Forum > Δημόσιο βήμα

Βιντεο

<< < (3/3)

Giorgos Kapsimalis:
Θα ήθελα πολυ να εβλεπα ο ιδιο πάθος και στα υπόλοιπα θεματα του φορουμ
 (:1

Μαραγκός Άγγελος:
Νομίζω ότι ο Σταμάτης εννοούσε με τον όρο οριακού τύπου και αν είναι έτσι συμφωνώ ότι είναι ούτε λίγο ούτε πολύ ένα άθλημα που το  ανθρώπινο σώμα δεν είναι κατασκευασμένο να κάνει ωστόσο η γνώση + θετική σκέψη = αντωση είναι απολύτως σωστό αλλά το ένα δεν καταρρίπτει το άλλο . Τώρα για να μην ξεφεύγουμε από το θέμα το σωστότερο πιστεύω είναι να υπάρχει ένα ενημερωτικό κειμενάκι τύπου ( αυτό μην το κάνετε σπίτι ) σε κάθε επικίνδυνο βιντεακι που θα το βάζει ο κάθε πιλότος που το ανεβάζει και για να δώσουμε μια δουλειά στο Κυρ Γιάννη να κάνει για να μην βαριέται όταν κάποιος πιλότος δεν  βάζει  να μην ανεβαίνει στο φόρουμ :sm_cool: :sm_cool: :sm_cool:

Γιώργος Μπίλλης:
Σωστο, να δειχνουμε τα ωραια (δεν χρειαζονται επεξηγησεις) αλλα να δειχνουμε και τα παρατραγουδα και να μαθαινουμε και εμεις οι ιδιοι (με σχετικη επεξηγηση). Πρεπει επισης να βγει το μηνυμα προς ολους αυτους που ενδιαφερονται να μπουν στο χωρο οτι τα ατυχηματα ειναι σχεδον παντα απορεια κακης κρισης του πιλοτου. Ενω δηλαδη υπαρχει η εντυπωση σε πολυ κοσμο οτι ο αετος και ο πιλοτος του ειναι σαν φτερο στον ανεμο και το να μην σπασεις τα μουτρα σου ειναι θεμα τυχης, η αληθεια ως γνωστων ειναι οτι υπευθυνος για το φουνταρισμα ειναι ο πιλοτος.
Και ενω κατα την διαρκεια της εκπαιδευσης η πιθανοτητα για ατυχημα ειναι μικρη, τα περισσοτερα ατυχηματα γινινται απο εμπειρους πιλοτους που αγνοουν τα σημαδια του κακου καιρου, κανουν ταρζανιες, φερνουν τον αετο στα ορια του, αγνοουν τις συμβουλες του εκπαιδευτη και των συναθλητων τους, δεν αποφασιζουν να πανε για προσγειωση οταν εχουν ακομα περιθωριο κτλ. Χαρακτηριστικα μπορω να αναφερω οτι το πρωτο μου τριγωνο το εσπασα κανοντας διορθωση της πορειας του αετου σε χαμηλο υψος με χαμηλη ταχυτητα. Δηλαδη ακριβως το αντιθετο απο αυτα που ειχα διδαχθει στην εκπαιδευση. Κλασσικα.

Σταμάτης Παπαγεωργίου:
Δεν εμπιστεύομαι την ασφάλεια μου στον παράγοντα τύχη. Κάθε ατύχημα είναι προϊόν του χειρισμού του πιλότου. Ο αετός μπορεί να είναι ένα απόλυτα ασφαλές μέσο απλού ψυχαγωγικού αθλητισμού αλλά μπορεί να γίνει ακραίο σπορ. Διαλέγεις και παίρνεις. Πάντα κατ' επιλογή και πάντα με πολύ εκπαίδευση. Και πάντα υπάρχει κάποιος να σε διορθώσει να σε συμβουλέψει, ή, να σε σταματήσει.
Σίγουρα όμως ο Αετός είναι πιο εύκολος από το να γράφει κανείς στην ιστοσελίδα. Σκέψου μόνο πόσοι πετάνε και πόσοι γράφουν. Από πότε έγινε το φόρουμ οριακού τύπου;
Αναρωτιέμαι γιατί δεν γράφονται όλοι να πουν καμμιά λέξη.
Κι αν λέμε και τίποτε άστοχο δεν χάλασε ο κόσμος. Εμπρός παλικάρια! Μόνο αυτοί μείναμε να πετάμε; Κι άμα δεν ξέρετε γραφή τουλάχιστον κάνετε ανάρτηση κανένα βίντεο, φωτογραφίες, υλικό ψυχαγωγικού ενδιαφέροντος, κόμικς, εφημερίδες, περιοδικά, πορτοκαλάδες, κοκα κόλες, πατατάκια, τι μόνο εγώ θα λέω μ......ς. Βλέπεις δεν με κάνει κανένας τίποτε. Είμαι σπίτι μου ασφαλής και γράφω.
Αφού ξέρω ότι όλοι διαβάζετε αυτά που ανεβαίνουν στο site.
Αν δεν γραφτείτε στην ιστοσελίδα θα κάνω ανακοίνωση με ονόματα και διευθύνσεις όλων όσων διαβάζουν μόνο, και θα εισηγηθώ να αποκλειστείτε από τα Ρ - 18 τρόπαια των επόμενων αγώνων. Επίσης θα θυμόσω.

Πλοήγηση

[0] Λίστα μηνυμάτων

[*] Προηγούμενη σελίδα

Μετάβαση στην πλήρη έκδοση