Εμφάνιση μηνυμάτων

Αυτό το τμήμα σας επιτρέπει να δείτε όλα τα μηνύματα που στάλθηκαν από αυτόν τον χρήστη. Σημειώστε ότι μπορείτε να δείτε μόνο μηνύματα που στάλθηκαν σε περιοχές που αυτήν την στιγμή έχετε πρόσβαση.


Θέματα - Giorgos Kapsimalis

Σελίδες: [1] 2 3 ... 6
1
Πρωτάθλημα 2015 / Σέρβια 2015 highlights
« στις: 2015, Σεπτέμβριος 14, 23:40:17 μμ »
Καταγράφω για να θυμόμαστε τα καλύτερα.

Περιγράφει ο Γονατάς πτήση προπόνησης: «Έφτασα στο ταδε σημείο και μίλησα στο VHF. Για πείτε καμιά ιδέα που να πάμε; Δεν μου απάντησε κανείς…» Ναι έ?

Παγκάρε Κασέρι. Γιου νοου κασέρι;

Πρώτη μέρα Νάστος και Ιωαννίδης κάνουν την καλύτερη επίδοση της ημέρας και προσγειώνονται στο ίδιο χωράφι. Δεν έχουν γνωριστεί ποτέ πρόσωπο με πρόσωπο.  Διάλογος πρώτης γνωριμίας: «Εσύ ποιος είσαι? Γιατί δεν σε ξέρω?» «όχι εσύ ποιος είσαι και γιατί δεν σε ξέρω?»  Πρώτη γνωριμία αλλά καθόλου τυχαίο που οι δύο τους έπαιζαν  1-2  στην κατάταξη.

Αν θέλεις φακές στην Ιταλία να ζητήσεις «λεντίκε». Αν θέλεις φακές στην Ρουμανία ΜΗΝ ζητήσεις «λεντίκε».

Το βυζί γιατρέ! Το βυζί μην ξεχάσεις!

1)   Δεν σε έχυσα καλά αγόρι μου?
2)   Να ξαπλώσω? Όχι μπορώ και στο όρθιο.
Πάθος? Όχι. Νοσηλευτική πράξη.

Ιταλός πιλότος με Τ2 που γυάλιζε, κράνος τύπου γερμανικό Β’ΠΠ, με ξεχασμένα vario-ασύρματο στην Ιταλία  και ο οποίος δηλώνει ότι δεν είναι competition πιλότος, μπαίνει ούριος  για προσγείωση.  Καταλήγει να είναι η καλύτερη προσγείωση της ημέρας και προσγείωση για σεμινάριο. Μας δουλεύεις ρε Πιέντρο ότι δεν είσαι competition πιλότος;

Προσγειώνεται ο Νάστος στο Γκολ πρώτος. Σαμπάνια δεν είχαμε, είχαμε όμως μπύρα και τον λούσαμε.

Προσγειώνεται ο Τάσος στο γκόλ και ετοιμάζεται η σαμπανιομπύρα. Λέει ο πρώτος «Μη ρε μαλάκα δεν έχει φέρει πολλά ρούχα το παιδί», φωνάζει από μακριά ο δεύτερος  «Τάσοοοο. Γδύσουυυυ»

Ατάκα debill για «κάποιον πειρατή».  «Μερικές φορές καλύτερα να σου βγει  το όνομα παρά το μάτι»

Πιλότος περιγράφει ιστορία κάποιου που απογειώθηκε ξεκρέμαστος και κατέληξε ο αετός κάτω από την απογείωση. «Ήταν τόσο δύσκολο το σημείο που πήγανε με  γαϊδούρι να φέρουνε τον αετό».  Παπαδόπουλος «Ποίο γαϊδούρι ρε; Εγώ είμαι το γαϊδούρι. Εγώ τον ανέβασα τον αετό»

Περιγραφή απογείωσης «Τρέχει, τρέχει, τρέχει και ζβαρνάει»


Top landing του Ιωαννίδη σε περίεργο σημείο. Συζήτηση για την περισυλλογή: «Άστο Λίλλιαν, εδώ που είμαι  μόνο ο τάδε με βρίσκει»

Πηγαίνει η περισυλλογή να μαζέψει τον Ιωαννίδη. Σε χωματόδρομο κάνει σινιάλο ένας κυνηγός: «από εκεί που ήρθες είδες κανένα ζαγάρ; » Απάντηση «Και εγώ ένα ζαγάρ ψάχνω που προσγειώθηκε εκεί πάνω»

Κώνος…. Αουτς… Προσοχή  στις ρυθμίσεις του competition route

Μητρόπουλος και Ηλιάκης. Φτερό-φτερό final glide από τον τελευταίο πυλώνα μέχρι το γκολ. 2 δευτερόλεπτα διαφορά! Ούτε παγκόσμιο να ήμασταν.

Πιλότος κυκλώνει γλύφοντας πάνω από την Καστανιά. Δεύτερος πιλότος μπαίνει ανάμεσα στον πρώτο και την πλαγιά. Επιβλέπει ο  Ταβουλάρης και πετάει θεϊκή ατάκα στην κοινή συχνότητα: «κανονίστε μαλάκες να γεμίσουμε αλουμίνια το μαντρί»

Βράδυ στον Φώτη μετά από το δείπνο έρχονται τα γλυκίσματα και τα διάφορα. Τότε μέσα σε  όλα φέρνει και……. «ΤΕΡΟΠΕΤΑ ΜΕ ΚΟΡΤΑΡΙ» . Επιτέλους Τάσο!

«Debill έφαγες καλό πάτημα πάνω από την Καστανιά» Debill: «Τι πάτημα ρε; Διάβαζα τα ονόματα στο νεκροταφείο. Πετρίδης Πολύκαρπος ετών 76. Έκανα μία στροφή και μετά έβλεπα και τα αποτελέσματα στην γραμματεία »

«Αν είχα πάρει τον τελευταίο πυλώνα θα το έβγαζα το γκολ» …Famous last words.

Είναι αετός αλλά είναι και προβατάκι. Αν τον κουρέψεις φτιάχνεις πουλόβερ. Α ρε mylar πως γίνεσαι όταν γερνάς.

Πιλότος σε άλλον πιλότο: «Το έβγαλες το γκόλ ρε; » , « Όχι μου βγάζει ότι θέλει 18 για τον τελευταίο πυλώνα»…18:χχ  Ήταν η ώρα….

Είχαμε και πιλότο πολεμικής αεροπορίας  ο οποίος προτίμησε στην άδεια του να πετάει με αετό. Αυτό είναι να μην χορταίνεις να πετάς.

Μονομαχία θρίλερ Νάστου και Ιωαννίδη.

Δίνει ανθοδέσμη η κόρη του Ιωαννίδη στον μπαμπά της κατά την απονομή!

Λούσιμο με σαμπάνια στον Ιωαννίδη κατά την απονομή. Την γλύτωσε ο ίδιος γιατί  την πλήρωσε το μπουφάν του. Ήταν δανεικό…

Ο Πίπης το Τσιουάουα με drag chute…  Jackass Servia 2015 version

Ηλίαααααα ! Ρίχτοοοοοο

 
Και για να μην ξεχνιόμαστε … Δεν περιγράφω άλλο!

2
ΝΕΑ / Ανακοίνωση Τύπου από το ΓΕΑ
« στις: 2014, Ιούνιος 17, 19:52:32 μμ »
ΠΗΓΗ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΥΠΟΥ

Περιστατικά Ασφάλειας Πτήσεων με Πτήσεις Αλεξίπτωτου Πλαγιάς - Υπερελαφρών Πτητικών Αεραθλητικών Μηχανών

Το τελευταίο χρονικό διάστημα έχουν περιέλθει στην αντίληψη της Διεύθυνσης Ασφάλειας Πτήσεων του Κέντρου Ασφάλειας Πτήσεων και Εδάφους του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, περιστατικά κατά τα οποία, ιδιώτες αεραθλητές χρησιμοποιώντας είτε αλεξίπτωτα πλαγιάς, είτε Υπερελαφρές Αεραθλητικές Μηχανές (ΥΠΑΜ), δεν τηρούν τα προβλεπόμενα που αναφέρονται στο ΦΕΚ/Β΄/309/15-03-06 και στο ΦΕΚ/Β΄/1068/04-08-06.

Ειδικότερα, έχει παρατηρηθεί ότι, από μεμονωμένους αιωροπτεριστές δεν γίνεται η προβλεπόμενη ενημέρωση των υπηρεσιών Εναέριας Κυκλοφορίας των αεροδρομίων, τα οποία βρίσκονται κοντά σε περιοχές που εκτελούνται πτήσεις αιωροπτεριστών. Κατόπιν επικοινωνίας με τις αερολέσχες που δραστηριοποιούνται στις εν λόγω περιοχές, διαπιστώνεται ότι συχνά οι προαναφερόμενοι δεν είναι εγγεγραμμένοι σ' αυτές, ώστε να υπάρχει περαιτέρω έλεγχος ή πληροφόρηση.

Επιπλέον σε αρκετές περιπτώσεις παρατηρείται ελαστική αντιμετώπιση των κανόνων εναερίου κυκλοφορίας από τους αεραθλητές και μη τήρηση των προβλεπομένων διαδικασιών, ιδιαίτερα εντός ελεγχόμενου εναέριου χώρου, στη γειτνίαση μεγάλων αεροδρομίων. Τα γεγονότα αυτά είναι παράγοντες που συντελούν αρνητικά στην ασφάλεια των πτήσεων και είναι πιθανό να δημιουργήσουν επισφαλείς καταστάσεις για τις πτήσεις των αεροσκαφών.

Σε κάθε περίπτωση αεραθλητικής δραστηριότητας και εφ' όσον αυτή πραγματοποιείται στις προβλεπόμενες περιοχές, σύμφωνα με τα ανωτέρω ΦΕΚ, θα πρέπει να υπάρχει ενημέρωση των αρμόδιων υπηρεσιών Εναέριας Κυκλοφορίας καθώς και συνεχής επαγρύπνηση από τους αεραθλητές, με σκοπό την αποφυγή επισφαλών καταστάσεων και τη συνδρομή όλων στην Ασφάλεια των Πτήσεων.

Σμήναρχος (Ι) Αλέξανδρος Μαρίνος
Εκπρόσωπος Τύπου ΓΕΑ

3
ΝΕΑ / 100αρα για τον Ιωαννίδη
« στις: 2013, Ιούνιος 03, 22:46:23 μμ »
106.8 για την ακρίβεια σε ευθεία και σε δύσκολη μέρα

Δεν το βλέπω το ρεκόρ να κρατάει για πολύ

http://www.hang-gliding.eu/flight/1866

Μπράβο Δημήτρη  :mosh:

4
ΝΕΑ / Παγκοσμιο Πρωτάθλημα 2013 Forbes Australia
« στις: 2013, Ιανουάριος 12, 18:47:59 μμ »
Υπάρχει κάποιος που δεν παρακολουθεί τον αγώνα?

Σήμερα έγινε το πέμπτο τασκ το οποίο δεν ολοκληρώθηκε λόγο gust

Ο Manfred ήταν πρώτος στα συνολικά αποτελέσματα και σημερα μάζεψε αρκετούς βαθμούς και μεγαλώνει την διαφορά του.
Ο Ploner και ο Attila από ότι φαίνεται μέχρι τώρα θα τον έχουν από κοντα.

Ακόμα είναι νωρίς και όλα παίζονται.

Οι αποστάσεις των πρώτων 5 τασκ είναι :157,6 km 162,9 km 127,3 km 180,9 km 172,3 km

Η σελίδα του αγώνα

Το oz report με διαρκή ενημέρωση

Τα αποτελέσματα

Το blog του αγώνα

Η σελίδα στο facebook

Δυστυχώς δεν υπάρχει live φετος.

Tracking πιλότων που χρησιμοποιούν SPOT

Tracking των Ιταλών
5
ΝΕΑ / Γονατας 182 χιλιόμετρα!
« στις: 2012, Αύγουστος 23, 21:19:54 μμ »
ΕΔΩ

 :mosh:

6
Οργάνωση πτήσης / Πρωτάθλημα στα Σκόπια 2
« στις: 2012, Αύγουστος 14, 00:43:36 πμ »
Ευχαριστώ την ομοσπονδία που με προστάτεψε από το ατόπημα που ήμουν έτοιμος να διαπράξω.
Θα ήθελα όμως να επισημάνω τα εξής:

Οι αγώνες δεν έχουν χαρακτήρα παγκοσμίου-προπαγκοσμίου-πανευρωπαικού-προπανευρωπαικού πρωταθλήματος.

Οι αθλητές που εκδήλωσαν την πρόθεσή τους να συμμετέχουν δεν θα αντιπροσώπευαν την Ελλάδα σαν εθνική ομάδα αλλά σαν ατομική παρουσία ο καθένας. Από όσο μπορώ να γνωρίζω 7 άτομα (ολογράφως επτά) ήμασταν συνολικά αυτοί που εκδηλώσαμε ενδιαφέρον.

Η ονομασία του αγώνα δεν είναι «Macedonia Hang Gliding Nationals» όπως αναφέρεται στην επιστολή αλλά  «Krusevo Open 2012» και είναι παράλληλα το εθνικό πρωτάθλημα της χώρας με τον ίδιο τρόπο που το «SERVIA 2012» ήταν επίσης για μας και το «26ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αιωροπτερισμού» σαν FAI Cat 2 αγώνας.

Από την στιγμή που απειλούμαι με αφαίρεση της αθλητικής μου ιδιότητας που συνεπάγεται και αποκλεισμό από το εθνικό μας πρωτάθλημα έχω τις εξής απορίες:
Εάν γίνει ένα OPEN στην FYROM που δεν θα είναι παράλληλα κομμάτι του εθνικού τους πρωταθλήματος θα συνεχίσει να ισχύει η απαγόρευση?
Η απαγόρευση ισχύει και για απλές ιδιωτικές πτήσεις εκτός αγώνων?
Η απαγόρευση ισχύει για τον αιωροπτερισμό μόνο για αυτόν τον αγώνα ή και μελλοντικούς?

Και μερικές γενικές απορίες:
Η απαγόρευση ισχύει και για άλλα αεραθλήματα ή  αθλήματα που γίνονται στη FYROM?
H FAI αναγνωρίζει την FYROM σαν Former Yugoslavian Republic  of Macedonia που είναι και το όνομα της χώρας στον ΟΗΕ και της δίνει την συντομογραφία MKD με τον ίδιο τρόπο που δίνει στην Ελλάδα το GRE από το GREECE. Το MKD προφανώς παραπέμπει στο MAKEDONIA. Η Ελληνική Αεραθλητική Ομοσπονδία έχει διαμαρτυρηθεί για αυτό στην FAI?

Έχω και μερικές απορίες οικονομικής φύσεως για την ομοσπονδία αλλά προτιμώ να μην τις αναφέρω τώρα.

Συνεχίζω σε διαφορετική βάση.
Αγώνες FAI Cat 2 που γίνονται στα βαλκάνια είναι ελκυστικοί για μας λόγω κόστους. Από την στιγμή που δεν χρηματοδοτούμαστε από την ομοσπονδία μας γιατί να στερηθούμε έναν αγώνα ο οποίος προβλέπεται να έχει καλές προδιαγραφές? Σε μικρούς αγώνες όπως οι δικοί μας μετράει πάρα πολύ το αν θα υπάρχουν συμμετοχές από άλλες χώρες γιατί η παρουσία καλών πιλότων ανεβάζει το επίπεδο του αγώνα και σαν συνέπεια κερδίζουν όλοι.

Επειδή το πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα γίνεται στην Τουρκία  ο αγώνας στο Κρουσεβο προσφέρεται για προπόνηση πιλότων και αναμένονται κάποιες αξιόλογες παρουσίες. Το αν θα υπάρχουν όντως η όχι είναι θέμα τελευταίας στιγμής γιατί υπάρχει επικάλυψη με τον αγώνα στην Σλοβενία.  Όπως και να έχει από την στιγμή που η Ελλάδα δεν θα έχει συμμετοχή στο πανευρωπαϊκό πρωτάθλημα στην Τουρκία ,από ότι γνωρίζω, και επειδή δεν χρηματοδοτούμαστε από την ομοσπονδία μας χάνουμε μία καλή ευκαιρία να πετάξουμε σε ένα καλό μέρος πιθανότατα και με καλούς ευρωπαίους πιλότους.
Όποιο και να ήταν το αποτέλεσμα μας θα είχαμε κάποιους βαθμούς στο WPRS να μας ανεβάσουν λίγο ψηλότερα σαν χώρα.

Ο Nikola από την FYROM δεν ήρθε να διαφημίσει τον αγώνα της χώρας του ήρθε να πετάξει για τον εαυτό του και επειδή είναι ο χαρακτήρας που είναι προσέλκυσε και άλλους πιλότους από την FYROM και από την Βουλγαρία. Εξεπλάγην όταν άκουσα ότι όταν το ιδιωτικό αυτοκίνητο του Αντώνη (που μετέφερε την ελληνική αποστολή στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα στην Ιταλία το 2011 η οποία δεν χρηματοδοτήθηκε από την ομοσπονδία μας) όταν έπαθε βλάβη η μόνη βοήθεια που του προσφέρθηκε ήταν από την FYROM την ώρα που πολλές ευρωπαϊκές αποστολές αρνήθηκαν κάθε βοήθεια.

Οι αγώνες μας έχουν ιδιαίτερο χαρακτήρα γιατί είναι απαραίτητη η συνεργασία με άλλους πιλότους  για να βελτιώσουμε τις επιδόσεις μας.

Πρώτα συνεργαζόμαστε και μετά ανταγωνιζόμαστε.

Με την ευκαιρία της λήξης των Ολυμπιακών Αγώνων του Λονδίνου τονίζω ότι ο αθλητισμός ενώνει τους λαούς.  

7
ΝΕΑ / Για τον αγώνα στο Krusevo
« στις: 2012, Αύγουστος 05, 23:44:28 μμ »
Είχα μια επικοινωνία  με τον Νίκολα σχετικά με τον αγώνα στο Krusevo. Δημοσιεύω ,με την άδεια του, ένα mail που μου έστειλε.

To site του αγώνα

Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να του στείλετε mail στο bigblue[ατ]t-home.mk ή μέσω facebook όσοι τον έχετε φίλο.

Hi George,

It is great to know that pilot from Greece are interested to come in Krusevo.

1. As a FAI2 comp, pilots should have valid FAI license to enter the open class and to get WPRS points. Without FAI license we could not process their results but there is a chance to make an Sport group and make result locally - just for them.

2. We do not provide any insurance but we can accept international third party insurance that cover FAI comps. Our comp pilots use AXA services that cover search and rescue too. Here is the link http://www.flugschulen.at/axa/english/index.html

3. Entry fee for this comp is 60eu and can be paid at the registration. Beside usual things this year we provide free retrieve for registered pilots.

4. Accommodation in Krusevo is easy to find as this town is popular destination for tourists. Usually we rent private rooms/apartments and prices, depends of the quality, goes from 8EU to 12EU. Some guest houses can offer room for 5-6eu per bed but you have to share the bathroom. There is no camping in the area but some pilots stay in tents but I do not recommend this as there is no toilets and water near by. Prices in the restaurants are more then acceptable so pilots don't need to cook. For example 1eu for beer, 3 eu for a meal.
5. I think the main problem will be on your border when you go back home with plenty of equipment. To avoid this any pilot or group of pilots should prepare declaration which is a list of the equipment that they carry out of your country and show to your customs to put a stamp on your way out. When you go back just show this document to your officer. This document is also valid for our customs. Document should contain a person with his pass number.

6. I recommend pilots to register them self on the web page, for us to have idea for how many pilots to organize transport.

Hope this will help, Nikola

8
Τοποθεσίες πτήσεων / Πάστρας
« στις: 2012, Απρίλιος 24, 22:54:32 μμ »
Δείτε πτήσεις που βγήκαν από τον Πάστρα  ΕΔΩ και ΕΔΩ !

Μπράβο στα παιδιά !

9
Άλλα σχετικά... / Όταν ο μπαμπάς έχει κέφια...
« στις: 2012, Φεβρουάριος 26, 23:10:29 μμ »
....και δεν πετάει  :sm_cry:  αλλάζει τα κλασικά "BABY ON BOARD" για το αυτοκίνητο και φτιάχνει δικά του.
10
ΧΡΗΣΙΜΑ / Ισοθερμικό
« στις: 2011, Νοέμβριος 02, 00:42:06 πμ »
Τώρα που χειμωνιάζει και έχουμε και κρίση  δείτε αυτά από το LIDL:

ισοθερμικό για στήθος - χέρια

ισοθερμικό για πόδια

Έχω πάρει στο παρελθόν ισοθερμικό από το LIDL και έμεινα απόλυτα ικανοποιημένος. Δεν είναι το ίδιο με αυτό που είχα αγοράσει για να μπορώ να το εγγυηθώ αλλά αξίζει να το δούμε.

Διαθέσιμα την Πέμπτη 3/11

11
Προχωρημένες τεχνικές / Αεροδυναμική αντίσταση
« στις: 2011, Οκτώβριος 23, 22:25:49 μμ »
Δημοσιέυτηκε στο oz report ένα ενδιαφέρον βίντεο για την αεροδυναμική αντίσταση που προκαλούν διάφορες επιφάνειες
αλλά και τα συρματόσχοινα.

Αξίζει να το δείτε.

Η αεροδυναμική αντίσταση από τα συρματόσχοινα είναι κάθε άλλο παρά αμελητέα.Για όσους βαριούνται να το δουν όλο μπορείτε να δείτε την αρχή και μετα΄να πάτε στο 4:35.

Με αφορμή αυτό παραθέτω μερικά άρθρα από το site της Wills Wing :

Ενδιαφέρον άρθρο της Wills Wing για τις διαφορές στο τρίγωνο.

Συγκριτικό !!!!

Και φουλ ανάλυση

Θα ήταν ενδιαφέρον να βρίσκαμε αντίστοιχα στοιχεία και για τις ζώνες γιατί όσο και να προσπαθείς να γλιτώσεις από το τρίγωνο αν η ζώνη σου δεν είναι καλη... τι να λέμε.
12
Προχωρημένες τεχνικές / Σεμινάριο του Pagen
« στις: 2011, Σεπτέμβριος 09, 21:47:33 μμ »
Ανέβηκε σήμερα στο Ozreport ένα θέμα σχετικά με ένα σεμινάριο που έκανε ο Pagen στη Σλοβενία.

Πηγή είναι το blog ενός πιλότου ΕΔΩ και θέμα οι καταιγίδες.

Προτείνω να τα κατεβάσετε. Είναι άγνωστο αν θα μείνουν στο youtube

13
Η τελευταία αγωνιστική μέρα ακυρώθηκε οπότε τα τελικά αποτελέσματα έχουν ως εξής:
1ALESSANDRO PLONERITA icaro 20001961
2CHRISTIAN CIECH    ITA Icaro 2000 1953    
3PRIMOŽ GRIČAR    SLO    Aeros C ombat 13,5 GT    1876    
124EVANGELOS PAPAKOSTAS    GRE    Wills Wing T2    421    
142SOTOS CHRISTOFOROU    CYP    Aeros Combat 15    165    
143ANTONIS SPYRELIS     GRE    icaro zero 7    145    
               

Πρωταθλητής για 2η συνεχή φορά ο Alex Ploner  :mosh:

Έκπληξη είναι ο Ιάπωνας KOJI DAIMON στην 4η θέση

Απο τους αγαπημένους μας τώρα :

MANFRED RUHMER 6ος, ANTOINE BOISSELIER 9ος, JONNY DURAND 13ος, ROBERT REISINGER 20ος, MARIO ALONZI 26ος, CARL WALLBANK 30ος, DUSTIN MA RTIN 41ος, JEFF O 'BRIEN 69ος, ATTILA BERTOK 80ος, JULIA KUCHERENKO 96η, EVGENIYA LARITSKAYA 119η και πολλοί ακομα  που αγαπάμε και δεν τους αναφέρω.

Δυστυχώς το πρωτάθλημα λόγω καιρού έγινε με 2 μόνο αγωνιστικές ημέρες. Ο καιρός δεν μας έκανε την χάρη.

Με το καλό να γυρίσει η ελληνική αποστολή

14
Εϊχα εντυπωσιαστεί από τα κανάλια που ήρθαν να καλύψουν τον αγώνα.

Είχαμε κάλυψη τόσο από Μεγάλα καναλια NET, ET3, ALPHA και εφημερίδες όσο και από περιφερειακά ΜΜΕ.

Κάνω αναζήτηση στο google σαν "καστανια αιωροπτερισμος" και τα αποτελέσματα είναι εντυπωσιακά.

Κατάφερα να βρώ και μερικά βιντεάκια και φωτος :sm_cool:

ΤΕΛΕΤΗ ΛΗΞΗΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Κανάλι με βίντεο LiveAvles οπως και Live-avles blog

Υπάρχουν ακόμη περισσότερα βάζω αυτά μονο για τωρα.

Ενα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους εδώσαν δημοσιότητα στο άθλημά μας.

15
Αυτό το θέμα μεταφέρθηκε στο ΝΕΑ.

http://forum.hang-gliding.gr/index.php?topic=1065.0

16
Δημόσιο βήμα / Σχάρες για μεταφορά
« στις: 2011, Ιούνιος 01, 21:59:26 μμ »
το Hanggliding.org έχει κάνει μία ωραία σύνοψη για λύσεις στο θέμα της μεταφοράς αετών.

Θα το δείτε εδώ ΕΔΩ

To antonis with love  :sm_sleep:

Αντώνη δες τις 2 τελευταίες λύσεις

και ΕΔΩ επίσης

17
ΝΕΑ / Βιβλίο Cross Country από τον Τσούκα
« στις: 2011, Μάιος 10, 12:57:53 μμ »
Κυκλοφορεί το βιβλίο του  Βαγγέλη Τσούκα Cross Country

Με τα δείγματα γραφής που έχει δείξει μέχρι τώρα εκτιμώ ότι θα είναι άξιόλογη δουλειά και περιμένω να το διαβάσω.


18
Δημόσιο βήμα / Πόσο αγαπάς τον Αετό?
« στις: 2011, Φεβρουάριος 11, 22:51:58 μμ »
Το ζητήσατε .... το ανεβάζω  :sm_sleep:

Αυτά είναι τα μανικετόκουμπα που έφτιαξα με αφορμή ένα ευτυχές γεγονός.

Είναι κατασκευή φίλου χρυσοχόου με βάση σχέδιο που του έδωσα.

Στην κοπή της πίτας την Τετάρτη ..... κάποιος ζήτησε να τα δανειστεί για αντίστοιχο γεγονός 
Με χαρά θα του τα δανείσω  :sm_wink:

19
Άλλα σχετικά... / Περιοδικό της Αμερικάνικης Ομοσπονδίας
« στις: 2011, Φεβρουάριος 11, 22:29:35 μμ »
Η Ομοσπονδία των Η.Π.Α. εκδιδει το περιοδικό της πλέον και σε ηλεκτρονική μορφή

Μπορείτε να το δείτε εδω http://issuu.com/us_hang_gliding_paragliding

20
Βίντεο / Είναι τρελό αυτό το παιδί
« στις: 2010, Σεπτέμβριος 28, 21:59:40 μμ »
Ποιός άλλος?

O Johnny Durand.

Βίντεο από περασμα που εκάνε πάνω από ξενοδοχείο στον αγώνα Santa Cruz flats στην Αριζόνα


Σελίδες: [1] 2 3 ... 6
Powered by EzPortal