Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Θωμάς Δρόσος

Σελίδες: [1]
1
ΝΕΑ / ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ 2019.
« στις: 2019, Φεβρουάριος 18, 23:31:58 μμ »
Στις 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ,ημέρα Τρίτη και ώρα 8,30 μ.μ. θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη αεροπορική πίττα στο εντευκτήριο της ΕΝ.ΑΡ.Α. Προσκαλούνται απαξάπαντα τα μέλη της Αερολέσχης ΣΤΥΓΑ της ΕΝ.ΑΡ.Α. και ''αετατζήδες '' από όλη τη Χώρα.Ευκαιρία για συνάντηση για τσίπουρο, κρασί και ότι άλλο προκύψει. Μία ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των μελών της ΕΝ.ΑΡ.Α.(έχετε ειδοποιθεί ) Σας περιμένουμε.

                                                                                   

2
Δημόσιο βήμα / ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ Π.Α.
« στις: 2012, Μάρτιος 24, 14:05:52 μμ »
                              ΕΜΠΛΟΚΗ  ΜΕ  Π.Α.
                 Αν  είναι  δυνατόν !!!
       Αιωροπτεριστής , που πετούσε  ΒΔ  της  λίμνης  των Κρεμαστών στο  νομό  Ευρυτανίας στις  25-11-11 , ανησύχησε  βλέποντας   δύο  μαχητικά  Α/Φ  και ……έστειλε  με fax  επιστολή  διαμαρτυρίας στην 
Π.Α..Το  Γ.Ε.Α.  έστειλε  αυστηρότατη   επιστολή  στην ΕΛ.Α.Ο.  ζητώντας  να  λάβει  μέτρα, ώστε  οι  αεραθλητές  να γνωρίζουν  τους
όρους  εναέριας  κυκλοφορίας  και  να  τηρούνται απαρέγκλιτα όλοι
οι κανόνες  ασφάλειας των πτήσεων , Βέβαια δεν μας  αποκάλυψε (για  την ώρα) το όνομα του  αιωροπτεριστή.
    Το  απίστευτο  γεγονός  συζητήσαμε  στη  συνεδρίαση  του Δ.Σ. της
Ομοσπονδίας στις  5 Μαρτίου του 2012 και παρά της  προσπάθειες του  γράφοντος  ν’αμφισβητήσει  ,αν ήταν  αετατζής  η  κάτι άλλο ,
αποδείχτηκε  ότι  ήταν πράγματι  αετατζής.
      Η πράξη  (το fax)  είναι  πέρα για πέρα  ανόητη, ανεύθυνη, εκτός λογικής και  θίγει  βάναυσα όλο τον κλάδο των αεραθλημάτων, μα   πιο πολύ το  δικό μας   άθλημα και την άριστη σχέση,  που είχαμε  ως τώρα με  την  Πολεμική Αεροπορία ,την Υ.Π.Α., την Επιτροπή Διερεύνησης  Ατυχημάτων  και άλλες εποπτεύουσες  Υπηρεσίες, που μας επιτρέπουν να πετάμε εδώ και τριάντα χρόνια .Σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας , που κερδήθηκαν με μεγάλους αγώνες και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να  υπονομεύει.
       Είναι σχεδόν  βέβαιο  ότι  ο ψευτοαεροπόρος  είναι καινούργιος ,
και θέλησε να κάνει κάτι, για να εντυπωσιάσει(εθνικό μας κουσούρι)
       Αν πράγματι συνέβη κάτι ανησυχητικό απλούστατα θα έπρεπε να  ενημερώσει  πρώτα  τον εκπαιδευτή του, εν συνεχεία τη Λέσχη του,  η Λέσχη την Επιτροπή και το πράγμα θα έπαιρνε το  σωστό δρόμο κι’εκείνος θα μάθαινε ,τι κάνουμε σ’αυτές τις περιπτώσεις.
        Καλό θα είναι να βγεί μόνος του και να δώσει εξηγήσεις ,στη Λέσχη  του, για την  επιστολή  και για το  συμβάν ,ώστε να μπορούν και οι αρμόδιοι να τοποθετηθούν  ξεκάθαρα και τίμια απέναντι στην  ξεκάθαρη και τίμια  Π.Α. Αν ήθελε να προκαλέσει  σχόλια  γύρω από το όνομά του,κάτι κατάφερε, τι λέει όμως η Λέσχη του η ο εκπαιδευτής του ;Γιατί τους  παρέκαμψε;Εχει Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας;Ξέρει δικαιώματα και υποχρεώσεις ;
            Φιλικά   
                      Θωμάς  Δρόσος. μέλος του Δ.Σ. της ΕΛ.Α.Ο.

3
Δημόσιο βήμα / ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ
« στις: 2012, Μάρτιος 13, 12:59:15 μμ »
                                                        ΞΕΝΗΤΕΙΑ     
                                    Χειρότερη από εκείνη της  10ετίας του ΄60
      Ακόμα ένα Ελληνόπουλο  παίρνει  αηδιασμένο  των  ομματιών του για την ξενητιά.
Στην  πιο δημιουργική  ηλικία.Λένε πως η Ελλάδα  τρώει τα παιδιά της.Ας μου επιτρέψει
ο ποιητής να το αλλάξω λίγο.Οχι η Ελλάδα,  αλλά οι πολιτικοί της την  τρώνε και  εκείνη και τα παιδιά της. Και  για να είμαι δίκαιος οι πολιτικοί , που ασκούν ή έχουν ασκήσει εξουσία.
Στη χώρα μας είναι το καλύτερο επάγγελμα η πολιτική .Προσφέρεται  για τεμπέληδες,  για  ανειδίκευτους, απάτριδες , δειλούς κι’εξυπνάκηδες παθιασμένους για εξουσία, που  αποφέρει χρήμα  και δόξα. Γι’αυτό  κληροδοτούν   το  <<μαγαζί >>στα παιδιά τους  κι’εκείνα στα δικά τους  αδίστακτοι κι’έτοιμοι  για όλα, καθηγητές  του  ψεύδους.
      Στο καλό  Βαγγέλη,καλή προκοπή. Εμείς οι Ελληνες και ιδιαιτέρως οι Ηπειρώτες  τον
ξέρουμε  καλά  το δρόμο και τον πόνο της ξενητιάς. Στο  καλό.  Μα  εκεί  πουθα πας  να
 θυμάσαι  ότι:
       1.Στη  χώρα αυτή εκείνοι  που ξεκίνησαν έναν Ευρωπαικό (1915)  κι’ένα  Παγκόσμιο
(1939) πόλεμο, αυτοί  οι ίδιοι  κυβερνούν σήμερα και είναι  άσσοι  α)στην προβοκάτσια 
β)στην τοκογλυφία και γ) στη  διαφθορά.
α) Στα  1939  κάψανε  το ωραιότερο  αρχιτεκτονικό  αριστούργημα  όλης της Γερμανίας
το  Ράιχσταγκ, (το κοινοβούλιό τους διάβολε )στο Βερολίνο μόνο και μόνο για  να …..
ενοχοποιήσουν  τους πολιτικούς τους αντιπάλους!!!β)Χρόνια τώρα δανείζονται με 1% έως 2%  και δανείζουν  με4% έως 7% τις πιο αδύναμες χώρες βέβαια. γ)Μόνο η  γνωστή εταιρία  έχει διαφθείρει  όχι τη μισή  Ελλάδα  αλλά το μισό πλανήτη,  δωροδοκώντας 
υπουργούς πρωθυπουργούς κ.λ.π.
      2.Εδώ στο νότο ξέρουμε καλά πλέον τι συμβαίνει  ενώ στη  Γερμανία  δεν ξέρουν. .Θα εκπλαγούν όταν το  παγκόσμιο τοκογλυφικό  τσουνάμι  φθάσει και σ’αυτούς.
…..3.Βέβαια δεν μας φταίνε οι ξένοι μόνο ,οι χειρότεροι εχθροί της Ελλάδας είναι οι ίδιοι οι  Ελληνες’’ηγέτες’’ πολιτικοί , που  ‘’επιχειρούν’’ ,ενώ οι επιχειρηματίες κάνουν πολιτική.
      Στο καλό Βαγγέλη.Εμείς όλοι θα σε θυμόμαστε  και θα σ’αγαπάμε.Λίγα δανεικά  από
τη σύνταξη της μάννας μας  ,λίγο ρεφενέ  από  δώ  λίγο τράκα από κεί θα συνεχίσουμε
να πετάμε  και βέβαια θα πετάμε και για σένα.Καλή τύχη  Βαγγέλη. Μα αν γυρίσεις στην  Ελλάδα να ξέρεις ότι:.Στο σπίτι μας δεν θα υπάρχει  θέση  για σένα , γιατί  δεν θα ’χουμε σπίτι.Θα μας   το’χει  πάρει  ο Γιωργαντώνης  Παπαλουκάς.
     Θα  υπάρχει όμως  μία θέση στο καλύβι μας,(που θα το χρωστάμε) ένας γάιδαρος , με σχάρα γι’αετό στο σαμάρι,δημοκράτης και καλός όχι σαν τον Πάγκακο.(που  επίσης  θα   χρωστάμε ) και μια θέση στην καρδιά μας που δεν τη χρωστάμε σε κανένα κερατά.
       Επίσης θα ’χουμε ψωμί ,ντομάτα, κρεμμύδι  και τυρί ,όλα ντόπια .Θ’άχουμε ακόμη  δυό φίλους κι’ένα μπουκάλι  κρασί,ενώ ο φίλος μας ο Χανς  θα τρώει κυλινδροπίστονα με γράσσο και θα πίνει βαλβολίνες , παρέα με την κατάθλιψή του.Στο  καλό  Βαγγέλη,εγώ και η γενιά μου (όσοι δεν πουλήθηκαν  στην εξουσία) κάτι θα κάνουμε για σένα,να είσαι σίγουρος.
                                                                                                                               Θωμάς

4
ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΡΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ 1ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 13 ΚΑΙ 14
ΙΟΥΝΙΟΥ 2009.

Σελίδες: [1]
Powered by EzPortal