Forum > Δημόσιο βήμα
Σκετη απογοητευση
Γιώργος Μπίλλης:
Μολις πριν απο 2 μηνες εγραφα μειλ στην Σουηδικη Ομοσπονδια Αιωροπτερισμου με συσταση να αφαιρεσουν το διπλωμα εκπαιδευτη απο τον γνωστο και μη εξαιρετεο Oggy τον οποιο γνωριζουν πολλοι πιλοτοι στην Ελλαδα. Ο φιλικος και εξυπηρετικος Oggy ειχε κανει αρπαχτη εις βαρος ενος ατομου που ηθελε να ξεκινησει αετο. Πριν ακομα υπαρξει καποια επικοινωνια μεταξυ αυτου του ατομου με λεσχη/εκπαιδευτη ειχε προλαβει ο Oggy να του πουλησει ενα αετο-Φρανκενσταιν. Δηλαδη εναν αετο που μετα απο πολυ σοβαρη στουκα τον πηρε ο Oggy χαρισμα, επισκευασε τα περισσοτερα (αλλα οχι ολα) με τυχαια ανταλακτικα & πατεντες και χωρις δοκιμαστικη πτηση τον εβγαλε προς πωληση σε Σουηδικη ιστοσελιδα.
Ο εν-δυναμει μαθητης επικοινωνησε με το συμπαθεστατο λαμογιο και ακουσε αυτα που ηθελε: καλος και ευκολος αετος σε αριστη κατασταση. Τον αγορασε. Μετα επικοινωνησε με εμενα για θεματα εκπαιδευσης και μου ανεφερε γεματος χαρα οτι ειχε ηδη αγορασει αετο...
Ο γελαστος και εγκαρδιος λιμοκοντορος ειχε την δυνατοτητα να ενημερωσει τον αγοραστη οτι ο αετος ειναι επισκευασμενος (αν αυτο λεγεται επισκευη). Επελεξε ομως να μην το κανει γιατι ηθελε σωνει και καλα να πουλησει το κομματι το οποιο δεν το αγοραζε κανενας αλλος. Και ασε τον μαθητη να μαθει απο τα λαθη του...................
Σακη, καθε ιστορια εχει δυο οψεις και δεν ακουσαμε την δικη σου. Εχεις γραψει κατι μελοδραματικα για κωλομπατσους δολοφονους, οτι δεχεσαι να γινεις το μαυρο προβατο για το καλο του αθληματος, οτι θες να σε ξεγραψουν απο το φορουμ κτλ. Ενταξει με την σαπουνοπερα αλλα το ερωτημα που μενει αναπαντητο ειναι: οταν μιλουσες με τον αγοραστη σχετικα με τον αετο και την επικειμενη αγοροπωλησια τι επιλογες ειχες? Και τι επελεξες να κανεις?
sotkon:
εχω εναν αετο που τον πηρα για να ξεκινησω κ μονο αυτον δεν εχω... εχω πληροφοριες οτι ουτε εσυ ο ιδιος δεν μπορουσες να τον πεταξεις, επισης εχω μπολικες.αποδειξεις για το ποσα χερια εχει αλλαξει και ποσο πειραγμενος ειναι...αντιθετος εσυ τον παρουσιασες μια χαρα λειτουργικα αψογος κτλ
Δεν ειναι καθολου τυχαιο που γνωριζουν παραπολλα ατομα για το ποσο πειραγμενος ειναι ο συγκεκριμενος ο αετοςκαι ποσο ακαταληλος ηταν για μενα σε βαθμο τεραστιας επυκινδινοτητας και πιστεψε με.δεν ειχαν αλλα ουτε και εχουν κανενα οφελος απο μενα
το θεμα μου δεν γραφτηκε για να στον γυρισω και να μου δωσεις τα λεφτα , ειναι το τελευταιο πραγμα που θα σκεφτομουν, (αλλα καλα που το πες αυτο..) το θεμα.ειναι οτι εγω ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ να εδινα εναν αετο φορμουλα 1 σε εντελως αρχαριο.. ποσο μαλλον πειραγμενο μεχρι τα μπουνια ;) κ το χειροτερο κα τον παρουσιαζα μια χαρα..
λυπαμαι πραγματικα
sotkon:
Μολις σου εστειλα τον λογαριασμο μου, αφου το ειπες κ εσυ οτι δεν εχεις προβλημα βαλε μου τα λεφτα μου σε παρακαλω κ μολις τα δω σου στελνω κατευθειαν τον αετο σου με την ιδια φορτωτικη .
Μπάμπης Ζάρο:
Σωτήρη (δεν ξέρω το επίθετό σου και δεν με ενδιαφέρεις,) αυτό που κάνεις εγώ το χαρακτηρίζω ******!! Αν με άκουγε ο αδερφός μου και ηχογραφούσε την ομιλίας σας τώρα θα σου έλεγα ποιος θα ήταν το μαύρο πρόβατο εδώ μέσα, τα πράγματα θα τα λες όπως γίνανε, στο τηλέφωνο το μόνο που έλεγες ήταν ΕΓΩ, ΕΓΩ, ΕΓΩ...
Δεν κρίνω την πώληση του αετού σωστή γιατί πήγε σε ένα άτομο άγνωστο, αρχάριο *******. Ο αδερφός μου σε είπε κάποια πράματα και μάλιστα σε είπε να συναντηθείς με κάποια άτομα για την κατάλληλη εκμάθηση,(αυτές ήταν οι συμβουλές του και όχι πως να τον πετάξεις , μέσω τηλεφώνου) άλλα αυτά δεν τα είδα κάπου να τα γράφεις...
Ο πολύ πειραγμένος αετός από τα χέρια του Καραχάλιου τον Μαϊο του 2008 πέρασε στα χέρια του αδερφού μου και εκεί έμεινε. μόνο από αυτό έπρεπε πολλοί να καταλάβουν πως μιλάς αλλά μάλλον δεν τους συμφέρει.
Κρίμα γιατί είμαστε λίγοι και όσο πάει λιγοστεύουμε...
sotkon:
ουτε εμενα με ενδιαφερει πραγματικα φιλε μου, εγω πηρα εναν αετο που δεν κανει ουτε για τεντα.. μονο ο καραχαλιος δεν εχει σχεση.. μου επιβεβαιωσανε σχεδον 5 6 ατομα οτι ο συγκεκριμενος δεν πεταει κ φοβηθηκανε οι ανθρωποι μαλιστα για να μην τον πεταξω (ειναι κ μερικοι που εχουν συνειδηση) εκτος αυτου ειναι εντελως ακαταληλο οπως ξαναειπα γι αρχαριο εως σκοτωστρα, εμενα αυτο μου φτανει. .
οποτε ο ξαδερφος σου κανονικα πρεπει να μου στειλει τα λεφτα (πρωτα) κ υστερα εγω την επομενη του τον γυριζω. κ μην φοβαται πες του ειναι ολα μεσα οπως ακριβως μου τον εδωσε.
ηταν το τελευταιο μηνυμα μου σε αυτη την διαφωνια υστερα απο αυτο αν δεν βγει ακρη προχωραω σε αλλο (επιπεδο ) πραγμα που δεν το θελω ν γινει. κ ναι παρτο οπως θες ;)
κ προσεχε λιγο το στομα σου γιατι ξερω κ εγω ν το χρησιμοποιω.
Πλοήγηση
[0] Λίστα μηνυμάτων
[#] Επόμενη σελίδα
Μετάβαση στην πλήρη έκδοση