Χρήστες σε σύνδεση

104 Επισκέπτες, 0 Χρήστες

Αποστολέας Θέμα: K1 Κώστας  (Αναγνώστηκε 2710 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Σταμάτης Παπαγεωργίου

• Πιλότος Α' Κατ.
  • Κάρμα: +4/-1
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
    • O Αιωροπτερισμός στη Θεσσαλονίκη.
K1 Κώστας
« στις: 2010, Μαρτίου 24, 13:58:12 μμ »
Προχτές πέταξα μαζί με το Κώστα (Κ1) μετά από πολλά χρόνια. Αν και η μέρα δεν ήταν και ότι καλύτερο, ήταν σημαντικό για μένα που βρέθηκα στην απογείωση με έναν από τους ανθρώπους που με βοήθησαν ιδιέταιρα στα πρώτα βήματα μου στον αετό, αμέσως μετά από την εκπαίδευση μου.  Επίσης την ίδια μέρα στην απογείωση προσήλθαν επίσης και ο Δ. Τσιρωνάς, ο Σ. Ψευτελής ο Π. Μαναβής και ο Δ. Μίχος. Πιλότοι δοσμένοι ολόψυχα στον αετό και που χωρίς αυτούς τι θα είμασταν? Ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου.
Ακολουθούν τα βίντεο από τις απογειώσεις μερικών από εμάς και μερικές φωτογραφίες. Ας είναι καλά ο Δημήτρης ο Παπαμάνος που αποθανάτισε την όμορφη αυτή συνάντηση.
http://picasaweb.google.gr/iliofos/20100321#5452138935982849746

http://thess-gliding.blogspot.com/2010/03/apache.html
« Τελευταία τροποποίηση: 2010, Μαρτίου 25, 21:02:37 μμ από Giannis Mitropoulos »

Πέτα να σωθείς.

Αποσυνδεδεμένος k1kostas

• Ανώτατο μέλος
  • Κάρμα: +2/-6
    • Προφίλ
Απ: K1 Κώστας
« Απάντηση #1 στις: 2010, Μαρτίου 24, 20:23:06 μμ »
Φίλε Σταμάτη

Και γω χάρηκα που αφησες την εκπαιδευση εστω για μια πτηση και μοιραστηκαμε ενα ουρανο ανευ καιρικων συνθηκων  :sm_smile:
θα προτειμουσα να πιναμε και 1 τσαι στην απογειωση καθως διαλεξαμε διαφορετικα πεδια προσγειωσης,οντως σε βοηθεισα στα πρωτα σου βηματα
στον αετο (και λιγο στην εκπαιδευση σου) αλλα αυτο το επραξα για μενα καθως μελημα μου ηταν το καιρο εκεινο να γευονται το δυνατον περισσότεροι ανθρωποι τη χαρα της πτησης καθως αυτη σου δινει τη δυνατοτητα της εναελου κινησης των τρειων διαστάσεων και οτι αυτο συνεπαγεται (παντα βεβαια σε ανθρωπους που ειχαν & εχουν αντιληψη να το δουν)  :sm_dead:

Προσηλθαν μεν, πεταξαν δε οι Τσιρωνας Εσυ και Μίχος,οι αλλοι ακολουθησαν το κατήφορο (να τα λεμε ολα)  :sm_wink:

Τωρα οσο με αφορα το τι μελη γενεστε θα ελεγα ενα μεγαλο ευχαριστω στο Τακη το παππού που μου εμαθε την χαρα της πτησης η οποια ηταν και η ευκαιρια να γνωρισω ενα σπουδαιο ανθρωπο, τωρα για τα υπολοιπα εμαθα να αναγνωριζω τα εργα και εργο ειναι να μεταλαμπαδευεις την ομορφια
που σου εδωθει και οχι να την κρατας για τον εαυτο σου (δεν ομιλω δια εσε),αλλα για τους πιλοτους που μεχρι πρότεινος ειναι δοσμενοι στον αετο και τον εαυτο τους

Να ευχαριστησω μετη σειρα μου το Δ.Παπαμάνο για τη φωτο που με αναπαριστα οσαν σκια (ηθελε να πει κατι); :sm_cool:

Υ.Γ: Πιστευω τωρα που καλοκαιριαζει να εχουμε περισοτερες ευκαιριες να βρισκομαστε με σενα και τους μαθητες σου
      και να χαιρωμαστε το Δώρο που μας εδώθη
« Τελευταία τροποποίηση: 2010, Μαρτίου 24, 20:28:37 μμ από k1kostas »
ΕΙς Υγειαν

• Πιλότος Α' Κατ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: 2010, Μαρτίου 27, 00:09:13 πμ »
Ναι αλλά σήμερα προσγειωθήκαμε και στο ίδιο χωράφι. Όπως πάμε θα κυκλώσουμε και το ίδιο θερμικό.

Γενικά οι φωτό από τα κινητά δεν είναι και ότι καλύτερο οπότε και ο Δημήτρης δεν υπονοούσε κάτι. Να είναι καλά όμως που κάνει ότι κάνει.
« Τελευταία τροποποίηση: 2010, Μαρτίου 27, 03:17:30 πμ από Giannis Mitropoulos »
Πέτα να σωθείς.

Αποσυνδεδεμένος k1kostas

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: 2010, Απριλίου 03, 20:03:17 μμ »

Πρώτη & Τελευταία φορά

Αν ειναι να χάνω μπαλένες καθε φορα που προσγειώνομαι στο χωραφι των αιωροπτεριστών
καλύτερα στους παρα΄πεντάδες που δε τις χρειάζονται κι'ολας να ξερω και τι μου γινετε
   :sm_confused:
« Τελευταία τροποποίηση: 2010, Απριλίου 03, 20:15:27 μμ από k1kostas »
ΕΙς Υγειαν

• Πιλότος Α' Κατ.
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: 2010, Απριλίου 04, 18:57:39 μμ »
Πάντως οι μαθητές οι αιωροπτεριστές στην βρήκανε.
Πέτα να σωθείς.

Αποσυνδεδεμένος k1kostas

• Ανώτατο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: 2010, Απριλίου 06, 14:27:16 μμ »
      ΣΤΑΜΑΤΗ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ

Η ΠΟΛΥ ΣΥΝΑΝΑΣΤΡΟΦΗ ΜΕ ΤΗ ΤΑΒΕΡΝΑ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ

ΚΟΙΤΑΞΕ ΤΟ   :sm_wink:
ΕΙς Υγειαν