Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Μηνύματα - Τσακμάκης Γιάννης

Σελίδες: [1] 2 3
1
Ευάγγελε τα ειλικρινή μου συγχαρητήρια.

2
Οργάνωση πτήσης / Απ: Ψηνεται κανεις για Δολομιτες?
« στις: 2014, Ιανουάριος 31, 22:16:11 μμ »
Απο ότι έχω ακούσει η καλύτερη εποχή για Δολομίτες είναι τον Σεπτέμβριο.
Διαφορετικά γίνεται πολύ απαιτιτικό και ίσως επικίνδυνο.
Καλησπέρα και από μένα...Συμφωνώ απόλυτα με τον Βαγγέλη, έχω ταξιδέψει στην περιοχή (με μοτοσυκλέτα) τέσσερις διαφορετικές χρονιές συνήθως το πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιουλίου, το σκηνικό σχεδόν κάθε χρονιά το ίδιο... μετά της 11:00 η εξέλιξη του καιρού είναι ραγδαία, οι δε καταιγίδες συμπεριλαμβάνονται στη ημερήσια διάταξη. Όποιος λοιπόν αντέχει (οικονομικά) ας το κανονίσει για Σεπτέμβριο...

3
Βίντεο / Παιχνίδι με τα σύννεφα
« στις: 2013, Οκτώβριος 20, 22:27:03 μμ »
Όπως λέει και ο τίτλος...... σε μία πολύ όμορφη μέρα πάνω από το Συκούριο και τα Τέμπη.......

 

4
ΝΕΑ / Απ: 100αρα για τον Ιωαννίδη
« στις: 2013, Ιούνιος 05, 14:25:49 μμ »
Αν και τα είπαμε από το τηλέφωνο, θα εκμεταλλευτώ την ευκαιρία που μου δίνεται μέσω του FORUM να τα ''ψάλω'' για ακόμη μία φορά στον Δημήτρη που έκανε μόνο 106 χιλ.....ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ.....πριν τα 150 δεν έπρεπε να κατέβεις, έφαγες όλο τον γάιδαρο και πνίγηκες στην ουρά.....
Φίλε μου και πάλι συγχαρητήρια !!!!       

5
Βίντεο / Όλυμπος 28/04/2013
« στις: 2013, Μάιος 02, 12:20:52 μμ »
Τις καλύτερες ευχές μου για καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση.


6
Βίντεο / Πτήση ατο Συκούριο 17-3-13
« στις: 2013, Μάρτιος 20, 21:10:46 μμ »

7
Βίντεο / Απ: Ελεύθερη μουσική για βίντεο;
« στις: 2013, Μάρτιος 19, 21:42:30 μμ »
Σε ευχαριστώ Χρήστο, για να δούμε . . .

8
Βίντεο / Ελεύθερη μουσική για βίντεο;
« στις: 2013, Μάρτιος 19, 20:19:13 μμ »
Παρακαλώ τα φώτα σας, σχετικά με το πως θα βρω ελεύθερη μουσική από το διαδίκτυο, προκειμένου να την προσθέσω σε βίντεο που έχω τραβήξει. Ευχαριστώ.

9
Μέτα από όλα όσα αναφέρθηκαν παραπάνω και έχοντας την εμπειρία του περσινού πρωταθλήματος  πιστεύω (και αυτό είναι προσωπική άποψη) πως η σωστή επιλογή σχετικά με τον τρόπο διεξαγωγής του εν λόγω πρωταθλήματος καθώς και της διάρκειας αυτού είναι σίγουρα μια όχι και τόσο εύκολη υπόθεση και θα πρέπει να δεχτούμε όλοι ότι πρέπει να συμβιβαστούμε …. Και  για να γίνω πιο κατανοητός εξηγούμε.

Αρχικά σε ότι αφορά την διάρκεια.

Η επιμήκυνση ή η συρρίκνωση της χρονικής διάρκειας του πρωταθλήματος σίγουρα κάποιους θα ωφελήσει και κάποιους άλλους όχι, η άνοιξη και το καλοκαίρι (πτητικά και όχι ημερολογιακά) δυστυχώς έχει διαφορετική διάρκεια  στη Βόρεια Ελλάδα από ότι στη Νότια, εδώ οι Νότιοι έχουν πλεονέκτημα  σε σχέση με τους Βόρειους (περισσότερες εκμεταλλεύσιμες ημέρες και ευκαιρίες για μια καλή πτήση ή ανατροπή της βαθμολογίας της τελευταίας στιγμής χωρίς περιθώρια αντίδρασης).

Σε ότι αφορά τα μέρη των πτήσεων.

Εδώ τα πράγματα περιπλέκονται ακόμη περισσότερο, τι θα πει καλό και κακό μέρος πιστεύω ότι ο πιλότος και ο καιρός (αν βγάλουμε την τύχη απ΄ έξω) είναι οι μόνοι παράγοντες που θα κάνουν το μέρος καλό ή κακό, πάρτε όλα τα γνωστά μέρη από τα οποία πετάμε, από βόρεια προς νότια, όλα μα όλα έχουν να επιδείξουν πολύ καλές πτήσεις καθώς και το αντίθετο και σίγουρα κανένα μα κανένα δεν είναι εύκολο μέρος -  σε όλα πρέπει να ιδρώσεις.

Σε ότι αφορά τον αριθμό των πτήσεων που θα προσμετρήσουν στην ανάδειξη των τριών νικητών.
 
Εδώ πιστεύω πως ο αριθμός αυτός θα πρέπει να προσαρμοστεί στα Ελληνικά δεδομένα αφού εστιάσουμε στον στόχο, θέλουμε για παράδειγμα την κονταρομαχία των πέντε έξι διεκδικητών για τις τρείς πρώτες θέσεις μέχρι την τελευταία πτητική ημέρα ή να δώσουμε κίνητρο στους νεότερους να δοκιμάσουν τις δυνάμεις τους;  Στη πρώτη περίπτωση με λιγότερες βαθμολογήσιμες  ημέρες, μεταξύ του πρώτου γκρούπ πιλότων και του δευτέρου θα υπήρχε βαθμολογικό χάος το οποίο σίγουρα δεν βοηθάει ψυχολογικά κάποιον νεότερο.

Ανακεφαλαιώνοντας, προτιμώ την διάρκεια που ήδη έχει αποφασιστεί, δεν έχω πρόβλημα αν οι πτήσεις που θα βαθμολογούνται θα είναι έξι ή δέκα και φυσικά η επιλογή του μέρους που ο καθένας θέλει να πετάξει να είναι ελεύθερη.


10
Συμφωνώ με τον Κώστα τον Κουτζιλέλο, ένα περιθώριο 3 εώς 4 ημερών είναι υπέρ αρκετό(άλλωστε μπορούμε να υποβάλουμε την πτήση με χίλιους τρόπους) μεγαλύτερο περιθώριο της τάξεως των 10 ημερών πιθανότατα προς το τέλος του πρωταθλήματος να δημιουργήσει προβλήματα από το γεγονός ότι δεν θα δώσει την δυνατότητα αντίδρασης σε κάποιο εκ των διεκδικητών στη περίπτωση που η κατάταξη παίζετε στον πόντο (ας θυμηθούμε στο πρωτάθλημα του 2012 την μέχρι του νήματος διεκδίκηση της τρίτης θέσης από τον Κώστα τον Τσουρινάκη και τον Δημήτρη τον Ιωαννίδη)     

11
Άλλα σχετικά... / Απ: ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ στους JOHNιδες
« στις: 2013, Ιανουάριος 10, 19:47:35 μμ »
Ευχαριστώ για τις ευχές και καλή χρονιά

12
Μπράβο Νίκο, πάντα τέτοια και καλύτερα.

13
Έστω και λίγο καθυστερημένα λόγω απουσίας στο εξωτερικό, εύχομαι στα παιδιά καλή επιτυχία και πρωτίστως να το ευχαριστηθούν.   

14
Σε ευχαριστώ πολύ Γιάννη, όπως καταλαβαίνεις αρκετό καιρό την κυνηγούσα, τελικά ήρθε, θα επανέλθω σύντομα προκειμένου να σας την περιγράψω A!! διόρθωσε και τα χιλιόμετρα τώρα που την κατέβασα στο Leonardo.  :sm_smile:

16
ΕΥΧΕΣ !!! / Απ: Χρόνια πολλά στους Γιώργηδες
« στις: 2010, Απρίλιος 25, 20:17:48 μμ »
Χρόνια πολλά παιδιά να έχετε υγεία και να είστε πάντα ευτυχισμένοι.

17
ΝΕΑ / Απ: Αλαγές στο www.hang-gliding.gr
« στις: 2010, Μάρτιος 28, 19:31:59 μμ »
Τέλειος   :sm_smile:

18
ΝΕΑ / Απ: Αλαγές στο www.hang-gliding.gr
« στις: 2010, Μάρτιος 26, 21:26:23 μμ »
Γιάννη καλησπέρα. Απο Συκούριο έχουμε κάτι;

19
GPS / Απ: gps
« στις: 2010, Φεβρουάριος 14, 21:07:40 μμ »
Γιά δες αυτό http://www.flytec.com/Products/Variometers/6015.htm και ψάξε την τιμή που δίνει εδώ http://www.high-adventure.ch/shop/fluginstrumente/variometer/flytec-6015-gps-mit-halterung-inkl-pc-kabel2.html περιμένω σχόλια.

20
ΔΙΕΘΝΕΙΣ / Απ: Nissan Outdoor Games 09 Argon
« στις: 2010, Ιανουάριος 17, 20:32:08 μμ »
Ήμουνα το καλοκαίρι για τρείς μέρες με την μοτοσυκλέτα στο Chaonix. Ο παράδεισος των δραστηριοτήτων του βουνού, οι εννέα στους δέκα φορούσαν μποτάκια και τα ενενήντα στα εκατό μαγαζιά  ήταν με ορειβατικά είδη. Από τα ωραιότερα μέρη που έχω πάει αχ ρε Γιάννη τη μου θύμισες.

Σελίδες: [1] 2 3
Powered by EzPortal