Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Θωμάς Δρόσος

Σελίδες: [1]
1
ΝΕΑ / ΚΟΠΗ ΠΙΤΤΑΣ 2019.
« στις: 2019, Φεβρουάριος 18, 23:31:58 μμ »
Στις 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ 2019 ,ημέρα Τρίτη και ώρα 8,30 μ.μ. θα κόψουμε την πρωτοχρονιάτικη αεροπορική πίττα στο εντευκτήριο της ΕΝ.ΑΡ.Α. Προσκαλούνται απαξάπαντα τα μέλη της Αερολέσχης ΣΤΥΓΑ της ΕΝ.ΑΡ.Α. και ''αετατζήδες '' από όλη τη Χώρα.Ευκαιρία για συνάντηση για τσίπουρο, κρασί και ότι άλλο προκύψει. Μία ώρα νωρίτερα θα πραγματοποιηθεί Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση των μελών της ΕΝ.ΑΡ.Α.(έχετε ειδοποιθεί ) Σας περιμένουμε.

                                                                                   

2
Δημόσιο βήμα / Απ: καλησπερα
« στις: 2014, Μάρτιος 03, 13:10:51 μμ »
Τάσο , πάρε με τηλέφωνο 210.7654305 ή  6973030100 ,ή στείλε μου τα δικά σου τηλέφωνα. Θωμάς Δρόσος.

3
Πρωτάθλημα 2014 / Skopia
« στις: 2014, Ιανουάριος 31, 17:32:21 μμ »
Προς όλους τους αιωροπτεριστές.Ολες οι παρατηρήσεις είναι καλοδεχούμενες και από την Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία και από την Επιτροπή.Από πλευράς επιτροπής κάλυψε τα θέματα ο Γιάννης Μητρόπουλος.Θα προσθέσω μερικές διευκρινήσες από πλευράς Ομοσπονδίας.
      Ολοι γνωρίζετε ότι το 2012 το ΥΠ.ΕΞ. είχε στείλει τις αποφάσεις του σχετικά με αθλητικές διοργανώσεις στο εξωτερικό.Φέτος επανέρχεται.
     1.Θέμα Π.Γ.Δ.Μ. Στις 16-01-2014 ο Υφυπουργός Πλιτισμού και Αθλητισμού ζητάει με επιστολή του από το Υπουργείο Εξωτερικών αποφάσεις και οδηγίες για θέματα που σχετίζονται με τη συμμετοχή Ελλήνων αθλητών σε επίσημα αθλητικά δρώμενα,α. Στην ίδια τη γείτονα χώρα, β.Σε οποιαδήποτε άλλη χώρα, που συμμετέχει και η Π.Γ.Δ.Μ.
      Στις 23-01-2014 το ΥΠ.ΕΞ. Απαντάει λεπτομερώς.Στις 27-01-2014 ο Υφυπουργός Αθλητισμού κοινοποιεί σε όλες τις Αθλητικές Ομοσπονδίες και 28-01-2014 λαμβάνει η ΕΛ.Α.Ο.Το ζήτημα αυτό δεν είναι μεταξύ Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία και ΠΓΔΜ,αλλά μεταξύ ΕΛΛΑΔΑΣ και ΠΓΔΜ.Καταλαβαίνεις φίλε Κοτζιλέλο ότι η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία δεν έχει κανένα πρόβλημα με τη γείτονα που πρέπει να λυσει.
   Τώρα για να πάει Ελληνας αθλητής οποιουδήποτε αθλήματος εκεί , πρέπει να υποβάλει αίτηση τρείς ( 3 ) μήνες πρίν τον αγώνα ώστε να εγκριθεί από το ΥΠ.ΕΞ. όπου θα προωθηθεί.Η έγκριση θα συνοδεύεται από σχετικές οδηγίες.Επίσης οι αθλητές που θέλουν να συμμετάσχουν σε διοργάνωση του εξωτερικού επομένως και στα Σκόπια πρέπει να εφοδιαστούν με την ειδική άδεια FAI Sporting licence,την οποία εκδίδει η Επιτροπή με την Ομοσπονδία.
    Σε Διεθνείς διοργανώσεις και ιστοσελίδες η χώρα όπως και οι αθλητές της (στις στολές τους) πρέπει να φέρουν τη διεθνή προσωρινή ονομασία F.Y.R.O.M στο πνεύμα της Διεθνούς νομιμότητας αλλά και σεβόμενοι τις αποφάσεις του Συμβουλίου Ασφαλείας του Ο.Η.Ε. πράγμα που δεν τηρεί πάντοτε,γι'αυτό οι Ομοσπονδίες μας οφείλουν να συνενοούνται με τις σε κάθε χώρα διαπιστευμένες Ελληνικές Διπλωματικές Αρχές και να ενημερώνουν την Γ.Γ.Α.Οι αθλητές των Σκοπίων μπορούν να εμφανίζονται με τη σημαία της χώρας τους, αλλά για τα διακριτηκά MK η MKD η χώρα μας έχει καταθέσει ένσταση η οποία εκκρεμεί.
 Το θέμα αυτό είναι λεπτό, σοβαρό περίπλοκο και Εθνικό, γι'αυτό δε σηκώνει επιπόλαιες προσεγγέσεις.
       2.Θέμα: Βαλκανικοί Αγώνες.Από τα μέσα του 2013 συζητούσαμε στην Ομοσπονδία θέματα τέτοιων αγώνων. Το Νοέμβριο του '13 μας κάλεσε η Σερβία για το ίδιο θέμα.Στείλαμε τον κ Ανδρέα Γουγά μέλος του Δ.Σ. συζήτησε με όλους τους εκπροσώπους των Βαλκανικών Χωρών και περιμένουμε νέα συνάντηση , όπου θα λυθούν θέματα διαδικαστικά , οργανωτικά και νομικά.Ελπίζουμε να βρεθεί ο τελικός τρόπος φίλε Γιώργο Στανίτσα να προχωρήσει και αυτό.Θέληση υπάρχει και δουλειά γίνεται.Ομως δεν εξαρτάται μόνο από μας.
       3.Τάσο ,καλοί κι'ωραίοι οι δολομίτες αλλά....πού ακριβώς ζείς;Μακάρι να μπορέσουμε.Ολοι διψάμε για τέτοιες πτητικές περιπέτειες αλλά ρε φίλε.....δε φτάνει το ύφασμα.
    Οσο για την προσωπική μου άποψη σχετικά με το θέμα των Σκοπίων ευχαρίστως να την εκφράσω σε άλλη ανάρτηση, αν κάποιος φίλος ενδιαφέρεται.Προς το παρόν ευθαρσώς και ταπεινά καταθέτω τούτο μόνο:Οι λαοί ποτέ δεν είχαν πρόβλημα μεταξύ τους .Ολοι οι πόλεμοι ήταν και είναι οικονομικοί.Τους αποφάσιζαν οι κυβερνήσεις ή καλύτερα οι <<κυβερνήσεις >> πίσω απ'τις κυβερνήσεις,οι λαοί απλώς τους διεκπεραίωναν ,δηλαδή σκοτώνονταν.Κι'όπως είπε ο μπάρμπα Γιάννης Σκαρίμπας ''μεταξύ δύο ηλιθίων στρατηγών απαραίτητα κάποιος θα νικήσει , όμως η καταστροφή θα είναι τεράστια και για τους δύο στρατούς''
     Καλή Χρονιά. Καλές , ασφαλείς και πολλές πτήσεις.
 
     

4
Δημόσιο βήμα / Απ: ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ Π.Α.
« στις: 2012, Μάρτιος 28, 10:26:32 πμ »
      Αν η θέση μου ,που είναι και θέση της ΕΛ.Α.Ο. δεν ήταν αρκετά σαφής έχουμε και λέμε.
1.Δεν καταγγέλει η Πολεμική Αεροπορία τον αετατζή, αλλά εκείνος την Π.Α. με την επιστολή του και δηλώνει αιωροπτεριστής Το μόνο που δεν τους είπε είναι .
<<εδώ πετάω εγώ, πάρτε τα F-16 σας και πηγαίνετε αλλού>>
2.Η Π.Α. δεν είναι Ελληνική TV,που μιλάει ακόμα για ''κενά αέρος και για αερόπτερα''.Ξέρει να ξεχωρίζει όλες τις πτητικές συσκευές,ξέρει τι λέει.
3.Η πρόθεση της ανάρτησης δεν είναι να διασυρθεί ο πιλότος,να βγεί στη σέντρα,η να τιμωρηθεί.Κανείς δεν είναι χωροφύλακας.Η πρόθεση και ο σκοπός είναι να
συμβεί προβληματισμός απ'όλους μας και να προκληθούν συζητήσεις, ώστε ο καθ'ένας να γίνει καλύτερος
4.Αν θέλουμε το όνομά του το έχουμε σε λίγα λεπτά.Δεν είναι όμως το ζητούμενο.Δίνεται μια ευκαιρία στον πιλότο να κατανοήσει αυτό που έκανε και να μάθει
ότι στον αέρα δεν είμαστε κυρίαρχοι, έχουμε συγκάτοικους,δικαιώματα και υποχρεώσεις.
5.Ακόμα κι'άν μάθω το όνομα δεν θα το κοινοποιήσω.Ελπίζω ότι ο ίδιος έχει ήδη συζητήσει με τη Λέσχη του κι'όλα καλά.Κατάλαβες Κωστή;
     Και κάτι άλλο:Θερμά συγχαρητήρια στους ποδοσραιριστές και στους φιλάθλους του ΑΠΟΕΛ, που χειροκρότησαν τον αντίπαλό τους ενώ έχασαν.Αυτό είναι
αθλητισμός.Φαντάζεσθε τι θα γινόταν στην Αθήνα;


5
Δημόσιο βήμα / ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ Π.Α.
« στις: 2012, Μάρτιος 24, 14:05:52 μμ »
                              ΕΜΠΛΟΚΗ  ΜΕ  Π.Α.
                 Αν  είναι  δυνατόν !!!
       Αιωροπτεριστής , που πετούσε  ΒΔ  της  λίμνης  των Κρεμαστών στο  νομό  Ευρυτανίας στις  25-11-11 , ανησύχησε  βλέποντας   δύο  μαχητικά  Α/Φ  και ……έστειλε  με fax  επιστολή  διαμαρτυρίας στην 
Π.Α..Το  Γ.Ε.Α.  έστειλε  αυστηρότατη   επιστολή  στην ΕΛ.Α.Ο.  ζητώντας  να  λάβει  μέτρα, ώστε  οι  αεραθλητές  να γνωρίζουν  τους
όρους  εναέριας  κυκλοφορίας  και  να  τηρούνται απαρέγκλιτα όλοι
οι κανόνες  ασφάλειας των πτήσεων , Βέβαια δεν μας  αποκάλυψε (για  την ώρα) το όνομα του  αιωροπτεριστή.
    Το  απίστευτο  γεγονός  συζητήσαμε  στη  συνεδρίαση  του Δ.Σ. της
Ομοσπονδίας στις  5 Μαρτίου του 2012 και παρά της  προσπάθειες του  γράφοντος  ν’αμφισβητήσει  ,αν ήταν  αετατζής  η  κάτι άλλο ,
αποδείχτηκε  ότι  ήταν πράγματι  αετατζής.
      Η πράξη  (το fax)  είναι  πέρα για πέρα  ανόητη, ανεύθυνη, εκτός λογικής και  θίγει  βάναυσα όλο τον κλάδο των αεραθλημάτων, μα   πιο πολύ το  δικό μας   άθλημα και την άριστη σχέση,  που είχαμε  ως τώρα με  την  Πολεμική Αεροπορία ,την Υ.Π.Α., την Επιτροπή Διερεύνησης  Ατυχημάτων  και άλλες εποπτεύουσες  Υπηρεσίες, που μας επιτρέπουν να πετάμε εδώ και τριάντα χρόνια .Σχέσεις εμπιστοσύνης και φιλίας , που κερδήθηκαν με μεγάλους αγώνες και δεν έχει κανείς το δικαίωμα να  υπονομεύει.
       Είναι σχεδόν  βέβαιο  ότι  ο ψευτοαεροπόρος  είναι καινούργιος ,
και θέλησε να κάνει κάτι, για να εντυπωσιάσει(εθνικό μας κουσούρι)
       Αν πράγματι συνέβη κάτι ανησυχητικό απλούστατα θα έπρεπε να  ενημερώσει  πρώτα  τον εκπαιδευτή του, εν συνεχεία τη Λέσχη του,  η Λέσχη την Επιτροπή και το πράγμα θα έπαιρνε το  σωστό δρόμο κι’εκείνος θα μάθαινε ,τι κάνουμε σ’αυτές τις περιπτώσεις.
        Καλό θα είναι να βγεί μόνος του και να δώσει εξηγήσεις ,στη Λέσχη  του, για την  επιστολή  και για το  συμβάν ,ώστε να μπορούν και οι αρμόδιοι να τοποθετηθούν  ξεκάθαρα και τίμια απέναντι στην  ξεκάθαρη και τίμια  Π.Α. Αν ήθελε να προκαλέσει  σχόλια  γύρω από το όνομά του,κάτι κατάφερε, τι λέει όμως η Λέσχη του η ο εκπαιδευτής του ;Γιατί τους  παρέκαμψε;Εχει Δελτίο Αθλητικής Ιδιότητας;Ξέρει δικαιώματα και υποχρεώσεις ;
            Φιλικά   
                      Θωμάς  Δρόσος. μέλος του Δ.Σ. της ΕΛ.Α.Ο.

6
Δημόσιο βήμα / ΔΟΥΛΕΜΠΟΡΙΟ
« στις: 2012, Μάρτιος 13, 12:59:15 μμ »
                                                        ΞΕΝΗΤΕΙΑ     
                                    Χειρότερη από εκείνη της  10ετίας του ΄60
      Ακόμα ένα Ελληνόπουλο  παίρνει  αηδιασμένο  των  ομματιών του για την ξενητιά.
Στην  πιο δημιουργική  ηλικία.Λένε πως η Ελλάδα  τρώει τα παιδιά της.Ας μου επιτρέψει
ο ποιητής να το αλλάξω λίγο.Οχι η Ελλάδα,  αλλά οι πολιτικοί της την  τρώνε και  εκείνη και τα παιδιά της. Και  για να είμαι δίκαιος οι πολιτικοί , που ασκούν ή έχουν ασκήσει εξουσία.
Στη χώρα μας είναι το καλύτερο επάγγελμα η πολιτική .Προσφέρεται  για τεμπέληδες,  για  ανειδίκευτους, απάτριδες , δειλούς κι’εξυπνάκηδες παθιασμένους για εξουσία, που  αποφέρει χρήμα  και δόξα. Γι’αυτό  κληροδοτούν   το  <<μαγαζί >>στα παιδιά τους  κι’εκείνα στα δικά τους  αδίστακτοι κι’έτοιμοι  για όλα, καθηγητές  του  ψεύδους.
      Στο καλό  Βαγγέλη,καλή προκοπή. Εμείς οι Ελληνες και ιδιαιτέρως οι Ηπειρώτες  τον
ξέρουμε  καλά  το δρόμο και τον πόνο της ξενητιάς. Στο  καλό.  Μα  εκεί  πουθα πας  να
 θυμάσαι  ότι:
       1.Στη  χώρα αυτή εκείνοι  που ξεκίνησαν έναν Ευρωπαικό (1915)  κι’ένα  Παγκόσμιο
(1939) πόλεμο, αυτοί  οι ίδιοι  κυβερνούν σήμερα και είναι  άσσοι  α)στην προβοκάτσια 
β)στην τοκογλυφία και γ) στη  διαφθορά.
α) Στα  1939  κάψανε  το ωραιότερο  αρχιτεκτονικό  αριστούργημα  όλης της Γερμανίας
το  Ράιχσταγκ, (το κοινοβούλιό τους διάβολε )στο Βερολίνο μόνο και μόνο για  να …..
ενοχοποιήσουν  τους πολιτικούς τους αντιπάλους!!!β)Χρόνια τώρα δανείζονται με 1% έως 2%  και δανείζουν  με4% έως 7% τις πιο αδύναμες χώρες βέβαια. γ)Μόνο η  γνωστή εταιρία  έχει διαφθείρει  όχι τη μισή  Ελλάδα  αλλά το μισό πλανήτη,  δωροδοκώντας 
υπουργούς πρωθυπουργούς κ.λ.π.
      2.Εδώ στο νότο ξέρουμε καλά πλέον τι συμβαίνει  ενώ στη  Γερμανία  δεν ξέρουν. .Θα εκπλαγούν όταν το  παγκόσμιο τοκογλυφικό  τσουνάμι  φθάσει και σ’αυτούς.
…..3.Βέβαια δεν μας φταίνε οι ξένοι μόνο ,οι χειρότεροι εχθροί της Ελλάδας είναι οι ίδιοι οι  Ελληνες’’ηγέτες’’ πολιτικοί , που  ‘’επιχειρούν’’ ,ενώ οι επιχειρηματίες κάνουν πολιτική.
      Στο καλό Βαγγέλη.Εμείς όλοι θα σε θυμόμαστε  και θα σ’αγαπάμε.Λίγα δανεικά  από
τη σύνταξη της μάννας μας  ,λίγο ρεφενέ  από  δώ  λίγο τράκα από κεί θα συνεχίσουμε
να πετάμε  και βέβαια θα πετάμε και για σένα.Καλή τύχη  Βαγγέλη. Μα αν γυρίσεις στην  Ελλάδα να ξέρεις ότι:.Στο σπίτι μας δεν θα υπάρχει  θέση  για σένα , γιατί  δεν θα ’χουμε σπίτι.Θα μας   το’χει  πάρει  ο Γιωργαντώνης  Παπαλουκάς.
     Θα  υπάρχει όμως  μία θέση στο καλύβι μας,(που θα το χρωστάμε) ένας γάιδαρος , με σχάρα γι’αετό στο σαμάρι,δημοκράτης και καλός όχι σαν τον Πάγκακο.(που  επίσης  θα   χρωστάμε ) και μια θέση στην καρδιά μας που δεν τη χρωστάμε σε κανένα κερατά.
       Επίσης θα ’χουμε ψωμί ,ντομάτα, κρεμμύδι  και τυρί ,όλα ντόπια .Θ’άχουμε ακόμη  δυό φίλους κι’ένα μπουκάλι  κρασί,ενώ ο φίλος μας ο Χανς  θα τρώει κυλινδροπίστονα με γράσσο και θα πίνει βαλβολίνες , παρέα με την κατάθλιψή του.Στο  καλό  Βαγγέλη,εγώ και η γενιά μου (όσοι δεν πουλήθηκαν  στην εξουσία) κάτι θα κάνουμε για σένα,να είσαι σίγουρος.
                                                                                                                               Θωμάς

7
javascript:void(0);Καλόγερε "κάτσ'εκεί" Θα σουδείξω στην επόμενη πτήση πως αισθάνομαι μια κ'έχεις λυσσάξει να μάθεις.Επίσης νοιώθω και το συνάδελφο αετό που έχεις στη φωτό.Είναι κουρασμένος,πεινάει, διψάει,έχει χάσει το θερμικό και περιμένει το επόμενο.Οσο για το (πολύ ωραίο αυθεντικό) τσάμικο η απάντηση είναι:
Γιάννη Μητρόπουλε σε παρακαλώ βάλε ένα ντοκουμέντο από αγώνες Κόνιτσας να δούνε οι νεώτεροι πως βάζαμε τους πιλοταραίους να χορεύουν τσάμικο στην απογείωση για να εξευμενήσουμε τις καταιγίδες (κι΄όμως επιανε μη γελάτε) και πως απογειωνόμαστε ανάμεσά τους.Για να καταλάβουν τη σημασία του κλαρίνου.
Αποκλειστικό:Τρεις αεροπόροι (δικοί μας)μαθαίνουν αυτο τον καιρό μουσικά όργανα,ένας εκ των οποίων κλαρίνο.Ποιοί είναι και τι μαθαίνει ο καθ΄ένας;javascript:void(0);

8
...Να τη λοιπόν η "λεπτή γραμμή διαφοράς"Αν τρέξω προς το σηκωμένο φτερό,έχω να κάνω και μια "δεύτερη δουλειά"να τραβήξω προς τα κάτω .Ο ίδιος ο κ.Pagen μας έλεγε ('98 αν δεν κάνω λάθος )στον Κιθαιρώνα ότι αν τρέξεις πρός το χαμηλωμένο φτερό δεν έχεις να κάνεις δεύτερη δουλειά,είναι πιο εύκολο.Αύριο Σάββατο θα πετάω με τον Καραχάλιο και άλλους στο Υπατο και θα το συζητήσουμε.Κανείς παληός δεν σχολίασε, γιατί:Συγγνώμη που σας κούρασα και γα να κλείσω από εκεί που ξεκινήσαμε, αν ο Μαρουφίδης έτρεχε προς τα δεξιά θα είχε αποφύγει το ατύχημα.

9
Κώστα Μητρατζά.Αν υπονοείς ότι εγραφα "πιωμένος"έχασες,γιατί αυτή είναι η δεύτερη φορά (απάντηση στο Γιάννη Βασάκη) για το θέμα,δες και την πρώτη.Κράτα την άποψή σου όποια κι'αν είναι.Οσο για σένα 'Πειρατή του Αμβρακικού-Μέτοικε" ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια και υπόσχομαι ότι το θέμα θα συζητηθεί διεξοδικά και ανοιχτά και η λεπτή γραμμή της διαφοράς θα γίνει διακριτή.Ενας και κοινός είναι ο στόχος: Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΩΝ ΠΤΗΣΕΩΝ.

10
Κρητίκαρε επιμένω:Οταν τρέχουμε στο ίσιωμα η στην κατηφόρα με η χωρίς κινητήρα κι'εν όσω τα πόδια πατάνε στη γή αν βάλει δεξί φτερό ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΔΕΞΙΑ για να δόσουμε ταχύτητα στο δεξί που πετάει πιο αργά η έχει στολάρει τελείως κι'έτσι ο αετός θα ισιώσει και θ'απογειωθεί μια χαρά.Οταν ξεκολλήσουμε ενεργούμε ακριβώς αντίθετα.Ξαναδές το video του Κώστα.εχει χασει το παιχνίδι πριν ξεκολλήσει απ'το έδαφος.Στα τελευταία βήματα ειναι τελειως αριστερά στην αριστερή κάθετη.Αν πήγαινε δεξιά θα είχε απογειωθεί χωρίς να καταλάβει τίποταΤα υπόλοιπα ειναι φυσικό αποτέλεσμα.Θα το συζητήσουμε και στην ολομέλεια πορουσία των "mosquitos"Καταπληκτικό το video Γιάννη μπράβο σου.

11
1......ΩΠΑ ΡΕ ΦΙΛΟΙ...ΑΓΑΠΗΤΕ ΜΟΥ ΜΑΡΟΥΦ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΡΧΙΣΕ ΝΩΡΙΤΕΡΑ ΑΠ'ΟΤΑΝ ΤΡΕΧΕΙΣ.ΣΟΥ ΒΑΖΕΙ ΔΕΞΙ ΦΤΕΡΟ,ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ "ΧΑΜΗΛΩΜΕΝΟ ΦΤΕΡΟ"ΤΡΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣ ΤΟ "ΣΗΚΩΜΕΝΟ" ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η "ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ"ΑΙΤΙΑ.ΟΤΑΝ ΤΡΟΧΟΔΡΟΜΕΙΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΝΗΣΙΑΣ ΑΠΟΓΕΙΩΣΗΣ.ΟΤΑΝ ΞΕΚΟΛΛΗΣΕΣ ΜΟΙΡΑΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΚΑΝΕΙ "ΓΙΩ"ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ.Αυτά μου είπε ο Πακιστανός με το μουστάκι... ο οποίος σου φώναξε <<πάρ'το αλλοιώς>>αλλά εσύ δεν ξέρεις Πακιστάνικα.
2....Μπράβο ρε Καλόγερε.Κατάλαβα αμέσως την...εξίσωση και είπα:Οχι ρε πούστη μου τοσο εύκολο ήταν:
3....Γιάννη Μ.Τι τ'άπιασε τώρα τα 40χρονα τσογλάνια και μιλάνε για ηλικίες;μπορείς να μου πείς; Με λένε Θάνο...το επώνυμό μου δεν το θυμάμαι καλά,ούτε πότε άρχισα να πετάω, :cuss: αλλά εσάς ...δε σας είχαν βαφτίσει ακόμα, τσογλάνια.Λάθος έκανα...Θωμά με λένε.Τι;...ποιό Αλτσχάιμερ μωρέ κι' αηδίες....Θυμάμαι παλιά αρχές 10ετίας '80
ήταν ένας πολύ έμπειρος εκπαιδευτής (20 χρόνια πέταγε) Γιώργο τον λέγανε.Ναι 

12
ΦΙΛΕ ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΨ.ΜΗ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ Ο ΘΩΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΝΗΣΙΟΣ. ΕΤΣΙ ΑΠΟ.... ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΕΙΠΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ'ΑΥΤΟ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ  ΑΠΟ 26 ΧΡΟΝΙΑ ΒΟΥΝΟ Ε...ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΜΑΙ.ΟΧΙ ΔΕ ΜΕ ΠΑΡΑΣΥΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ...ΑΛΗΤΗΡΙΟΙ.

13
ΛΟΓΩ ΑΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙΡΟΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ 1ου ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΚΛΕΙΑ ΑΝΑΒΑΛΛΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ 13 ΚΑΙ 14
ΙΟΥΝΙΟΥ 2009.

Σελίδες: [1]
Powered by EzPortal