Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Κωνσταντίνος Καραγιάννης

Σελίδες: 1 [2]
21

Φίλοι,

κατά την προσπάθεια μερικών από εμάς που μένουμε ποιο κοντά στην Νότια πλευρά του νομού να ενεργοποιήσουμε παλιότερες (ή νέες) κοντινότερες πίστες όπως της Αναβύσου και της Κερατέας για συχνότερη "διασκέδαση" παραθέτω τα παρακάτω σχόλια του φίλου Κώστα Μητρατζά για την Κερατέα μετά από επιτόπου έλεγχο το περασμένο σαββατοκύριακο.


----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
--Απογείωση δύσβατη κακοτράχαλη με κοτρώνες μεγέθους βράχων.Απαραίτητη υπόδηση :Παπούτσια κατσικοπόδαρου. (ΚΚ...να δούμε τι θα πει και ο Γιώργος ίσος υπάρχει ανταλλακτική θέση.)
--Θέα εκπληκτική,μορφολογία εδάφους φανταστική για Θερμική και Δυναμική πτήση.
--Προσγειώσεις αρκετές ,αλλά ως επί των πλείστων υπήνεμες (πίσω από τους λόφους ).Η μόνη προσγείωση 150μ x 220μ άνετη ακόμα και για μαθητή (καθαρή από υπήνεμα) όπως φαίνεται στις φωτό
  λίγο μακριά αφού απαιτείται Glide = 6.6  για να την φτάσεις(Υπολόγιζε Glide= 7 για να είσαι σίγουρος)
--Απόσταση από Αθήνα 80κμ έως την απογείωση από παραλιακή. (ΚΚ...από Καλύβια πρέπει να είναι ποιο κοντά)
--Ύψος Απογείωσης-Προσγείωσης = 600μ
--Συντεταγμένες Απογείωσης:     N 37.79106 , E 2396840
--Συντεταταγμένες Προσγείωσης:N 37.75493 , E 23.97208


Τα σέβη μου

Κωνσταντίνος Β. Μητρατζάς
--------------------------------------------------------

Ο "Δάσκαλος", κατά κόσμο Γιώργος Καραχάλιος, προθυμοποιήθηκε να ελέγξει την καταλληλότητα και να βεβαιώσει την δυνατότητα και τον τρόπο χρήσης της πίστας αυτής ΤΣΔ, οπότε αν όλα πάνε καλά μια ακόμα κοντινή πίστα θα είναι διαθέσιμη για "τρισδιάστατη απόλαυση".....Γιώργο περιμένουμε νέα σου.

Σελίδες: 1 [2]
Powered by EzPortal