Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Σταμάτης Παπαγεωργίου

Σελίδες: 1 ... 24 25 [26]
501
Ανακοινώνεται από το τμήμα Αιωροπτερισμού της Αερολέσχης Θεσσαλονίκης, ότι την 1η Οκτωβρίου θα αρχίσει νέος κύκλος μαθημάτων στον Αετό. Στον εκπαιδευτικό κύκλο των μαθημάτων περιλαμβάνεται γνωριμία με τον Αετό και το άθλημα γενικότερα, δωρεάν σεμινάρια (αρχάριοι), θεωρητική και πρακτική εκπαίδευση (αρχάριοι - προχωρημένοι), επανάληψη μαθημάτων και βελτίωση πτητικών δεξιοτήτων (για παλιότερους πιλότους) και φυσικά βόλτες στα βουνά, φαγητό και ποτό.  Πληροφορίες για τις παραπάνω δραστηριότητες στον κ. Παπαγεωργίου Σταμάτη στα τηλέφωνα 2310 262522, 6993717491.

502
Δημόσιο βήμα / Απ: Πρωτάθλημα ΤΕΛΟΣ όλοι Μ.Π.Ε.Σ.Α.
« στις: 2008, Ιούλιος 28, 21:58:11 μμ »
Προς την ΜΑΧΙΜΗ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΕΝΩΣΗ ΣΠΑΜΕΡ ΑΙΩΡΟΠΤΕΡΙΣΤΩΝ (Μ.Π.Ε.Σ.Α).

Παρακαλώ να γίνουν οι γραφειοκρατικές ρυθμίσεις για την ένταξή μου στην Μ.Π.Ε.Σ.Α, και αφού πρωτοκολληθούν, καταχωρηθούν εις τριπλούν, αποσταλλούν στους αρμόδιους φορείς, χαθούν, ξαναβρεθούν, περάσουν από τις αρμόδιες επιτροπές, βρεθούν ως ακατάλληλες, ακυρωθούν σταλλούν για επικύρωση της ακύρωσης, πρωτοκολληθούν ως άκυρες, ξανααποσταλλούν για γνωμοδότηση, ξαναχαθούν, βρεθούν οι πρωτότυπες πριν την ακύρωση, ξυστούν κεφάλια γεμάτα απορία για την κατάληξη των εγγράφων και την τελική επικύρωση και αποδοχή ώστε να πληγεί το γραφειοκρατικό τέρας που μαίνεται σαν cumuloninbus πάνω απ τα χρυσαφένια μας φτερά, να μπορώ και εγώ να σπαμάρω όταν δεν θερμικάρω. ΖΗΤΩ ΤΟ SPAM KAI ΟΙ SPAMMERS.

(ΜΠΕΕΕΣΣΑΑΑΑΑΑΑ)

503
Πρωτάθλημα 2008 / Απ: ΣΕΡΒΙΑ 2008. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
« στις: 2008, Ιούλιος 27, 00:12:41 πμ »

Και μην ξεχνάτε:

RECYCLE IT!

Αλλού τα πλαστικά,

Αλλού τα αλουμίνια,

Αλλού τα συρματόσχοινα,

Και αλλού τα Quick Pins.

 :sm_razz:

504
Η παρέα των ΜΑΜΟΥΘ  από την Θεσσαλονίκη θα αναβάλλει την εξάλλειψη και την χειμέρεια νάρκη και θα πάει στα Σέρβια κάποια από τις πρώτες εβδομάδες του Σεπτεμβρίου για Σαββατοκύριακο και για να σμίξει με τα υπόλοιπα ΜΑΜΟΥΘ από όλη την υπόλοιπη Ελλάδα. Όχι για λόγους αναπαραγωγής, αλλά για λόγους αναψυχής και περισυλλογής. (Πέταγμα-φαγητό-πιοτό). Παρακαλούνται όλα τα ΜΑΜΟΥΘ της Ελλάδας που θέλουν να έρθουν, να αρχίσουν να το σκέφτονται από τώρα, και να αναβάλλουν την εξάλλειψη του είδους ή την χειμέρεια νάρκη για λίγο αργότερα. Εμείς θα πάμε καμμιά δεκαριά ΜΑΜΟΥΘ από τα οποία προβλέπεται μερικά να πετάξουν κι όλας αν (Θεός φυλάξει) κάνει ο καιρός. Η εξόρμηση δεν θα συμπέσει φυσικά με τους αγώνες στις Σέρρες. Νεότερη ανακοίνωση θα ακολουθήσει τις πρώτες μέρες του Σεπτεμβρίου για να δουμε τι γίνεται με τον καιρό και τους αγώνες των Σερρών. Αυτά.

                                                                                                                                                                       

505
Πρωτάθλημα 2008 / ΣΕΡΒΙΑ 2008. Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
« στις: 2008, Ιούλιος 24, 01:46:02 πμ »
Σέρβια 2008.
Ήταν πολύ ωραία.
Σαν ένα πολύ βολικό πακέτο διακοπών.
Φαντάζομαι την διαφήμιση στον τύπο...
Σέρβια  2008.
Χαρείτε και εσείς τις ομορφιές της ελληνικής φύσης στο παραδοσιακό χωριό Καστανιά, ένα υπέροχο ορεινό θέρετρο στο όρος Τίταρος.
Το πακέτο διακοπών περιλαμβάνει εννιά μέρες σε ένα πανέμορφο παραδοσιακό χωριό, διαμονή με πρωινό, μεταφορά από και προς την αγαπημένη σας ασχολία, ασφάλεια προς τρίτους, ιατρική φροντίδα και ιδιωτικό ασθενοφόρο, καλή παρέα, παραδοσιακές συνεστιάσεις, barbque, τοπικά εδέσματα, παραδοσιακή φιλοξενία, παιδότοπο, extreme sports, μπλουζάκι, καπελάκι με extreme περιεχόμενο και πολλά άλλα επιπλέον, στην εκπληκτική τιμή των (Δικαίωμα συμμετοχής + ασφάλεια προς τρίτους) € .
Δηλώστε συμμετοχές από τώρα για την επόμενη θερινή σαιζόν στον ιστότοπο της Ομοσπονδίας.
Θέσεις περιορισμένες.
Άντε τι περιμένετε.
Άαααντεεε.

506
Δημόσιο βήμα / Απ: ΑΠΟΧΩΡΙΣΗ - ΑΠΟΣΥΡΣΗ
« στις: 2008, Ιούνιος 28, 11:35:22 πμ »
Εγώ πάντως χάρηκα που η αποχώριση σου Παναγιώτη δεν έγινε αποδεκτή.  ;)Εγκρίνω κι επαυξάνω.
Αν και είσαι ο πρώτος που το λέει στα ίσια και παληκαρίσια.
Ίσως και ο μοναδικός.
Ξέρω άλλους που νομίζουν ότι πετάνε, ενώ δεν είναι καν φίλοι του αθλήματος.

Εδώ στην Θεσσαλονίκη θα θεωρείσαι πλήρες και ενεργό μέλος.
Όχι χαριστικά. Το αξίζεις γιατί αγαπάς τον αετό.
Το must εδώ πάνω είναι να έρχεσαι κάθε τετάρτη ταβέρνα.Το αλκοόλ και τα κρέατα δεν είναι υποχρεωτικά.
Εγώ πίνω ίσαμε 100 Σουρωτές (γίνομαι λιώμα με δαύτες) και μπορεί να καθαρίσω και ένα χωράφι σαλάτα στην καθισιά μου.(Μπέέ-man)
Και κανένας δεν με ρωτάει αν πέταξα  ή όχι.
Οι άνθρωποι είναι διακριτικοί και πολιτισμένοι. Μόνο αν πήγα ταβέρνα την τετάρτη ρωτάνε.
Γι αυτό φίλε Παναγιώτη η αποχώριση σου όχι δεν είναι αποδεκτή.
Απλά δεν είναι ΕΦΙΚΤΗ.
ΑΦΟΥ ΑΓΑΠΗΣΕΣ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΝ  ΑΕΤΟ τέλειωσε. Δεν πας πουθενά.
Απλώς γίνεσαι επίτιμο μέλος της παρέας της Θεσσαλονίκης.
Φιλικά.

ΥΓ. Ο καιρός χάλασε. Ο αετός μου έχει ένα σκίσιμο στην μύτη. Κι ένας XS φωνάζει το όνομά μου. (Boooob! Booob!)

Με αγάπη.

507

Όταν ήμουν μικρός είχα ανακαλύψει πως όσο γρήγορα και αν τρέξω, όσο ψηλά και αν πηδήξω, η σκιά μου θα με ακολουθεί πιστά, επίμονα, παντού.
Αργότερα ανακάλυψα πως ακόμη και με δυο φτερά στην πλάτη εξακολουθούσα να έχω σκιά. Μια τόση δα σκιά εκεί κάτω στην μακρινή γη, που επέμενε να με ακολουθεί και να με περιμένει να γυρίσω κοντά της. Μια σκοτεινή στήλη που ξεκινούσε από μένα και αόρατη, από κάτω μου, έφτανε μέχρι την μακρινή Γη.
Όλα καλά μέχρι εδώ.
Αυτός όμως ο φωτεινός κύκλος κάτω στη Γη, που με ακολουθεί όπου και να πάω τι είναι και τι θέλει από μένα;
Λίγο ο αέρας στο Καϊμάκ, σκέφτηκα, λίγο το υψόμετρο, και να, οπτικές παραισθήσεις.
Άρχισα να το συζητώ με τους άλλους. Κανείς δεν φαινόταν να γνωρίζει τίποτε για τους x-files προβληματισμούς μου. Απόλυτη άγνοια. Βέβαια ρωτούσα μόνο όσους πετούσαν. Αλλά πάντα έπαιρνα για απάντηση το ίδιο άδειο βλέμμα και την ίδια επιφυλακτικότητα.
Προσπάθησα να βγάλω το x-file μου φωτογραφία. Αποτυπωνόταν στο φιλμ. (Άρα θα δημιουργούσε είδωλο και μέσα σε καθρέφτη.)
Συνέχισα να ρωτάω, με στοιχεία αυτή τη φορά. Άγνοια.
Μέχρι που βρήκα την απάντηση σε ένα βιβλίο του Dennis Pagen. Ένοιωσα την ικανοποίηση της δικαίωσης.
Όσο απομακρυνόμαστε από το έδαφος, τόσο η σκιά μας ξεθωριάζει και μικραίνει, παραχωρώντας τη θέση της σε ένα - κατά πολύ μεγαλύτερο από αυτήν - οπτικό φαινόμενο που περιγράφεται σαν ένα φωτεινό φωτοστέφανο, που μετακινείται μαζί μας.
Από το βιβλίο του Dennis Pagen έμαθα επίσης πως μόνο η δική μου σκιά έχει φωτεινό κύκλο, όταν πετάω μαζί με άλλους, (όχι δεν είναι προσωπικό, αν δεις φωτεινό κύκλο είναι μάλλον η δική σου προβολή στο έδαφος και όχι η δική μου).
Βέβαια η ανεύρεση μιας σκιάς στο έδαφος έχει πολλές χρήσιμες εφαρμογές. Μπορείς να βρεις τον ιδιοκτήτη της ενώνοντας την με μια γραμμή με τον ήλιο, (αν κάποιος άλλος είναι πιο πάνω από την γραμμή του ορίζοντα είναι και πιο ψηλά από μας) να δεις αν η σκιά σου είναι σε τροχιά να συναντηθεί με άλλη σκιά, (προσοχή), να καταλάβεις την θέση, το ύψος, τον βαθμό ανόδου των άλλων, να κρίνεις την απόσταση ενός αντικειμένου στη Γη σε σχέση με την σκιά σου, την διεύθυνση και την ταχύτητα του αέρα και άλλα.
Όσο για το πως θα ξεφύγεις από τον ίσκιο σου (να πάρεις ύψος εννοώ) ρώτα τον Καραχάλιο,ή, τους άλλους, ή άνοιξε το βιβλίο του Dennis Pagen για να μάθεις λεπτομέρειες μιας και η Καλλιόπη έχει φροντίσει όλοι μας να έχουμε αυτό το υπέροχο βιβλίο. Ρωτήστε, μάθετε κι άλλα. Πέστε μου κι εμένα.
_________________
Bob

Σελίδες: 1 ... 24 25 [26]
Powered by EzPortal