουηδικα.
Για μαθητες (οχι αρχαριους): δυνατοτητα για εκπαιδευση σε πολυ καλες συνθηκες, δυνατοτητα ενοικιασης εξοπλισμου, καθημερινες πτησεις πρωι & απογευμα καιρου επιτρεποντως, δυο εκπαιδευτες (Hans Berg, αρχιεκπαιδευτης Σουηδικης ομοσπονδιας και υπογραφων), δυνατοτητα μετακινησης με το minibus που θα εχουμε. Κομιστρο εκαπιδευσης 380 ευρω για τις δυο εβδομαδες.
Και θα τρελλανουμε και τα γκομενακια.
-
St André Les Alpes και Laragne!!! :mosh: ζηλεύω :sm_cry:
-
Τελικα δεν χρειζοταν να ζηλευεις και πολυ Σακη. Φαγαμε τρελη βροχη και τρελο κρυο στις Γαλλικες Αλπεις. Και απο τρελλαμενα γκομενακια ουτε σε ασπρομαυρη φωτογραφια δεν ειδαμε. Παντως καταφερα απο τις λιγες πτησεις που εβαλα να φτιαξω ενα βιντεακι.
Hanggliding in France 2014 on Vimeo (http://vimeo.com/101758374)
-
Δεν πειράζει Γιώργο.Αφού κατάφερες έστω να βάλεις και λίγες πτήσεις, απ' το τίποτα κάτι είναι κι αυτό.Ελπίζω τουλάχιστον να το ευχαριστήθηκες.